diumenge, 30 de novembre del 2008

El Santfeliuenc guanya, convenç, és segon i retalla tres punts a la Gimnàstica Iberiana

Jornada rodona per al Santfeliuenc FC que va guanyar en un partit de bona qualitat el potent Catllar per 3 a 1. Els blanc-i-blaus sumen 23 punts i són en plaça de promoció, a tres punts de la Iberiana, que va perdre al seu camp davant el Vista Alegre per 0 a 1. A Tercera Regional, el Santfeliuenc FC B va donar la cara davant el líder, Sant Andreu de la Barca Agrupa B, en perdre per un ajustat 0 a 1. El Santfeliuenc FC juvenil va caure davant el Vinyets Molí-Vell per 4 a 1.


El Santfeliuenc FC comença a ser l’equip competitiu i ferm que els aficionats esperaven. Potser un dels retrets clàssics que s’havien fet a Andrés González és que encara no havia aconseguit forjar un conjunt que aconseguís encadenar resultats positius i que fos sòlid tant a casa com a domicili. Pel que hem vist aquestes darreres setmanes, el Santfe 2008-2009 està en condicions de fer un salt de qualitat i reivindicar-se a una Preferent que promet moltes finals en els propers sis mesos. De moment, ens hem de quedar amb el present i les dades diuen que els blanc-i-blaus són segons amb 23 punts i estan en zona de promoció d’ascens a Primera Catalana. Els dies i el futur per venir establiran fins on pot arribar aquest equip nostre.

El Santfeliuenc – Catllar és ja un enfrontament més que conegut. Tothom sap que l’equip tarragoní és dels pocs que practiquen un futbol alegre i vistós a la Preferent. A més, la relació de jugadors del seu equip titular -potser no tant de la seva banqueta- revelava moltes coses al respecte. Els Rosado, Robles, Santi Acedo, Mercadé i Tudela sempre són un bon aval.
Els primers minuts van ser de tempeteig però ja van ensenyar les intencions de dos equips que surten a jugar a futbol sense especulacions defensives. Els tarragonins bellugaven amb brillantor la pilota i el Santfeliuenc, de mica en mica, s’assentava al camp. Les escomeses ofensives del Catllar causaven pànic entre els aficionats santfeliuencs, però la solvència d’Iñaki i Jacobo va neutralizar el perill. Des del minut 20 els santfeliuencs es van fer amb el control del joc. Edgar per la banda dreta arribava amb velocitat, i la defensa i sobretot el porter visitant patien. Al minut 32, fruit d’un servei de cantonada, Jacobo rematava de cap de manera esplèndida i foradava la porteria de Toni. El gol va esperonar al Santfeliuenc que podia haver eixamplat la distància. Però al minut 39 en un contracop, el visitant Santi Acedo empatava. El gol va desfermar una gran protesta a la graderia i entre els futbolistes blanc-i-blaus, ja que l’acció del veterà Santi Acedo era en un fora de joc clamorós. Calia tornar a començar i recompondre les peces esberlades per la incapacitat de l’àrbitre i del seu jutge de línia.

Els blanc-i-blaus es van enfurismar. A còpia de rauxa cinc minuts més tard el treballador Diego aprofitava una errada del porter per enviar la pilota a la xarxa amb una rematada potent. L’ex jugador del Cornellà es comença a guanyar les simpaties de l’afició per la seva feina al mig del camp. Les Grases va esclatar de joia. Els d’Andrés González havien demostrat capacitat de reacció ràpida davant una situació compromesa i enfilaven els vestidors amb una victòria momentània.
A la represa, la sortida dels visitants va ser més que decidida. Des de la zona de mitjos, el ros Mercadé organitzava la trama ofensiva dels tarragonis que, sortosament, moria gairebé sempre a les cames dels omnipresents Iñaki i Jacobo. Tots dos formen una parella excepcional a la rereguarda i són una garantia, i el seu pòsit d’experiència una benedicció per aquest equip nostre. El moment més compromès, però, el vam viure al minut 59, quan una seguit de rebutjos dins l’àrea del Santfeliuenc va acabar en una rematada que va topar amb el travesser.
A partir del minut 65 els santfeliuencs es van començar a treure el domini. Rubén Quiles desenvolupava una feina esplèndida a la mitja punta que servia per oxigenar i desencallar el joc ofensiu. La sortida al camp del reaparegut José Antonio Ochoa i el joc entre línies de Javi Loro començava a fer mal a un cansat Catllar, que va jugar dijous davant l’Horta.

A manca de cinc minuts i amb el partit encara gronxant-se en la incertesa, Rubén Quiles va recollir una pilota, es va endinsar dins l’àrea i va superar la sortida desesperada del porter. Era el tercer gol que donava tres punts i que desfermava l’alegria a Les Grases. La feina estava feta i el partit resolt. Els minuts es van anar consumint amb la satisfacció de veure un Santfeliuenc puixant que està cridat a fer la millor temporada de la seva història a Preferent.
Els blanc-i-blaus sumen 23 punts i han aprofitat una jornada especialment profitosa per les ensopegades del Viladecans i, especialment, de la Gimnàstica Iberiana. Els de la Zona Franca van perdre al seu camp per 0 a 1 davant el Vista Alegre i ara són líders amb només tres punts d’avantatge respecte l’equip de la nostra ciutat.
Els aficionats santfeliuencs teniu una cita d’altura el proper dissabte a les 11:30 del matí al Municipal d’Aiguadolç, ja que els blanc-i-blaus s’enfronten a la UE Sitges. Ha arribat el moment de trencar el malefici d’Aiguadolç queja dura molts anys.
Santfeliuenc FC: Rául, Edgar, Alberto, Iñaki, Jacobo, Pucha (Guillem Costa, 79’), Carceller (Hinojo, 72’), Diego, Álex Burch (Javi Loro, 58’), Quiles (David Martín, 86’) i Javi Pozo (Ochoa, 60’).
CE Catllar: Toni, Nando, Raúl Fernández, Iván Robles, Tudela, Mercadé, Darío (Armengol, 27’), Oriol (Àlex, 76’), Rosado (Pedra, 37’), Ike i Santi Acedo.
Gols: 1-0, Jacobo, 32’; 1-1, Santi Acedo, 39’; 2-1 Diego, 44’ i 3-1 Quiles, 85’.
Àrbitre: Fernando Caballero Jerez, de la delegació de Barcelona. La seva actuació va ser pèssima. Va mostar targeta groga els santfeliuencs Jacobo, Diego, Pucha, Guillem Costa i Hinojo; i als tarragonins Iván Robles i Mercadé.
Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, assistència de 300 espectadors. Cel amb núvols i sol, i temperatura de 10 graus.

Una imatge que ens meravella. Els nostres jugadors abraçats formant una pinya. Tres punts més que ens deixen a prop del lideratge.

Tercera Regional. Desena jornada
El Santfeliuenc B va vendre molt cara la seva derrota davant el líder, Sant Andreu de la Barca Agrupa, en perdre per un ajustat 0 a 1.

El Santfeliuenc FC cau clarament superat pel Vinyets Molí-Vell
El Santfeliuenc juvenil va caure al camp del Vinyets Molí Vell per un sorprenent 4 a 1. Els d’Óliver Lima fan un pas enrere en les seves aspiracions sobretot perquè l’equip de Sant Boi era cuer. Una primera part molt dolenta -3 a 0- va sentenciar els joves futbolistes de la nostra ciutat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona als jugadors i als tècnics!!!

Anònim ha dit...

Vamos Santfe, vamos!!!

Ese es el camino que conduce a un…
A ver si la gran afición de Sant Feliu se anima y se prodiga más en los comentarios. El sábado a las 11:30 nos vemos en Aiguadolç. Hay que acabar de una vez con el maleficio.

Visca el Santfe!!!
Penya Sentiment Immortal SFC 1905

Anònim ha dit...

Bueno jornada muy buena!!y encantado por el equipo porque lucho y lucho y salieron las cosas!!

Asi que ahora a romper el gafe del sitges, campo maldito!!y a urgar mas en su herida!!

Un saludo y viska l sanfe!!

Anònim ha dit...

Gran partido de nuestro equipo, pero ante todo, por fin salimos en nuestro campo desde el minuto 1 hasta el 90 con intensidad, entrega, lucha, compromiso. Con esos factores seguro que la calidad de nuestro equipo hará el resto para conseguir más victorias y mantenernos en esas plazas de honor que a todos nos ilusiona.

No hay que bajar la guardia y tenemos que ir con mucha humildad a Sitges para ver si de una vez por todas podemos acabar con el maleficio d'aiguadolç, sino consigue pues no pasa nada siempre y cuando hayamos luchado como este domingo, en el cual nos impusimos a un gran equipo y a una actuación arbitral provocadora y nefasta.

La afición tiene que acudir en masa el sábado a Sitgea animar a nuestro equipo y empezar el puente con tres puntitos más en el bolsillo. VAMOS SANFE PODEMOOSSSSS
lA PENYA SENTIMENT INMORTAL NO FALLARA Y ALLI ESTARA.

Anònim ha dit...

Molt bé Santfe!!!
Ànims als nostres futbolistes de cor blanc-i-blau.

Tant de bo per les flors de maig el nostre Santfe ens doni la notícia que portem esperant des de fa més de cinquanta anys.

Visca el Santfe!!!
Penya Sentiment Immortal SFC 1905
Recorda: You'll Never Walk Alone!!!