dissabte, 4 de gener del 2014

Abonats a l'empat

SANTFELIUENC FC 1 (ALBERTO, 62') - UE RUBÍ (FONTANILS, 66')
ÀRBITRE: ANNA ZARDAÍN LÓPEZ (DELEGACIO DEL MARESME)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS
TARDA VESPRE DE PLUJA I VENT AMB RATXES; TEMPERATURA DE 12 GRAUS

Abonats a l'empat a 1 i ja en són quatre de consecutius. Aquest sembla el signe del Santfeliuenc en els últims temps i també en l'estrena del 2014. Santfe i Rubí van disputar un partit igualat, amb no gaires ocasions de gol. El gol d'Alberto que estrenava el marcador va ser contestat per un de Fontanils enmig d'un núvol de jugadors i enmig també de la pluja i el vent torrencial. Ens hem de quedar amb el millor i el millor és que el Santfe segueix sumant ni que sigui d'un a un. El més delicat és que sumem sis partits sense guanyar. I una altra part molt positiva del Santfe de Tercera: el suport de l'afició. Ni el vent ni la pluja van impedir que gairebé mig miler de persones omplissin les graderies de la nova tribuna.
Santfeliuenc i Rubí van saludar el 2014 amb un empat just ja que l'equilibri es va imposar al llarg dels noranta minuts. El Santfeliuenc va avisar primer mitjançant un cop de cap lliure de marca de Faura (13') que va marxar alt. La resposta del Rubí va ser immediata i Adri Díaz (15') en un mà a mà amb Carlos va tenir a tocar el gol però el porter del Santfeliuenc va ensenyar el seu poder. La mitja hora restant del primer temps va estar marcada pel joc al mig del camp amb tímides arribades dels rubinencs, en especial a través del joc per la banda d'Ori però que, tanmateix, no van trobar rematador, i alguna acció aïllada nascuda a les botes de Dani Maldonado i Cristian Faura.
El segon acte va començar amb una clara ocasió per banda i banda. Carles Tena (48') va tenir a prop el gol després d'una magnífica assistència de Dani Maldonado, i el vallesà Collado (53') també podria haver estrenat el marcador en una rematada potent des del punt de penal que va sortir desviada. El Santfeliuenc va anar empenyent més i al minut 62 Alberto va trencar la defensa del Rubí en una cavalcada per banda dreta i va superar amb una elegant mitja paràbola la mitja sortida de Segovia per fer el primer gol. Els blanc-i-blaus van poder assaborir molt poc el gol perquè en una falta lateral Fontanils va posar el cap entre un núvol de jugadors per restablir l'equilibri. Als darrers minuts tots dos equips ho van provar però ni Cano ni Gerard Rovira en sengles ocasions molt a prop de la ratlla de gol, ni Adri Díaz per als visitants van encertar amb la porteria.
Just repartiment de punts i ara ja toca sumar de tres en tres i el Vilassar de Mar ha de ser un adversari propici per aconseguir-ho. La pluja i el vent també van ser protagonistes en l'estrena del 2014 a Les Grases.

 
Santfeliuenc FC: Carlos, Alberto (Fabri, 88'), Edgar, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Joserra, Tena, Álex Bolaños, Éric Pacheco (Gordillo, 83'), Maldonado i Faura (Cano, 76').
UE Rubí: Segovia, kiki, Roger Peña, Aitor Torres, Fontanils, Héctor, Ferran Vila, Roger, Ori (Raventós, 65'), Adri Díaz (Ríos, 89') i Collado (Edgar, 76').

Gols:
1 - 0, Alberto, 62'.
1 - 1, Fontanils, 66'.

Àrbitre: Zardaín López, el seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga el santfeliuenc Tena i els visitants Collado, Fontanils i Héctor.

Quadern de notes:
- Cal admetre com a positiu l'empat, tanmateix ara hem de sumar de tres en tres i els propers rivals -Vilassar, Gramenet, Vilafranca...- marcaran el camí del que serà la segona volta.
-  De nou un deu per a l'afició del Santfeliuenc que malgrat les adversitats del temps va respondre a la crida del Santfe.
- El Rubí, malgrat algunes baixes importants, va demostrar ofici i bona col·locació per rescabalar un punt quan el tenia mig perdut.

 Sentiment Immortal comença el 2014 tan animada com al 2013. La resposta de l'afició va tornar a fer goig.