divendres, 28 de gener del 2011

Derbi amb trajectòries desiguals

SANTFELIUENC FC - CF OLESA
Data: diumenge 30 de gener
Hora: 12
Jornada: 21
Estadi: Parc Esportiu Les Grases
Àrbitre: Rafael de San Nicolás García (Garraf-Penedès)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 10 graus; cel amb núvols

Santfeliuenc i Olesa recuperen un derbi que no es disputava a Sant Feliu des de maig de 2006. Un derbi que arriba amb trajectòries desiguals ja que mentre el Santfe ha sumat set dels nou últims punts en joc, l'Olesa encadena deu jornades sense guanyar. L'equip del Baix Llobregat nord s'ha convertit en una de les decepcions més sonades ja que hi figurava entre els candidats més ferms a l'ascens a Tercera Divisió.
Per a diumenge, Andrés González recuperarà David Arcos mentre que es mantindrà la incògnita a la porteria, ja que Albert Durán ha rebut un partit de sanció i Carlos continua arrossegant problemes físics des del partit de San Cristóbal.

Suport de l'afició
El Santfe torna a Les Grases per començar la segona volta i des del principal club de futbol de la ciutat fem una crida a l'afició perquè vingui al camp a donar el suport que mereixen els nostres grans futbolistes. L'esforç descomunal de la setmana passada mereix una gran ovació i el reconeixement unànime. I per a tu, potser ha arribat l'hora de confiar en un projecte de ciutat i és moment de fer-te soci.

CF Olesa
, un aspirant que no ha complert
L'Olesa tornava a Primera Catalana amb les màximes aspiracions després del seu breu pas per Tercera Divisió. La directiva verd - i - blanca va confiar en el tècnic que va dirigir l'equip a la categoria de bronze, José Antonio Montes, i de fet els resultats de la primera part de competició van fer que l'optimisme quallés a la ciutat de la Passió malgrat un pressupost molt ajustat. Tanmateix a partir de l'onzena jornada els olesans es van encallar i van començar a ensopegar, sobretot al seu camp on han perdut cinc partits consecutius. Malgrat totes aquestes vicissituds els de José Antonio Montes tenen qualitat i buscaran reaccionar tot i que viatjaran a Les Grases amb les significatives absències de Peke, Rocamora, Pedro, Charly i Juanje. El Santfeliuenc, si vol sumar els tres punts, haurà d'anar a per totes i no refiar-se d'un lleó ferit.



Primera volta, jornada 2 (12-09-2010) CF Olesa 1 (Sergi Soler, 68') - Santfeliuenc FC 1 (Diego, 11')