dilluns, 31 d’agost del 2009

El FC Vilafranca-Santfeliuenc FC es podrà veure en directe a través d'Internet

Queda menys d'una setmana perquè el Santfeliuenc Futbol Club debuti a Primera Divisió Catalana. I l'ascens també suposa molts canvis, sobretot pel que fa a l'atenció dels mitjans de comunicació. I una bona prova la copsareu aquest diumenge, a les 17 hores, quan Vilafranca Televisió comenci les seves retransmissions esportives amb el Vilafranca-Santfe.
Així doncs tots els qui no podeu viatjar a la capital del Penedès per seguir l'històric debut del nostre club teniu una bona ocasió d'animar el Santfe des de casa connectant-vos a http://www.rtvvilafranca.com/
Al llarg de la setmana us oferirem l'última hora del nostre equip i farem una presentació comentada de la categoria que estrenarem. I tots els qui us agrada l'esport de la ciutat ja ho sabeu: veniu a Les Grases per fer de cada partit una festa, la festa d'un històric. La vostra col·laboració activa és cabdal perquè aquest projecte reeixi.
Victòria davant l'Espluguenc per 2 a 1
El Santfeliuenc va jugar aquest diumenge el penúltim amistós de la temporada. El rival va ser l'Espluguenc, club que milita a Primera Territorial. Els visitants van sorprendre en un primer temps molt deslluït dels jugadors que entrena Andrés González, i fruit d'això es van avançar al marcador.
A la represa, la sortida fulgurant de Dani Texeira va canviar de manera radical el panorama. Dos gols seus van capgirar el resultat i van donar la victòria al Santfe.
La darrera prova abans del primer gran examen serà dijous al feu del Levante Las Planas.
Balanç de la pretemporada
El Santfe ha jugat sis partits en una pretemporada exigent que ha deixat bones sensacions, per bé que com bé sabeu tot això és pura especulació. L'hora de la veritat arribarà el proper diumenge, a partir d'aquí ens esperen 37 finals i la il·lusió d'un debut que ha de ser compartit per tothom.
Santfeliuenc FC - CF Gavà 1-1 (Iván Fuentes, de penal)
Cornellà (DH, juvenil) - Santfeliuenc FC 2-1 (Edgar)
Santfeliuenc FC - L'Hospitalet (DH, juvenil) 1-0 (Ochoa)
Castelldefels - Santfeliuenc FC 1-1 (Dani Sánchez)
Ripollet - Santfeliuenc FC 3-2 (2 d'Ochoa)
Santfeliuenc FC - Espluguenc 2-1 (2 de Dani Texeira)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Me podeis decir que hago para ser socio???
El domingo lo veré por internet pero la semana que viene nos vemos en las grasses.
Vi el partido de Gava y me gusto el equipo.

jesus m. ha dit...

Un apunte, es seguro que el partido lo dan en directo por vilafranca tv, porque entro en su web y en la programacion del domingo no sale.

Un saludo y viska el sanfe!

Anònim ha dit...

Sí. Nos lo ha confirmado su comentarista, que nos ha remitido un correo electrónico.

De todos modos hay que mojarse y tenemos que estar con nuestro equipo, porque el estreno merece la pena. y el desplazamiento es sencillo.

Gracias y Visca el Santfe