diumenge, 15 d’octubre del 2017

sense punteria

SANTFELIUENC FC 0 - CE EUROPA 1 (DAVID JIMÉNEZ, 43')
ÀRBITRE: JOAN MASIP VIDAL (DELEGACIÓ LLEIDA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 22 GRAUS


Sense punteria no hi ha punts. El Santfeliuenc va tornar a ensopegar a Les Grases amb un Europa que va demostrar ofici i lliçó ben apresa per sumar tres punts. Els europeistes van ser superiors a la primera part; a la segona el Santfe va reaccionar però va desaprofitar tres clares opcions de gol. Al final, i com és habitual a Les Grases, els europeistes es van tornar a endur els punts. Cal refer-se i mirar al Prat. 


L’Europa va saber explotar totes les seves armes per sumar tres punts importants a Les Grases. Els graciencs van ser superiors a la primera part. Ordre en defensa, accions ràpipes per banda o control obsessiu de la pilota al mig del camp van desdibuixar un Santfeliuenc que va desaprofitar una clara ocasió al minut 14 a través d’un cop de cap de Juanjo Prior a l'àrea petita. Navarro i David Jiménez van signar les millors accions ofensives escapulades. I quan més insistent es va fer la pressió visitant, David Jiménez 43’ va trencar el fora de joc i va creuar la pilota a la xarxa amb una rematada inapel·lable.
A la segona part el Santfeliuenc es va posar al cap la missió de reaccionar. I durant quinze minuts va veure a prop el gol amb accions molts clares. Al minut 55 un llançament de falta de Jaime Fuentes es va estavellar al pal; al minut 59 una doble rematada –primer de Romo i després d’Eric Zárate– amb protagonisme de Fer; i al 63’ a través d’una gran acció col·lectiva que va permetre David López endinsar-se a l’àrea i Patxi, desmarcat, no va saber empènyer la pilota a la xarxa quan el gol ja es celebrava. Els de Joan Esteva van aprendre a resistir. I quan més calent estava el matx, van llençar aigua per refredar-lo. I així es van consumir els minuts. Els locals sense força per a res més, i els visitants cuinant a foc lent una victòria de prestigi en un camp que ajuda a madurar el projecte.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez (Charly Ruiz, 66’), Jaume Duran, Joserra, Nacho Ruiz, Juanjo Prior, Maldonado (Adri Recort, 76’), Jaime Fuentes, Patxi, Romo (David López, 66’) i Eric Zárate.
CE Europa: Fer, Dani Pujol, Rubén Canelada, Álex Cano, Tena, Uri, De La Torre (Raíllo, 73’), Alberto, Navarro (Álex Torres, 83’), Pluvins (Varona, 61’) i David Jiménez.

Gol:
0 – 1, 43’, David Jiménez

Àrbitre
Masip Vidal, la seva actuació va ser acce`ptable. Va amonestar els santfeliuencs Ion Vázquez i Juanjo Prior; i als visitants Uri, Alberto i David Jiménez.

Quadern de notes:
- Els partits duren 90 minuts i el Santfeliuenc no va saber aprofitar-ne els primers 45 minuts. Massa tebior.
- La falta de punteria va passar factura. Potser els blanc-i-blaus no va fer el millor partit però al segon acte van gaudir d'ocasions per signar un punt.
- L'Europa va fer un bon primer temps, i al segon va recórrer a l'ofici per sumar tres punts notables.