dijous, 20 de novembre del 2008

El Santfeliuenc visita el camp de la Barceloneta amb la intenció de redreçar el rumb


El Santfeliuenc FC juga aquest diumenge, a les 12:15 hores, al camp Municipal de la Barceloneta. Els blanc-i-blaus han de millorar els seus resultats si no volen despenjar-se de les posicions capdavanteres.

A Primera Divisió Juvenil, el Santfeliuenc FC rep aquest dissabte al Parc Esportiu de Les Grases, a les 17 hores, el Viladecans.

El Santfeliuenc FC no es pot permetre llançar més punts si no vol despenjar-se dels llocs nobles de la classificació. Certament, la distància amb les dues primeres posicions és mínima, però tothom coincideix a dir que els futbolistes que entrena Andrés González han de millorar si a l’acabament de la temporada aspiren a quelcom més que ocupar una zona tranquil·la. Per al partit que aquest diumenge juga el Santfe al Municipal de la Barceloneta, l’entrenador blanc-i-blau haurà de fer mans i mànigues per compondre un onze titular de garanties a causa de la plaga de lesions que assetja la plantilla, i que la darrera jornada es va eixamplar amb Cuca, un pilar imprescindible que descansarà algunes setmanes pel trencament de l’os metatarsià d’un dit del peu.

El nostre primer equip visita el feu de la Barceloneta

La Barceloneta, un equip amb tradició que torna a Preferent
La Barceloneta és un dels clàssics del futbol a Barcelona. El club de la popular barriada marinera torna a Preferent després de quatre temporades al pou de Primera Regional. Els blanc-i-vermells han renovat prou la seva plantilla. Hi han incorporat els ex jugadors del Sants Ángel Soto, Tete i Guim; a més de Garcés (Pobels Sec), Dani Ardit (Gramenet B), Kodro (Vilanova B), Guillem (Martinenc) o el davanters Angelillo (Victoria de Canàries) i Álex Sánchez (Marianao Poblet). Dels jugadors que van assolir l’ascens i que han continuat destaquen Cámara, Goofy, Manolo Catatayud o el veterà Matamoros. A la banqueta hi es l’entrenador de l’ascens, Manolo Murciano. L’objectiu de la Barceloneta és mantenir la categoria i fins ara ha aconseguit onze punts i ocupa el dotzè lloc.
Així doncs, el Santfeliuenc visita el Municipal de la Barceloneta aquest diumenge a partir de les 12:15 hores. Serà una nova prova per copsar les opcions de nostre equip. L’àrbitre encarregat de dirigir el matx serà el tortosí de 33 anys Álvaro García Chavarría.

El Santfeliuenc FC juvenil rep a Les Grases el Viladecans
El Santfeliuenc FC repeteix al Parc Esportu de Les Grases. El rival serà el Viladecans. Després de l’ensopegada de la setmana passada, els joves futbolistes blanc-i-blaus han de mirar d’aconseguir els tres punts per tornar a enfilar-se a la part temperada de la classificació. El partit es juga aquest dissabte a les 17 hores.

Guia de la jornada:
Primer equip: Barceloneta CF - Santfeliuenc FC 1-6
Juvenil: Santfeliuenc FC - UE Viladecans 4-2
Cadet A: Santfeliuenc FC - Vinyets Molí Vell 7-3
Cadet B
: Santa Coloma de Cervelló - Santfeliuenc FC 3-2
Infantil: UE Viladecans - Santfeliuenc FC 8-1
Aleví A
: Fontsanta Fatjó - Santfeliuenc FC 1-8
Aleví B: Santfeliuenc FC - Molins de Rei 2-2
Benjamí A: Sant Ildefons - Santfeliuenc FC 6-0
Prebenjamí: UE Castelldefels - Santfeliuenc FC 2-4

1 comentari:

Anònim ha dit...

PRE-BENJAMIN.

CASTELLDEFELS: 2
SANTFELIUENC: 4

BENJAMIN.

SANT ILDEFONS: 6
SANTFELIUENC: 0