dijous, 18 de desembre del 2008

El Santfeliuenc visita el difícil camp del Vista Alegre amb l’obligació de sumar

El Santfeliuenc FC acomiada l’any 2008 viatjant al Municipal de Can Vinader de Castelldefels, per jugar davant un complicat Vista Alegre. El partit es juga aquest diumenge a les 12h. A Tercera Regional, el Santfeliuenc FC B visita diumenge, a les 12:15h, La Palma de Cervelló. A Primera Divisió Juvenil, el Santfeliuenc rep el Castelldefels B al Parc Esportiu de Les Grases aquest dissabte a les 17h. De ben segur Andrés González haurà reflexionat profundament amb els jugadors després del resultat del passat diumenge en el derbi i, sobretot, pel futbol esquifit que va oferir l’equip a l’afició. Per al partit de diumenge tothom és conscient de la dificultat del rival, peró ningú no dubta que aquest equip té qualitat per reaccionar. Sens dubte, una victòria calmaria el neguit que sembla haver-se aixecat entre alguns aficionats, que temen que el Santfe 2008-2009 no faci el salt de qualitat que els entesos havien assenyalat abans de començar la temporada.
El Vista Alegre està en un bon moment. Després d’un inici molt discret, l’equip que entrena Sebastián Corpas s’ha recuperat i arriba al derbi en una bona situació. Els de Castelldefels tenen un equip de qualitat que sempre compta entre els candidats a l’ascens a Primera Catalana però mai no acaba de reeixir. Els blanc-i-blaus hauran d’estar ben atents a la dupla ofensiva Mauri/Marc Zenon, la veterania de Parralejo i la solvència en defensa de Quique, Rubia i Chito.
Així doncs, aquest diumenge a les 12 del matí el Santfeliuenc FC juga al Municipal de Can Vinader el darrer partit de l’any. Dirigirà el partit el lleidatà Alfredo Ruiz Guzmán.
Tercera Regional

El Santfeliuenc B mirarà de canviar el seu destí davant La Palma de Cervelló. El partit es juga el diumenge al Municipal de Falguera a les 12:15h.
El Santfeliuenc FC juvenil rep la UE Castelldefels B
Els joves futbolistes que entrena Óliver Lima juguen aquest dissabte un altre partit important en el seu periple per a la permanència. Els de Castelldefels tenen 13 punts, 2 menys que els blanc-i-blaus. Podeu veure el partit aquest dissabte a les 17h al Parc Esportiu de Les Grases.
SantfeFC Agenda
Primer equip: UE Vista Alegre – Santfeliuenc FC 1-1
Amateur B: La Palma de Cervelló – Santfeliuenc FC B 3-0
Juvenil: Santfeliuenc FC – UE Castelldefels B 3-0
Cadet A: Santfeliuenc FC – Marianao Poblet 2-0
Cadet B: Levante Las Planas – Santfeliuenc FC 6-1
Infantil: Santfeliuenc FC – UE Sant Joan Despí 1-3
Aleví A: Santfeliuenc FC – Escola Esportiva Llor 8-0
Aleví B
: Pallejà – Santfeliuenc FC 3-1
Benjamí A: Santfeliuenc FC – Badalona C 1-5
Benjamí B
: Esport Base Papiol B – Santfeliuenc FC 8-2 .
Prebenjamí: Santfeliuenc FC – Colegio Alemán
Parc Esportiu de Les Grases, dissabte 20 a les 10:15 hores.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bajas del equipo? Para cuando esta Cuca y Ruben?

Un saludo y viska el sanfe!

Anònim ha dit...

Para el regreso tras el parón de Navidad.

Gracias

Anònim ha dit...

¿Podemos saber los resultados pendientes?

Gracias.