divendres, 21 d’agost del 2009

Ja estàs preparat, vine al nostre futbol base, el Santfe compta amb tu!!!

Vols venir a jugar a l'històric equip de la teva ciutat?
Prepara't perquè el Santfe compta amb tu!!!


Som 104 anys d'història, som l'equip que porta arreu el nom de la ciutat, som els pioners a la comarca, som futbol, som amics, som cultura i lleure, som diversió, som el Santfe, el teu santfe.
Si tens entre 5 i 18 anys el Santfe t'obre les portes. Acompanya'ns per seguir creixent, per seguir impulsant els nostres projectes que són també el teu projecte. La passió per l'esport comença des de a teva ciutat !!!!
Si vols rebre informació fes-nos arribar les teves dades -nom, cognoms i data de naixement- al correu electrònic santfefc@gmail.com i nosaltres ens posarem d'immediat en contacte amb tu. I a partir de l'1 de setembre ens pots venir a veure al Parc Esportiu de Les Grases (estadi d'atletisme, carrer Mataró, sense número).
Andrés González, titulat en educació física i entrenador del primer equip del Santfeliuenc FC, que enguany debuta a Primera Catalana, serà a partir d'aquesta temporada el coordinador general del futbol base.
Et recordem les franges d'edat de què es compon el nostre futbol base i les categories en què militem. En totes les categories hi ha places i estaríem encantats de comptar amb tu i que ens acompanyessis i escollissis el club de la teva ciutat
Juvenil (16 a 18 anys). Primera Divisió.
Cadet (14 a 15 anys). Primera i Segona Divisió.
Infantil (12 a 13 anys). Segona Divisió
Aleví (10 a 11 anys). Primera i Segona Divisió
Benjamí (8 a 9 anys). Segona Divisió i CCBll.
Prebenjamí (6 a 7 anys). Consell Comarcal Baix Llobregat.
Promeses (5 anys). Consell Comarcal Baix LlobregatTroba el teu lloc. Nosaltres ja estem preparats... i tu?
Fem Santfe, Fem Club, Fem Ciutat !!!
Santfe, 104 anys d'història compartida !!!