dijous, 13 de novembre del 2008

El Santfeliuenc rep el Sant Ildefons en un derbi molt especial

El Santfeliuenc FC rep aquest diumenge a les 12 del migdia al Parc Esportiu de Les Grases la UE Sant Ildefons. Un partit molt especial per al tècnic del nostre Santfe, ja que Andrés González es retroba amb el que ha estat el seu equip durant molts anys. A tercera Regional, aquest dissabte, a les 18 hores, arriba el primer derbi santfeliuenc de la temporada entre Penya Barcelonista Sant Feliu i Santfeliuenc FC B. El Santfeliuenc juvenil juga dissabte al Parc Esportiu de Les Grases, a les 17 hores, davant el Marianao Poblet B.
El proper diumenge a partir de les 12 hores el Santfeliuenc rep la UE Sant Ildefons. El partit és molt especial per a Andres González, ja que el tècnic del nostre primer equip va ser jugador i entrenador dels cornellanenc.
Deaprés de la derrota del passat diumenge a Viladecans, els blanc- i-blaus miraran de retrobar-se amb la victòria, una victòria més necessària que mai si no es vol perdre contacte amb el llocs capdavanters en un moment important de la temporada, ja que ara és quan es comença a fer la primera selecció dels equips que lluitaran per ficar el cap a Primera Divisió Catalana. També caldrà estar atent a la infermeria per tal de veure si es comença a buidar, ja que en les darreres jornades ha crescut mes del compte, i a les ja conegudes baixes d’Ivan Fuentes, Dani Texeira, Dani Gálvez s'hi han sumat Diego, José Antonio Ochoa i David Hinojo.
El Santfe no pot cedir cap punt més a Les Grases si no es vol allunyar de la part noble de la classificació

El Sant Ildefons està de tornada a Preferent
Després de molts anys de travessia pel desert, primer a Segona Regional i després a Primera Regional, el Sant Ildefons ha recuperat la Preferent, una categoria en què va militar a mitjan anys 90. El retorn esta sent discret, atès que a hores d'ara l'equip que entrena Miguel Vidal és 14è amb nou punts. Els de Cornellà han mantingut la columna vertebral que va aconseguir l’ascens, on destaquen Santi, Jimmy, Moises, Virgós, De Sande i Mario. Les incorproacions han estat poques però interesants, com els davanters Franganillo (ex Olímpic Can Fatjó) i Hugo (ex Poble Sec), i la més coneguda per l’afició santfeliuenca, la del migcampista José Manuel Vega (ex Vallirana). Per a l'afició el nom de Vega evoca els millors anys de la història recent del Santfe, i és que José Manuel va ser clau en l'ascens a Preferent de la temporada 2005-2006. Vega és un dels futbolistes més estimats del nostre futbol local.
Us recordem que el proper diumenge el Santfeliuenc rep la UE Sant Ildefons al Parc Esportiu de Les Grases, a les 12 hores. L’àrbitre designat per dirigir el matx ha estat el barceloní de 34 anys Sergi Arnal Bebia.

Tercera Regional
El primer derbi de la temporada arriba aquest dissabte. Al camp de Les Grases, Penya Barcelonista Sant Feliu i Santfeliuenc B hi disputen els tres primers punts entre santfeliuencs. Sobre el paper és un partit desigual ja que els barcelonistes estan a la part alta de la classificació i els nostres són a la cua. Podeu veure el derbi a partir de les 18 hores.

El Santfeliuenc juvenil juga una nova final davant el Marianao Poblet B
El nostre juvenil segueix el seu camí per mantenir la Primera Divisió. Aquest dissabte, els nois d'Óliver Lima reben la visita del Marianao Poblet, un equip que porta set punts, un menys que el Santfe. Podeu veure l'atractiu partit aquest dissabte a les 17 hores, al Parc Esportiu de Les Grases.

Guia de la jornada

Primer equip: Santfeliuenc FC - UE Sant Ildefons 1-1

Amateur: Penya Barcelonista Sant Feliu - Santfeliuenc FC 5-1

Juvenil: Santfeliuenc FC - Marianao Poblet 1-2

Cadet A: UE Castelldefels - Santfeliuenc FC 0-1

Cadet B: Santfeliuenc FC - Sant Vicenç Atlètic Sant Vicentí 9-0

Infantil: Santfeliuenc FC - CE Esparreguera 3-0

Aleví A: Santfeliuenc FC - Sant Just Desvern 12-1

Aleví B: Veterans Catalunya - Santfeliuenc FC 0-2

Benjamí A: Santfeliuenc FC - AE Prat 1-6

Benjamí B: EF Sant Just - Santfeliuenc FC 2-5

2 comentaris:

Anònim ha dit...

BENJAMIN B.

E.F.SANT JUST: 2.
SANTFELIUENC: 5.

Anònim ha dit...

ALEVIN"A"

SANTFELIUENC 12
SANT JUST 1