dissabte, 16 de maig del 2009

Victòria per a l'esperança

El Santfeliuenc va derrotar el Vista Alegre per 3 a 1 i segella el tercer lloc. El Sants es va desfer del Cambrils per 2 a 0 i manté els cinc punts de distància quan en falten sis per acabar la competició. En tot cas, el Santfe va complir i a més ho va fer amb bon futbol. Jacobo (37'), Ochoa (67') i Quiles (80') van ratificar una victòria que deixava molt satisfeta l'afició. Cal destacar el tercer gol de Rubén Quiles, un gol de traca i mocador. Una obra mestra.
El Santfeliuenc va sortir molt decidit. Quiles i Ochoa van assetjar la porteria castelldefellenca. Al minut 5 el lleidatà Alfonso Fernández va passar per alt un penal clarrísism comès sobre Quiles. Jacobo va posar el just avantatge per al Santfe al minut 37 en fer un llançament de falta potent i col·locat. Malgrat la derrota, els visitants no estaven regalant res.

Després de la represa, el Vista Alegre va sortir amb molta força. Fruit d'això al minut 50 Edu va restablir els taules en culminar amb molt encert un contracop.

Amb l'empat, el Santfeliuenc no es va rendir i es va llançar a l'atac i va començar a donar molts problemes a la rereguarda visitant. Edu Mele i Cuca, al mig del camp, van començar a dominar. Al minut 67 un oportunista Ochoa va aprofitar una centrada perfecta d'Ivi. El Vista Alegre va protestar de manera enèrgica el gol en considerar que hi havia hagut fora de joc.

A deu minuts de l'acabament vam veure un dels millors gols de la temporada. Rubén Quiles va recuperar una pilota per endinsar-se dins l'àrea i inventar-se una paràbola que superava l'estirada de Nito. Un gol per emmarcar.

Molta satisfacció en l'afició, que va respondre en major nombre que en les darreres jornades. Ara toca esperar. El tercer lloc ja és al sac. Caldrà veure si el Terrassa manté de manera difinitiva la plaça de Segona B i si el Sants suporta la pressió de les altures. Tot és possible encara. A Torreforta cal sumar-hi els tres punts i seguir somiant. I per a la història ens quedarà una dada significativa: el Santfe ha assolit la millor classificació de la seva història a Preferent