Un gol d'Iván Fuentes al minut 89 dóna al Santfeliuenc tres punts d'or

ÀRBITRE: JOSEP BARCELÓ PRATS (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
CAMP MUNICIPA D'ALMACELLES
ASSISTÈNCIA: 225 ESPECTADORS
TEMPS: TEMPERATURA DE 15 GRAUS I TARDA PRIMAVERAL

Victòria i victòria de pes del Santfeliuenc al camp d'un combatiu EFAC Almacelles per 0 a 1, i en un partit clau que deixa l'equip de la Franja molt tocat. Al minut 89 una passada d'Aleix Álvarez va acabar amb la pilota al punt de penal després d'un rebuig del porter Gatell i Iván Fuentes no va perdonar i va fer un gol que val moltíssim i que situa al Sanfe en un esplèndid vuitè lloc amb trenta punts. Un equip madur que va ser capaç de contenir els perillosos atacs dels lleidatans, que a la segona part es van prodigar amb alguna clara oportunitat, en especial un xut de Raya al pal (60'), i alguna temptativa des de fora de l'àrea que va topar amb l'immens Carlos
El Santfeliuenc va ser millor a la primera part però el bon joc no es va traduuir en cap oportunitat destacada. Després de la represa els d'Andrés González van saber jugar amb paciència i van saber esperar el seu moment. Aquell momen de genialitat que sempre arriba i una passada excel·lent d'Aleix Álvarez la va culminar amb serenor i convicció Iván Fuentes per provocar un esclat de joia en la nombrosa parròquia santfeliuenca que va fer molts quilòmetres per veure una victòria que ens apropa setmana rere jornada a l'objectiu, al gran objetiu en una temporada de renovació que s'està segellant amb una nota molt alta.

L'EFAC Almacelles va acabar amb nou jugadors per les expulsions de Durano (72') i l'il·lustre ex jugador del FC Barcelona, Sánchez Jara (89').
Felicitats als jugadors i quadre tècnic que han demostrat un cop més la seva feina decicida que fa del Santfeliuenc un conjunt de prestigi a Primera Catalana. Modèstia i l'humilitat no estan renyits amb bons resultats.

El gol d'Iván Fuentes a youtube
Ja pots gaudir amb el gol del Santfe a youtube. Pots enllaçar directament clicant aquí.

EFAC Almacelles: Gatell, Cons, Tala (Isma, 83'), Visa, Ortiz, Uriach, , Durano, Sánchez Jara, Raya, Víctor (González, 80') i Montalbán (Rey, 73').
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Carlos Sola, Hinojo, Pere, Arcos, Triguero, Gabri (Iván Fuentes, 67'), Maldonado (Robert, 77'), Javi Honorato i Éric (Aleix Álvarez, 88').

Gol: 0 - 1, Iván Fuentes, 89'.
Àrbitre: Josep Barceló Prats, la seva actuació va ser molt correcta. Va ensenyar targeta groga els lleidatans Raya, Durano, Sánchez Jara i Visa; i als santfeliuencs Hinojo, Pere, Éric, Javi Honorato i Robert. Va expulsar per doble targeta groga Durano (72') i Sánchez Jara (89').

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc va tornar a demostar que quan les coses es fan amb treball i actitud els resultats arriben.
- Iván Fuentes es va retrobar amb el gol quan el rellotge marcava el minut 89. I magnífica l'assistència prèvia d'Aleix Álvarez, un futbolista de la casa.
- L'EFAC Almacelles va jugar bé però l'angoixant classificació el va passar factura.