diumenge, 28 de setembre del 2008

El Santfeliuenc es presenta ple d'il·lusió i amb ganes de seguir creixent

El Santfeliuenc Futbol club ha celebrat l'acte més esperat i emotiu de l'any. 145 nens i nenes han demostrat que el nostre és un club ple de vida i amb voluntat de seguir creixent. El Parc Esportiu de Les Grases presentava un ambient magnífic, amb molts pares i aficionats que no s'han s'han volgut perdre l'ocasió de veure el gran patrimoni de la nostra entital i allò que ens fa singulars.
Presentats pel nostre amic Jaume Rodríguez, tots els equips, des de les promeses fins a l'equip de Regional Preferent, han desfilat damunt la gespa i han posat el color blanc-i-blau que ens ha identificat i distingit arreu al llarg de 103 anys.

Com han admès en els seus parlaments l'alcalde, Juan antonio Vázquez, i el Regidor d'Esports, Joan Grisó, el Santfeliuenc Futbol Club mereix seguir creixent i per això compta amb el suport de l'Ajuntament per tal que pugui jugar a la millor categoria possible. Una foto amb tots els equips plegats ha tancat un acte que ens omple d'orgull i que s'ha convertit en un clàssic de benvinguda a la temporada, perquè el planter és i ha de ser el tret distintiu del Santfe.


Ajuda'ns a fer més àgil el nostre web
Us demanem la màxima col·laboració perquè aquest web sigui més àgil i vagi a poc a poc donant un servei més complet. Per això sol·licitem la vostra col·laboració per tal que ens envieu petites cròniques o resultats dels nostres equips -excepte del primer equip-. Ho podeu fer a tavés del Departament de Premsa i Comunicació santfefc@gmail.com o enviant els vostres comunicats a l'apartat comentaris que trobareu als horaris dels partits.

El primer equip del Santfeliuenc ha de ser el mirall de tot el planter

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas fotos y buen trabajo como siempre, Juan Antonio. Chiqui

Anònim ha dit...

a destacar la presentacion del alevin A que gracioso jejeje- Bueno supongo que a alquien le haria gracia, tanto como nombrar al Sr. Alcalde Molt Honorable, como al Puyol.

Anònim ha dit...

Una bonita fiesta. Sólo sobró el alcalde. Como se puede tener tanta cara! Después de tener las instalaciones como las tiene de abandonadas!

Anònim ha dit...

muy buena presentación de los equipos del sanfe,destacar la labor de jaume en el microfono que se presto de inmediato a presentar a los equipos sin tenerlo previsto de antemano ante la petición del club.
vamos a ver si entre todos ayudamos a que el safe este arriba en todas las categorias y espero que este año logremos subir al alevin A a primera.
por cierto en respuesta al segundo mensaje aqui escrito decirte que el presentador es padre de uno de los chicos del alevin A por lo cual es el unico equipo al cual conoce bien pues conoce a todos los jugadores que han subido del benjamin,es solo por ese motivo por el cual pudo hacer una presentación mas alegre de este equipo y no dudes que si se lo hubiera podido preparar con más tiempo lo hubiera hecho con todos y cada uno de los jugadores del sanfe y si tu crees que lo podrias hacer mejor no dudes en presentarte para la proxima ocasión haber que tal lo haces.
un saludo y visça el sanfe

el llavero solitario

Anònim ha dit...

Hola a todos,
Bonita presentación, mucha ilusión en la Directiva, mucha ilusión en la afición y, sobre todo, mucha ilusión en los chavales que habían sobre el campo.
Reconocer el mérito de Jaume al micrófono y la labor de los voluntarios.
Llavero, calma, que la temporada acaba de empezar y es muy larga (je,je,..)
TT8

Anònim ha dit...

La veritat, es que jo tambe em vaig quedar a "cuadros" i la gent que tenia al voltan també, quand es va fer la presentació del Alevin A. Pero, es el que diu Llavero solitario, si algu creu que ho pot fer-ho millor endavant que segur que sera benvingut.

L'unic que es va fallar i no per falta de ganes va ser el resultat del partit.

Força Sanfe.

Quim

Anònim ha dit...

buenas noches como siempre tiene que haber un gracioso que ahogue la fiesta y como siempre anonimo el que jaume rodriguez hiciese la presentacion fue idea mia `´chiqui ´´ y lo hice porque sabia que trabaja en la radio y fue todo como dice llavero inprovisado pero en fin aunque se hace con buena voluntad siempre hay alguien que piensa lo contrario y asin nos va .CHIQUI

Anònim ha dit...

La presentacion de este año ha estado muy bien y punto, tampoco saquemos las cosas de quicio.

Anònim ha dit...

Jaume Rodríguez, si lees esto, gracias por la simpática animación.

Anònim ha dit...

A destacar el comentario del 2 anonimo exlmo , i honorable sr simpatico.

Anònim ha dit...

Jaume Rodriguez, muchas gracias.