diumenge, 1 de febrer del 2009

El Santfe guanya a còpia de bon futbol

El Santfeliuenc va fer un pas endavant en superar un incòmode Roquetenc per 2 a 1. Tres punts que serveixen per a consolidar els blanc-i-blaus al tercer lloc. Els d’Andrés González encara tenen el partit pendent davant l’Alcarràs. A Tercera Regional, el Santfe B travessa un bon moment. Aquest cap de setmana va superar amb claredat la Penya Barcelonista Sant Vicenç per 3 a 0. El Santfeliuenc juvenil recula en perdre per 1 a 0 al camp de la Penya Barcelonista de Sant Vicenç
El Santfeliuenc comença a dibuixar l’optimisme en l’afició. Aquest diumenge va demostrar que sap capgirar un partit complicat, i ho va fer amb criteri i sense lliurar-se a extremismes. Un golàs de Diego Naranjo, un fitxatge que va arribar de la UE Cornellà i que està donant un rendiment de matrícula d’honor, va desfermar la il·lusió. En l’horitzó queden 16 finals, una segona volta gairebé sencera, en què el Santfe pot mirar a Primera Catalana sense complexos. És cert que les victòries de Torreforta i Gimnàstica Iberiana van refredar un xic l’alegria. Tot i així, les perspectives, en línies generals, són bones i enguany el tercer millor classificat de Preferent pot tenir moltes opcions d’ascens si continuen els bons resultats dels equips catalans de Segona Divisió B. Tothom espera el millor d’aquest Santfe i ara només cal un major suport de l’afició i la ciutat per completar una temporada que porta camí de ser històrica.


Els blanc-i-blaus, malgrat la nòmina generosa d’absències -Cuca, Alex Burch, Javi Pozo, Dani Gálvez, Ivan Fuentes i Ivi, a més de la definitiva d’Edgar, que ha causat baixa- va saltar a la gespa de Les Grases decidit. Carceller i Diego van posar ben aviat a prova el porter visitant, Alfonso, que va demostrar la seva qualitat. Els visitants, molt seriosos i sense contemplacions van ensenyar les urpes. El davanter Javi va rematar, al minut 14, dins l’àres petita i la seva acció va merèixer una resposta esplèndida de David Guisado. Tanmateix, al minut 28 va arribar la gerra d’aigua freda. El davanter visitant Lluís va controlar amb molta precisió una pilota a la balconada de l’àrea i mitjançant un excel·lent llançament va inaugurar el marcador.
Els homes d’Andrés González es van conjurar per esmenar el resultat. I ho van fer seguint un patró de criteri. Jacobo, des del mig del camp, va començar a teixir futbol i Quiles, en el seu joc característic entre línies, va començar a fer forat en la rocallosa defensa ebrenca. Al minut 44, després d’un servei de cantonada, Jordi Vidal va recollir una pilota i va connectar una poderosa rematada que, per fi, va trencar la resistència numantina visitant. Un gol que va portar l’optimisme als rostres dels aficionats que ara sí gaudien amb el futbol dels blanc-i-blaus .

L’inici del segon acte del Santfe va ser extraordinari. Els blanc-i-blaus van sortir amb la cinquena velocitat. Carceller, Dani Texeira, Ochoa, Quiles i Diego van començar a portar de corcoll la rereguarda ebrenca. Nomes la desgràcia i la solidesa del porter tarragoní van evitar un gol que s’ensumava. Sortosament, al minut 65 Diego va llançar una falta de mestre que va foradar la xarxa. Un golàs molt celebrat per jugadors i l’afició, que estava veient el millor Santfe de la temporada. El gol no va suposar cap relaxament en els blanc-i-blaus, que van seguir elaborant un futbol de qualitat i decisió. Ochoa i Dani Texeira van fregar la sentència però els va faltar encert a l’hora de culminar dues boniques jugades.


Amb l’estret per bé que enganyós 2 a 1 el partit es va endinsar en el tram decisiu. El Roquetenc va estirar-se, però Iñaki i un colossal Jordi Vidal no van permetre cap concessió. En la darrera jugada, el Roquetenc va donar un avís molt seriós. David Guisado va demostrar, però, la seva qualitat.
A l’acabament, molta satisfacció en l’afició blanc-i-blava, que veu cada vegada més entonat el seu equip. Si tot continua per aquest camí, els de la nostra ciutat aconseguiran la millor classificació de la història a Preferent. Caldrà veure si l’objectiu pot ser encara més ambiciós i podem mirar el somni de Primera Catalana sense fer escarafalls..
Santfeliuenc FC: David Guisado, Guillem Costa, Alberto, Iñaki, Jordi Vidal, Jacobo, Carceller (Maldonado, 88’), Diego, Ochoa, Quiles (David Martín, 75’) i Dani Texeira (Tato, 83’).
CE Roquetenc: Alfonso, David García, David Cid, Moisés, Adell, Julio (Nando, 67’), Lluís, Manel (Trullèn, 81’), Álex (Gallego, 74’), Marc i Javi.
Gols: 0-1, Lluís, 28’; 1-1, Jordi Vidal, 44’ i 2-1, Diego, 67’.
Àrbitre: Carlos Montoro Morcillo, de la delegació de Girona, la seva actuació va ser regular. Va ensenyar tarjeta groga els santfeliuencs Guillem Costa, Diego, Jordi Vidal, David Martín i Andrés González; i als tarragonins David García, Moisés, Adell, Julio, Lluís i Javi.
Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, assistència de 150 espectadors. Entrada molt pobre per bé que el dia no hi acompanyava. Cel cobert, durant alguns passatges del partit hi va ploure tímidament. Temperatura de 13 graus. El futbolista del juvenil, Maldonado, va debutar amb el primer equip.


Edgar causa baixa al Santfeliuenc Futbol Club
El lateral dret del Santfeliuenc Edgar Argente ja no és jugador del primer equip de la ciutat. Segons ens ha confirmat de manera oficial la directiva blanc-i-blava, el club ha decidit prescindir dels seus serveis. Des de santfeliu.net desigem el millor per a Edgar.

L’Alcarràs – Santfeliuenc ja té data
El partit que es va ajornar el passat dissabte 24 de gener ja té data. S’hi jugarà el divendres 20 de febrer a les 21 hores.

Tercera Regional
El Santfeliuenc FC B va guanyar per un clar 3 a 0 la Penya Barcelonista de Sant Vicenç. El nostre equip filial està experimentant una millora notable.
El Santfeliuenc juvenil perd davant la Penya Barcelonista de Sant Vicenç
La jornada no va ser rodona per al l’equip juvenil del Santfe. Si al matí de diumenge hi havia hagut la bona notícia del debut del juvenil Maldonado amb el primer equip, a la tarda les coses no van anar gaire bé ja que els joves futbolistes que entrena Óliver Lima van perdre per 1 a 0 al feu de la Penya Barcelonista Sant Vicenç. Els blanc-i-blaus segueixen en una zona còmoda de la classificació però no es poden pas refiar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Partido duro que sacamos adelante, ya que el equipo rival era duro, duro! y con el 0-1 la cosa se puso fea.

Al final se remonto con mucho coraje por parte de nuestro sanfe. Asi que yo creo que este equipo con el coraje de este domingo y de la forma que juega pocos puntos se le debe de escapar de aqui al final de temporada, asi que espero que todos los partidos tengamos esas dos cosas y nos hagan seguir soñando jornada tras jornada.

Asi que enorabuena y a no bajar el ritmo, que ahora creo que es nuestro momento para meter miedo a los rivales y a ganar en cambrils!

Por lo demas del partido destacar dos cosas, grandioso el partido de Diego, aparte del gol y otras ocasiones de gol, cuantos balones llego a recuperar o hacer perder al otro equipo, y la segunda cosa destacar el poco publico pero que apreto bien al arbi y empujo al equipo!

Un saludo y viska el sanfe!!

PD: Poooooooooooooodemos!!