dimarts, 6 de gener del 2009

Santfeliuenc-Torreforta, o caixa o faixa

El Santfeliuenc FC juga aquest diumenge, a partir de les 12 del migdia, un partit transcendental davant la Cultural i Esportiva Torreforta. Els nostres futbolistes són tercers amb 25 punts, 5 menys que l'equip de Tarragona. Per tant, sumar els tres punts rellançaria les aspiracions del Santfe; i una derrota, suposaria fer un pas enrera no definitiu però sí preocupant. Per a diumenge, Andrés González haurà de tornar a fer mans i mànigues per confegir un equip de garanties, ja que no podrà comptar amb Gusi, Raúl, Cuca, Quiles, a més de les ja conegudes baixes de Dani Gálvez i Iván Fuentes. També és dubtós Ivi, que va patir una contractura muscular en un entrenament la setmana passada.
El Santfe presenta un munt de de novetats
L'acabament del Nadal ha portat novetats al primer equip del Santfe.
Ens ha dit adéu Javi Loro, que marxa a la Penya Recreativa. El bon migcampista santfeliuenc torna a l'equip d'on va arribar la temporada passada que, a hores d'ara, lluita per a la promoció d'ascens a Primera Regional.
En el capítol d'altes, a manca d'algun petit serrell, David Guisado, Elkar Pérez de Arrilucea i Edu Melé són nous futbolistes de la nostra entitat. Els dos primers, David i Elkar, són porters i cobriran els llocs dels lesionats Gusi i Raul. Edu Melé és un migcampista que va coincidir amb Álex Burch al Caprabo que va ser campió de Preferent.
David Guisado és un porter terrassenc de 25 anys que la temporada passada va ser titular al Badalona B de Primera Divisió Catalana. Els badalonins van fer una gran temporada però l'entitat que presideix Fermín Casquete va decidir dissoldre el seu filial. David no es va incorporar a cap equip a l'estiu i ara arriba a Sant Feliu amb la voluntat de demostrar la seva gran vàlua.
Per la seva part, Elkar Pérez de Arrilucea Lazkoz és un porter santfeliuenc que estava jugant al Vilassar de Dalt del grup I de Preferent. Elkar va ser porter del nostre equip juvenil i ara torna al Santfeliuenc amb el primer equip. Elkar és fill del que va ser jugador de l'Espanyol i entrenador del nostre equip, José Ignacio Pérez de Arrilucea, més conegut com "Iñaki".
Finalment, la tercera novetat blanc-i-blava és la d'Edu Melé. Edu és un migcampista que té experiència a Preferent ja que va assolir l'ascens a Primera Catalana amb el Caprabo, i també va passar pel Sants.
El Torreforta, un equip amb vocació guanyadora
Els de la capital tarragonina s'han situat en posicions d'ascens sense fer massa soroll. Però qui coneix la trajectòria d'aquest equip a les darreres temporades sap a gratcient que la seva privilegiada classificació no és fuit de la casualitat. Amb José Miguel López d'entrenador el Torreforta ha passat en tres anys de jugar a Segona Regional a ser un dels clars favorits a l'ascens a Primera Catalana. El nostre rival destaca per tenir un bloc molt sòlid, on sobresurten el porter Pedro; els defenses Travé (El Catllar), Roma, Aleix i el veterà Pep Andreu; els migcampistes De Cal (Roda de Barà, un dels millors esquerrans de la categoria), Álex, Cristian, Pedrosa i Carni; i els davanters Bargallo, Luis García i Palanca, ex futbolista del Vilanova.
Així doncs, aquest diumenge tots els aficionats esteu cridats per ser a Les Grases amb el nostre equip. El partit s'ho mereix i malgrat el fred necessitem el suport de tota l'afició de la ciutat.
Recordeu, el Santfeliuenc-Torreforta es juga aquest diumenge a les 12 hores. El matx serà dirigit pel barceloní Carles Bayón Martí.
Desitgem molta sort a Javi Loro i agraïm tot el que ha donat al nostre equip. Tant de bo, a la Penya Recreativa aconsegueixi molts èxits.
El partit d'infatils entre el Corbera i el Santfe, ajornat
Segons ens ha comunicat la Federació Catalana, el partit que havia de jugar aquest dissabte l'infantil del Santfeliuenc a Corbera ha quedat ajornat "per causa de força major". La Federació ha sol·licitat a tots dos equips que acordin una nova data de celebració.

SantfeFC Agenda
Primer equip: Santfeliuenc FC - CE Torreforta 2-0
Amateur: Santfeliuenc FC - Penya Recreativa B 2-2
Juvenil: Igualada CF - Santfeliuenc FC 1-2
Cadet A: Vista Alegre - Santfeliuenc FC 2-7
Cadet B: Santfeliuenc FC - Esparreguera B 1-1
Infantil: Corbera - Santfeliuenc FC (ajornat)
Aleví A: Sant Esteve de Sesrovires - Santfeliuenc FC 3-4
Aleví B: Santfeliuenc FC - AE Prat D 0-1
Benjamí A: Espluguenc - Santfeliuenc FC 1-7
Benjamí B: Santfeliuenc FC - EF Sant Just 4-1
Promeses: Santfeliuenc FC - Penya Recreativa Sant Feliu
Parc Esportiu de Les Grases, dissabte 10 a les 11:30 hores.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

grandisimo resultado del BENJAMIN A ESPLUGENC 1 BENJAMIN A 7 . BIEN CHAVALES . OTRO RESULTADO ESTE PEOR ALEVIN B 0 PRAT 1 . CHIQUI

Anònim ha dit...

El resultado del benjamin A parece nque no interesa, ya que, hgay dos semanas sin poner el partido

Anònim ha dit...

Felicitar a los chavales del Benj.A por su triunfo.Esperemos que les sirva de motivación para empezar a encadenar buenos resultados y escalar puestos en la clasificación. Por lo que respecta a "..parece que no interesa..", no me parece justo el cometario. De hecho quien ha puesto el resultado no es ningún padre/madre del Benj.A, no?
Saludos

Anònim ha dit...

BENJAMIN B: 4
SANT JUST: 1

Anònim ha dit...

todas las semanas la junta directiva llama a los entrenadores inmediatamente despues de los partidos es mas el señor navarro creo que estuvo en el partido del BENJAMIN A lo que tenemos que hacer es estar con los chavales que seguro que esto lo van a sacar adelante y seguiremos en primera .CHIQUI

Anònim ha dit...

GRANDISIMO PARTIDO DE NUESTRO PRIMER EQUIPO DECIR QUE NUESTRO PRINCIPAL ADVERSARIO SOMOS NOSOTROS MISMOS SI JUGAMOS COMO HOY NO HAY RIVAL PARA NOSOTROS DESTACAR AL GRAN HINOJO Y COMO NO A JACOBO .SANTFE 2 TORREFORTA 0. CHIQUI

Anònim ha dit...

SANT ESTEVE 3 ALEVIN A 4 .

Anònim ha dit...

Despues del ultimo partido en casa visto en el 2008, hoy se vio que PODEMOS!!!!

Ahora afrontar estas 2 salidas a Lleida que seran muy duras!! y despues seria el gran momento de empezar la racha de triumfos que nos situen hasta el primer puesto.

Por lo demas, de hoy bien aguantada la primera parte con el viento en contra y no siendo superados en ningun momento, y ya la segunda teniamos que machacar y asi se hizo.

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

no entiendo " el resultado de benjamin A no interesa", esto que es, mas mierda, de donde sacas esto?

Anònim ha dit...

gran encuentro entre el primer clasificado de tercera regional y el ultimo ( nosostros) 2-2, gran encuentro chavales, empezamos a entrelazar los mimbres, solo podemos mejorar y lo haremos!!!!!

Anònim ha dit...

Buenas noches,

Semana muy positiva en líneas generales. Grandes alegrías como la reacción del Benjamín A, que demostró que trabajando bien las cosas salen y las buenas maneras y la gran actitud que demostró el Amateur B el Sábado en casa, que saco un empate en unos de los derbis de la ciudad, contra el líder. Tampoco olvidarnos del Benjamín B que ganó con solvencia 4-1 y del Alevín B que perdió 0-1 en casa pero jugando bien y ante un buen A.E.Prat.

También ganó el Promesas, y según me ha dicho un ojeador, se salieron!

Empate del Cadete B, que aunque sabe a poco, sigue puntuando!

En su línea siguen Cadete A y Alevín A que siguen ganando y lo que es mejor jugando bien!

El Infantil se lo pasó en grande en una pachanguita, ya que el partido se suspendió!

El juvenil a falta de media hora va empate a 1 con arbitraje casero, que les esta perjudicando mucho.

Y nuestro Primer equipo, bueno, el que pudo venir a ver el partido se iría contento a casa, pues luchamos, jugamos, y lo mejor: Ganamos.


Me alegra ver que aunque los reyes no nos han traido el gordo del niño, nos ha traido muchas ganas para competir y pasarlo bien este año!

Felicidades a todos!

Un saludo.
Alberto Prieto.

Anònim ha dit...

El Juvenil sigue con la buena racha y gana 1-2, muchas ocasiones de haber venido con una diferencia de goles mayor.

Felicidades chavales.

Alberto Prieto.