dijous, 6 de novembre del 2008

El Santfeliuenc suma tres punts de manera agònica i ja pensa en el derbi a Viladecans


El Santfeliuenc va aconseguir vèncer el Canyelles per 1 a 0. En un partit molt travat, el gol de Jordi Vidal va donar tres punts importantíssims. Aquest diumenge, a les 12, el Santfe juga al camp del Viladecans. A Tercera Regional, el Santfeliuenc rep el Molinsde Rei B al Parc Esportiu de Les Grases. Finalment, el Santfeliuenc juvenil visita el feu del Vallirana.

El Santfeliuenc va sumar ahir al vespre tres punts d’or en un partit travat i lleig. Un gol de Jordi Vidal a les acaballes va posar un hiat en el patiment dels aficionats. Un Canyelles motivat i contundent va qüestionar molt seriosament el triomf blanc-i-blau.
Els prop de 200 espectadors que van desafiar el fred de Les Grases, ja van veure aviat que el Canyelles no seria un rival gens fàcil. Els barcelonins van saltar al camp la lliçó ben apresa i gairebé no van deixar respirar el Santfeliuenc. I a més, les poques vegades que arribaven a l’àrea blanc-i-blava duien perill.
Als primers 45 minuts només un parell d’ocasions, una per banda i banda, van poder desnivellar les taules. Primer una rematada de Cuca a servei de l’omnipresent Álex Burch; i després una enverinat cop de cap del barceloní Rubí, que va trobar eficaç resposta en el debutant Raúl Estepa.
A la represa, el guió no va variar gaire. Els visitants mantenien l’empat amb solvència i el Santfe no aconseguia despertar. A més a més, al minut 48 el visitant Kani va enviar una pilota al pal en una acció molt clara. Andrés González va decidir aleshores oxigenar el joc i donar entrada Pucha i Javi Loro, que van revitalitzar el partit mandrós. El Santfeliuenc se’n va fer amb el domini i per bé que sense continuïtat, començava a apropar-se a la porteria visitant. El mateix Loro per banda dreta va buscar amb insistència el gol. I el gol va arribar al minut 83. En una falta llançada per Guillem Costa, Jordi Vidal, convertit en les darreres jornades en improvisat golejador, posava el cos i l’ànima per arribar a la pilota i enviar-la a la xarxa. Les Grases esclatava d’alegria perquè aquest gol acostava el Santfe al segon lloc.

Els darrers passatges van ser un camí de patiment constant. El Santfeliuenc mirava de sentenciar a la contra a través de les genialitats d’Álex Burch. En una acció preciosa d’equip, Cuca va rematar alt. El Canyelles assetjava la porteria de Raúl. El porter del Santfeliuenc va tornar a aprofitar l’ocasió i va ratllar a un nivell excel·lent, i és que Raúl Estepa és un d’aquells grans professionals que al llarg d’una temporada suma molts intangibles.
A l’acabament, alegria barrejada amb patiment per una victòria important que situa el Santfeliuenc en segon lloc compartit amb l’Alcarràs. I ara cal pensar ja en Viladecans. José Antonio Ochoa es va retirar al minut 70 amb molèsties al múscul abductor. Caldrà veure el seu estat i si Andrés podrà comptar amb ell per jugar aquest cap de setmana.
Santfeliuenc FC: Raúl, Edgar (Costa, 70’), Alberto, Jordi Vidal, Iñaki, Jacobo, Carceller (Pucha, 62’), Cuca, Ochoa (Quiles, 70’), Javi Pozo (Javi Loro, 62’) i Álex Burch.
CE Canyelles: Alberto, Joel, Tato, Raúl, Navarro, Robert, Víctor, Rubí (Juanan, 79’), Requena (Ángel, 62’) Marín i kañi.
Gol: 1-0, Jordi Vidal, 83’.
Àrbitre: Bouchaid Rhazni, de la delegació de Tarragona, la seva actuació va ser regular. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Edgar, Iñaki, Jacobo, Pucha, Javi Loro i Cuca; i els visitants Kañi, Requena i Navarro.
Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, assistència de 200 espectadors que van desafiar la contundent rosada i la humitat. Temperatura de 12 graus. A l’acabament hi va haver alguna discussió entre els futbolistes de tots dos equips, especialment al Canyelles.

I ara espera el Viladecans
Sense temps per a res més, el Santfeliuenc ja prepara el derbi del proper diumenge a Viladecans. Serà un dels partits més atractius de la jornada i tota una prova de foc per avaluar les opcions del Santfeliuenc. El Santfe tindria inclús possibilitats d’acabar la jornada com a líder, però per això ha d’assolir de manera indefectible els tres punts.
El Viladecans és un clàssic de la Preferent. Enguany ha començat un xic irregular i hores d’ara suma 12 punts, quatre menys que els nostres representants. Els blanc-i-vermells estrenen tècnic, ja que Javier Galiot, un ex futbolista molt conegut a la part sud de la comarca, es va fer càrrec de l’equip aquest estiu tot substituint Rafa Moya. I per al seu projecte ha confiat en la veterania de jugadors com Bernat -que serà baixa aquest diumenge per sanció-, Polo, Guzmán o un vell conegut de l’afició santfeliuenca, el davanter David Fuentes. Els principals reforços han arribat en la línia de mitjos amb Lerín (ex Vista Alegre) i Eitan (ex Marianao) La rereguada sanfeliuenca haurà d’estar ben atenta amb els sempre perillosos Ton, Pardo i Miki (ex Horta).
Així doncs teniu una cita amb el Santfeliuenc el proper diumenge al Nou Municipal de Viladecans, a partir de les 12 del matí. Dirigirà el partit l’àrbitre barceloní de 30 anys Eduardo Pascual Oliva.


Tercera Regional

El Santfeliuenc B rep dissabte a les 17 hores el Molins de Rei B. Una bona opció perquè els fubolistes del jove Albert Rius comencin a redreçar la seva situació.

El Santfeliuenc juvenil juga al camp del Vallirana
El Santfeliuenc té una delicada visita al camp del Vallirana. Els locals són quarts amb 11 punts, quatre més que els blanc-i-blaus. El grup està molt igualat i si el Santfe aconsegueix un resultat positiu faria un salt important a la classificació. Podeu veure el primer equip de futbol base de la nostra ciutat el proper dissabte a les 19 hores al Municipal de Vallirana.

Guia de la jornada:
Primer equip: Viladecans – Santfeliuenc FC 2-1
Amateur B
: Santfeliuenc FC – Molins de Rei B 0-2
Juvenil: Vallirana – Santfeliuenc FC 1-1
Cadet A
: Santfeliuenc FC – Sant Ildefons 1-0
Cadet B: Penya Recreativa Sant Feliu – Santfeliuenc FC 0-11
Infantil: Escola de Futbol Gavà – Santfeliuenc FC 10-0
Aleví A: Penya Barcelonista de Sant Feliu – Santfeliuenc FC 1-7
Aleví B: Santfeliuenc FC – Penya Barcelonista Sant Vicenç 1-1
Benjamí A: Fundació Europa – Santfeliuenc FC 2-1
Benjamí B
: Santfeliuenc FC – Esport Base Papiol B 2-2
Prebenjamí: Colegio Alemán – Santfeliuenc FC
Escola Alemanya (Esplugues), dissabte a les 11 hores.
Promeses: Fontsanta Fatjó – Santfeliuenc FC
Municipal de Fontsanta, dissabte a les 12 hores.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benjamin B 2
Papiol 2

Un saludo y viska el sanfe!!

Joan Díez ha dit...

Imparable el Alevín!!!