dijous, 26 de febrer del 2009

El Santfe, a pels tres punts al Feliu i Codina

El nostre primer equip viu una altra de les finals en el seu particular periple per assolir l'ascens a Primera Divisió Catalana. El proper diumenge, a les 12 hores, els d'Andrés González visiten el Feliu i Codina, feu de l'històric Horta. Un partit complicat perquè tots dos equips necessiten la victòria, encara que les situacions són contraposades. Els barcelonins buscaran la victòria per assolir una posició més tranquil·la a la meitat de la classificació.
El Santfe arriba a la cita de diumenge amb l'absència de David Hinojo, que ha estat castigat pel comitè amb dos partits arran de l'expulsió i posterior protesta a Alcarràs. Caldrà veure quina és l'alternativa que tria Andrés González per suplir aquesta baixa.

L'Horta, un clàssic que no travessa el seu millor moment
L'Horta és un equip amb una llarga i notable trajectòria al futbol català. Al llarg de moltes temporades va militar a Tercera Divisió i fins i tot va coquetejar amb la Segona Divisió B. Però com diu el tòpic qualsevol temps va ser millor i per a L'equip que entrena Iván Rodríguez, el present és ben diferent. A hores d'ara, els blancs són desens amb 28 punts, en territori de ningú, però sense tenir garantida la permanència. Una dada a tenir en compte és que els hortencs s'han mostrat molt sòlids a casa, on han guanyat sis partits i n'han empatat tres. Només la Gimnàstica iberiana va ser capaç de vèncer al Feliu i Codina a la segona jornada de la competició. Així doncs el partit d'aquest diumenge és tota una prova per als nostres futbolistes.

El Santfe ha de tenir el suport de l'afició
La directiva del Santfeliuenc us demana el major suport per al nostre primer equip en la visita a Horta. Recordeu, el partit es juga aquest diumenge 1 de març a les 12 hores al Feliu i Codina. El matx serà dirigit pel lleidatà Joel Moreno Berenguer.

SantfeFC Agenda
Primer equip: Horta - Santfeliuenc FC 0 - 2
Amateur: Santa Coloma de Cervelló - Santfeliuenc FC B 2 - 3
Juvenil: Santfeliuenc FC - Escola Futbol Gavà 1 - 1
Cadet A: UD Viladecans - Santfeliuenc FC 5 - 0
Cadet B
: Santfeliuenc FC - Penya Recreativa Sant Feliu 11 - 2
Infantil: Santfeliuenc FC - Martorell Associacio Esportiva 0 - 2
Aleví A: Santfeliuenc FC - Espluguenc B 8 - 0
Aleví B: Penya Blanc Blava - Santfeliuenc FC 4 - 2
Benjamí A
: Santfeliuenc FC - Catalònia UB 0 - 3
Benjamí B: Santfeliuenc FC - UE Viladecans E 4 - 3
Prebenjamí: Sant Joan Despí - Santfeliuenc FC 1 - 1
Promeses
: Fontsanta Fatjò - Santfeliuenc FC
Municipal de Fontsanta, dissabte 28 a les 12 hores.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

BENJAMIN "A": 0
CATALONIA : 3


BENJAMIN "B" : 4
VILADECANS : 3

Anònim ha dit...

Aleví A: 8
Espluguenc B : 0

Anònim ha dit...

Sou jugador del cadete A tengo 16 años y no soy cobarde y von a
poner mi nombre soy eric. c.r
hemos estado haciendo una
temporada de lujo hemos sido
todos felices ya que no somos
un equipo que nadie aposto por
notoros y emos estado toda la liga 2º detras de un equipo echo para subir como es el conrella y peleando con lo mejor del baix llobrega pero con los acontecimientos que han pasado se nos han quitado las ganas de jugar a futbol al menos a mi y es lo que mas me apasiona solo quiero decir que gracias por destruir un equipo tan unido como el nuestro!

Anònim ha dit...

Me llamo Omar Arias, juego en el cadete A del santfeliu. Para que el coordinador se entere, estamos a 9 pts del primero, a 6 del segundo y a 3 del tercero. No entiendo pork, si estamos luchando por ser algo importante en el baix llobregat nos kitais a dos de nuestros mejores jugadores y ademas nos asignais unos horarios de entreno de "mierda".Nadie se a pasado x nuestro a vestuario a darnos la enhorabuena x la temporada NADIE!, además, el año pasado tambien me pasó lo mismo con el infantil, estabamos luchando por la liga y nadie, absolutament NADIE se apareció en algun entrenamiento para darnos la enhorabuena x la buena temporada.

Solo quiero daros las gracias por hacer k nuestro ekipo sea una panda de tios sin ganas de jugar al futbol.

Anònim ha dit...

vamos xavales animo y a seguir luchando por la liga q lo q teneis q acer es eso y si se llega a ganarla o acer algo imporante luego se podra restrear a kien vosotros os de la gana animo xavales tarde o temprano las cosas salen a la luz suerte

Anònim ha dit...

es que aquí solo cuenta y importa el primer equipo

Anònim ha dit...

Aligual que mis dos compañeros soy jugador del cadete A. Soy Daniel Palacios, i desde que estoy en el sanfeliu nunca he luchado por unos puestos tan altos como esta temporada,y me parece una falta de respeto que se lleven a dos jugadores importantes cuando quedan 10 jornadas de liga y opciones de lucha...sin palabras:S almenos se puede avisar a los respectivos entrenadores.

Anònim ha dit...

aver, soi romina, hermana del fede [ EDI ] solo quiero decir que estais estropenando el ekipo cadete A, por una vez e dizfrutado de sus partidos, llevan toda la liga muy bien y aora lo vais a estropear? no no, aqui asta el final! hay que aprovechar los jugadores que tenemos porque esto no sera para siempre.. necesitamos a esos dos jugadores que se an llebado, quiero que todo sea como antes!



PD: haremos todo lo que podamos para que sea todo igual!

Anònim ha dit...

Hola soy miliki y quiero hacer llegar mi enfado por que los niños ya no se disfrazan de payasos ni compran CD de mi musica.

Hola yo soy el hermano de miliki quiero decir que estoy de acuerdo con mi hermano y que haber si ponen otra vez verano azul que lo necesitamos.

Pd: Habia una vez......un circo que alegraba siempre el corazon...lalaralala, lalala, lalrarararara....

Anònim ha dit...

Desde luego... mira que hay payasos por aquí....