diumenge, 5 de febrer del 2012

Tres gols en els primers 30 minuts condemnen el Santfeliuenc FC a Torreforta

El Santfeliuenc ha tornat de buit de Tarragona després de perdre contra el Torreforta per 3 a 2. Un partit que ha començat molt malament per al Santfe ja que al primer minut ha rebut un gol a través del golejador Iban Parra. Ha estat el pròleg a uns primers trenta minuts molt fluixos en què el Santfe ha rebut tres gols. Dani Sánchez, de penal, al minut 26 ha retallat distàncies fent un momentani 2 a 1. A les acaballes i amb el Santfe assetjant la porteria tarragonina Iván Peralta (83') ha fet el 3 a 2 també de penal. Malgrat la força pressió que ha exercit el Santfeliuenc en atac no ha estat possible fer el tercer gol que ens hauria donat un punt valuós. El Hat trick d'Iban Parra -ex davanter del Lleida- ha decidit.
El Santfeliuenc ha concedit massa i quan ha volgut esmenar el rumb del partit el desavantatge era gran. En la primera jugada Iban Parra ha aprofitat una falta d'entesa en la defensa santfeliuenca per robar la pilota, plantar-se sol davant Carlos i inaugurar el marcador. El gol ha fet mal i els primers vint minuts han tingut color local. Al minut 14 Carlos ha hagut de lluir-se a una rematada potent i col·locada d'Álex González. Set minut més tard una nova errada defensiva l'ha tornat ha aprofitar Ibán Parra que s'ha quedat sol i Carlos l'ha hagut d'empènyer. Penal i sortosament Carlos només ha vist targeta groga. Iban Parra (22') no ha perdonat des del punt de penal i ha posat un marcador molt favorable per als locals. Tanmateix el Santfe ha reaccionat i quatre minuts més tard unes mans dins l'àrea del tarragoní Aleix han estat castigades amb penal que Dani Sánchez no ha desaprofitat. Quan ha semblat que el Santfeliuenc tornava a lluitar pel partit una pilota aèria ha acabat al cap d'Iban Parra que gairebé sota el llindar de la línia de gol ha posat el cap per fer el tercer davant la desesperació de tots els aficionats santfeliuencs que han sofert i de quina manera un malson anomenat Iban Parra. Amb el 3 a 1 els blanc-i-blaus han mirat d'anar-se'n a l'atac i de fet Triguero i Eric han tingut un parell d'ocasions per escurçar distàncies abans del descans.
Després de la represa el partit s'ha convertit en un monòleg del Santfeliuenc que ha tingut el control absolut de la possessió de pilota. L'entrada de Gabri i Maldonado ha oxigenat el joc santfeliuenc si bé no hem disposat de clares ocasions com per creure en la remuntada. Només una centrada-xut de Gabri que s'ha estavellat al travesser i un llançament de falta de Dani Sánchez han donat esperances. Al minut 82 i amb el Santfe bolcat sobre la porteria del Torreforta una falta dins l'àrea tarragonina ha estat castigada amb penal. Iván Peralta l'ha llançat amb fortuna i ha servit per viure un tram final molt emocionant. Amb el temps complert una centrada enverinada de Gabri ha estat a punt de salvar un punt. No ha pogut ser i amb aquesta acció s'han acabat les esperances de sumar en un partit que ha tingut trenta minuts dramàtics per a un Santfe que ha d'estar més despert perquè a Primera Catalana ningú no perdona i tothom juga amb les urgències de la permanència.

En les properes hores acabarem de completar la crònica de la setena derrota del Santfeliuenc que no pot fallar el proper diumenge contra el Viladecans en un partit fonamental.