dimarts, 11 d’agost del 2009

El Santfe ja treballa

Jornada de retorn a la feina per als futbolistes que entrenarà per tercera temporada Andrés González. A les Grases hi vam veure moltes cares conegudes i també cares noves que busquen l'oportunitat de jugar en un equip de Primera Catalana. I és que en tots es respirava la il·lusió de començar la primera aventura en la flamant categoria estrenada fa pocs dies. És hora, doncs, de començar a posar els fonaments del que serà el nostre equip al llarg de 10 mesos de competició exigent.
Andrés González ens va confirmar que la plantilla encara no està tancada i que la pretemporada servirá per a escollir les darreres incorporacions amb els jugadors que són a prova.

Sopar de celebració per començar la temporada
Les dates en què es va oficialitzar l'ascens del Santfeliuenc a Primera Divisió Catalana van impedir una celebració com cal. Ara bé, Alberto Prieto i Manuel Navarro, en representació de la directiva, van convidar als jugadors a un sopar per celebrar l'èxit incalculable que per a l'entitat suposa jugar a Primera Catalana. Al sopar hi va assistir la plana major de la plantilla d'aquesta temporada i també jugadors que van tenir un pes cabdal en l'ascens i que enguany no hi seran amb nosaltres com Cuca, Carceller i David Guisado.
Les imatges de l'inici de la pretemporada
Gusi acompanyarà a la banqueta a Andrés González
Les primeres notes d'Andrés González

Dos clàssics insubstituïbles, Andrés Gil i Vicente Garrido

1 comentari:

Anònim ha dit...

your blog is good
i like it