dissabte, 6 de desembre del 2008

El Santfeliuenc no trenca el malefici

El Santfeliuenc va caure davant el Sitges per 2 a 1, en un partit en què el protagonisme va ser de l’àrbitre tarragoní Carlos Ortega Papaseit. A Tercera Regional, el Santfeliuenc B va caure davant la UE Vallirana per 1 a 0. En categoria juvenil, el Santfeliuenc va guanyar el Sant Andreu de la Barca Agrupa per 3 a 2. El cadet està fent una gran temporada i l'aleví arrasa.
Hi havia molta expectació en l’afició santfeliuenca per veure la resposta d’un equip poderós i molt ofensiu -la dupla Javi Pozo/Ochoa sortia d’entrada-, a qui s’hi afegia el recent fitxatge d’Ivi, un futbolista amb una trajectòria més que notable a Tercera Divisió. La realitat, però, va ser més crua que la imaginació. El Santfe no va saber desplegar el joc de les dues darreres jornades, va tenir poques opcions de gol i va fer massa concessions defensives. A tot plegat, cal sumar-hi la desastrosa actuació del tarragoní Carlos Ortega Papaseit, que va expulsar a la mitja hora Alberto. Amb tot això us podeu fer una composició de lloc adient del perquè de la derrota blanc-i-blava al Municipal d’Aiguadolç. El Sitges va fer de la seva delicada situació virtut i amb poquetes coses es va acabar emportant tres valuosos i inesperats punts. Els futbolistes d’Andrés González pateixen una petita reculada pero tothom està covençut que a poc que encadenin tres o quatre bons resultats començaran a estar en la selecció d’equips que lluitin per l’ascens a Primera Divisió Catalana. De qualitat no en falta.
El Santfeliuenc va sortir al camp convençut de la victòria. Ivi i Diego donaven al mig del camp Santfeliuenc molta musculatura. Els locals, inferiors en qualitat, van mirar de portar el partit al seu territori a còpia de pilotades llargues i algun detall de qualitat del veterà Motoso. Precisament Motoso va inaugurar el marcador al minut 21 en connectar un llançament des de 30 metres que va ajustar al pal esquerre d’un sorpès Raúl. El gol no va fer gaire mal al Santfe que es va refer ben aviat. Quatre minuts més tard Carceller recollia una pilota a la balconada de l’àrea i etzibava un gran llançament que va superar el porter local.
Amb l’equilibri restablert es va produir la jugada que marcaria el partit. Alberto va impactar amb el local Carlos en una pilota aèria. L’àrbitre va jutjar l’acció de manera equivoca com a agressió. El bon lateral esquerre blanc-i-blau havia d’abandonar el camp 60 minuts abans de temps. L’expulsió va aixecar un munt de protestes en l’afició santfeliuenca. Malgrat l’adversitat, el Santfe no es va descompondre i només un avís del local Andreu va fer trontollar la tranquil·litat. A la represa, ja no vam veure un Santfe tan ferm. Els locals, a còpia de pilotades començaven a inquietar un defensa més insegura que en altres ocasions. Fruit d’una jugada sense aparent perill, la pilota va caure a Nacho que a l’àrea petita i amb sorprenent comoditat aconseguia posar per davant els sitgetans. Arran del gol, el Sitges va portar l’aigua al seu molí i el Santfeliuenc no va demostrar capacitat de reacció en un escenari insesperat. I encara sort que els locals, en dues ocasions molt franques, no van trobar la xarxa de Raúl.
Al minut 68 el jugador més important dels locals, Motoso, era expulsat. Tothom pensava que el Santfe jugaria amb més comoditat, però malauradament el seu joc no va ser fluid i les tímides escomeses ofensives acabaven morint en les botes dels dos poderosos centrals locals, Sergi i sobretot Andreu. El partit s’anava consumint i amb moltíssimes interrupcions i massa tensió les opcions del Santfe van acabar esvaint-se.
El Santfeliuenc fa un petit pas enrere. Sortosament queda molta lliga i la classificació per dalt s’estreny encara més. El proper diumenge Santfeliuenc i Sant Joan Despí jugaran el primer derbi de la història a Preferent. Una ocasió perquè Les Grases s’ompli i perquè el Santfeliuenc demostri la seva superioritat.

UE Sitges: Marc Ramírez, Canals, Sergi, Andreu, Fede, Óscar, Rafa Vílchez (Santi Zamora, 86’), Carlos (Àxel, 77’), Raúl Medina (Nacho, 48’), (Cristian, 87’), Motoso i Álex Gaitán (Sevilla, 80’).
Santfeliuenc FC: Raúl, Edgar, Alberto, Iñaki, Jacobo, Diego (David Martín, 80’), Carceller (Pucha, 59’), Ivi (Javi Loro, 80’), Ochoa, Álex Burch i Javi Pozo (Hinojo, 35’).
Gols: 1-0, Motoso, 21’; 1-1 Carceller, 25’ i 2-1 Nacho, 54’.
Àrbitre: Carlos Ortega Papaseit, del al Delegació de Tarragona. El seu arbitratge va ser catastròfic. Va mostrar targeta groga als locals Andreu, Rafa Vílchez, Àxel i Motoso; i als santfeliuencs Diego, Iñaki i Andrés González. Va expulsar per doble targeta groga el sitgetà Motoso, i amb vermella directa el santfeliuenc Alberto.
Incidències: Municipal d’Aiguadolç, assistència de 150 espectadors, la meitat dels quals eren del Santfe. Els aficionats de la nostra ciutat van protestar de manera enèrgica la desastrosa actuació de l’àrbitre. Temperatura agradosa, 15 graus. El partit va ser retransmès per Canal Blau Televisió, la televisió de la comarca del Garraf. El Santfeliuenc va vestir tot de vermell per evitar la coincidència de colors amb els locals.

Tercera Regional
El Santfeliuenc FC B va caure a Vallirana per un ajustat 1 a 0.


El Santfeliuenc FC aconsegueix tres punts d’or davant el Sant Andreu de la Barca Agrupa
El juvenil del Santfeliuenc va conseguir tres punts d’or en guanyar el Sant Andreu de la Barca Agrupa per 3 a 2. El partit va ser vibrant i com de costum els blanc-i-blaus van anar a remolc. La primera part cloïa amb 1 a 2 per als andreuencs. A la represa tocava remuntada i en els darrers passatges els joves futbolistes que entrena Óliver Lima van capgirar el marcador per situar l’equip amb 14 importantíssims punts.
Óliver Lima va mostrar la satisfacció per la feina ben feta en una temporada que serà disputadíssima, i més encara quan la Federació Catalana ha ampliat els descensos a cinc equips. Lima ens va dir que per compensar els descensos que es produeixin de Lliga Nacional a Preferent, el dotzè classificat de Primera Divisió caurà a Segona. Així doncs, la permanència estarà caríssima enguany.

El cadet A excel·leix
El cadet A està portant a terme una campanya sensacional. Aquest cap de setmana el nostre equip va guanyar de manera convincent un gran Sant Joan Despí per 3 a 1. El Santfe és tercer amb 25 punts en un exigent grup VIII de Primera Divisió. Una fornada excel·lent que està fent gran el nostre futbol base.

L'aleví A, arrasa
L'aleví A està superant tots els registres. Aquesta jornada va vèncer l'Escola de Futbol Gavà per 0 a 12. Els nostres nens han fet 83 gols en 9 partits i només n'han rebut 5.

Un cop més, ànims per als nostres infantils i benjamins. Estem molt contents per la vostra feina i il·lusió. Allò important és que de les coses que esteu fent quedi petjada més enllà del resultat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Creo que el secreto debe de ser de ir partido a partido, y no mirar de aqui 3 o 4 jornadas llevemos ya 3 o 4 partidos seguidos ganando.

Porque para hacer eso, tenemos que tener antes 2 o 3 partidos ganados seguidos, y si no empezamos por el primero mal vamos.

Asi que ahora toca Sant Joan, en si somos favoritos, pero ya se sabe, en un derby jamas se sabe, sino simplemente mirar el derby de este domingo entre el sporting y la recreativa, hubo sorpresa!

Asi que sino se juega y no se lucha como se hizo por ejemplo contra el catllar, poco se conseguira, asi que animo porque sabeis hacerlo y lo habeis demostrado, asi que a seguir demostrandolo!!

Asi que a conseguir 3 puntos mas este domingo!!

Un saludo y viska el sanfe!

Anònim ha dit...

Vamos Santfe!!!

No pasa nada por la derrota de Aiguadolç. Ahora lo importante es centrarse en la final que nos espera el próximo domingo.
Partido bonito, derbi fraternal y los tres puntos deben quedarse en Les Grases.
Al fin y al cabo es la primera de las 21 finales que tenemos por delante. Estoy seguro que con este equipo, con un magnífico entrenador como Andrés González y el apoyo de la ciudad, acabremos entre los dos primeros. Y soñando un poquito este año el perdedor de la promoción es más que probable que vaya a Primera División catalana.

Visca el Santfe!!!!
Vamos afición de Sant Feliu!!!

Anònim ha dit...

Buena crónica, sin dejar de resaltar la malísima actuación arbitral, tenemos que hacer autocrítica y reconocer que no solo por culpa del arbitro perdimos estos tres puntos, sino que también fue debido a nuestra falta de concentración defensiva en momentos puntuales, que debemos corregir si queremos aspirar a luchar por el ascenso, que por plantilla, ganas e ilusión debe ser nuestro objetivo, pero partido a partido. Próximo objetivo debe ser la victoria contra el Sant joan Despí y nada mas.

Ahora más ke nunca FORÇA SANFE¡¡¡

Muchos ánimos a todos los equipos del futbol base.