dijous, 24 de setembre del 2009

El Santfe rumb a la Bàscula. Necessitem el suport de l'afició

UE POBLE SEC - SANTFELIUENC FC
Data: dissabte 26 de setembre de 2009
Hora: 18 de la tarda
Estadi: Complex Esportiu de la Bàscula (Carrer del Foc, 132)
Àrbitre: Jorge Pertegal Méndez (delegació de Granollers)
Ràdio o TV: no
Temps previst: 23 graus, amb sol i núvols.

El nostre primer equip fa la segona visita de la temporada a la recent estrenada Primera Catalana. Després de la sensació amarga que ens va deixar el partit davant el Banyoles, els jugadors Andrés González volen reaccionar i sumar punts en un partit dels que, teòricament, es qualificarien de la nostra lliga. El rival, la UE Poble Sec, va viure un estiu complicat i va estar a prop de vendre la categoria.
Com ja vam copsar la setmana passada, l'entrenador del Santfe ha anat recuperant futbolistes importants i té la plantilla al complet a disposició, circumstància que gairebé mai es va donar en aquestes dos últimes temporades. L'aportació d'Arcos Palote, Dani Gálvez i del reaparegut Iván Fuentes farà més sòlid l'equip.
El nostre rival (IV): Unió Esportiva Poble Sec, un equip que vol continuar existint després d'un estiu delicat i de viure els rigors de l'exili
Pedro Venero, el carismàtic i etern president de la UE Poble Sec, no ha tingut un estiu gens fàcil. I és que la popular i tradicional entitat barcelonina, que va militar set temporades a Tercera Divisió, es va plantejar vendre el club i la categoria per mirar d'acabar amb els problemes que aquests anys han obligat a viure en l'exili per les pèssimes condicions del camp de La Satàlia. Sortosament per al futbol català els compradors no van acabar de satisfer les demandes del club i la UE Poble Sec ha mantingut la seva estructura a Primera Catalana, per bé que no podrà utilitzar La Satàlia (s'està plantant gespa artificial) fins al mes d'octubre, motiu pel qual el partit amb el Santfeliuenc s'haurà de jugar al Complex Esportiu de La Bàscula (situat al carrer del Foc, 132, Districte de Sants Montjuïc).
El Poble Sec, malgrat tots els problemes que vam fer que la construcció de la plantilla es retardés, no serà cap ventafocs. L'entrenador, Óscar Sanchís, ha rastrejat el mercat de manera apressada i ha aconseguit incorporar futbolistes amb experiència per competir amb garanties a la categoria, com ara el porter Carles Carulla (Europa); els defenses Tito Reinoso (Montañesa), Segura (Viladecans), Luisinho (Horta) o Vasco (Masnou); el migcampsta Nabil (Sants); i els davanters Rulo i Jaco (tots dos procedents del Vista Alegre i que han jugat a Tercera Divisió).Un equip completament renovat, doncs, que mira d'adaptar-se a la categoria i que a la jornada inaugural es va imposar a domicili al Mataró per 0 a 1, gol fet per Rulo. Els altres dos partits es van saldar amb derrota.

Plantilla:
Porters: Carles Carulla (Europa) i Rubén (Can Vidalet).
Defenses: Jaume Ros (Vinyets Molí Vell), Vasco (Masnou), Segura (Viladecans), Tito Reinoso (Montañesa), Xavi Seguí (Sant Andreu de la Barca) i Luisinho (Horta).
Migcampistes: Adam Lohse (Sants), Nabil (Sants), Xavi Carrillo, Cholo (PB Cinco Rosas) i Marc González (Santboià B).
Davanters: Rulo (Vista Alegre), Jaco (Vista Alegre), Marcel (Santboià FC), Luque (Júpiter) i Fran (Júpiter).
Dades del club:
Any de fundació: 1928
President: Pedro Venero Rozas
Estadi: La Satàlia
Aforament: 1.500 espectadors
Web: http://www.uepoblesec.net/ (inactiu)
Temporades a Tercera Divisió: 7
Fita històrica: l'any 1958 el Poble Sec es va proclamar campió de la Copa General Moscardó en derrotar el CE Europa. El partit es va disputar al vell camp de Les Corts i el van presenciar 50.000 espectadors.

Últim precedent:
Temporada 1997-1998, Regional Preferent, Grup II
Jornada 11 (23 de novembre de 1997) Santfeliuenc FC 1 (Alberto, 23') -UE Poble Sec 1 (Barragán, 88').
Jornada 28 (5 d'abril de 1998) UE Poble Sec 4 (Óscar, 9'; Gual, 41', de penal; Toni López, 50' i Gual, 81', de penal) - Santfeliuenc FC 3 (Xavi Benet, 24'; Juanjo, 26' i Juanjo, 55').

Imatge del Poble Sec de la temporada 2008-2009 durant l'exili al Nou Sardenya
Agraïm la gentilesa de Fermín Prieto, col·laborador de premsa de la UE Poble Sec. Font de la foto: http://www.uepoblesec.net/

1 comentari:

jesus m. ha dit...

Creo que tenemos una gran oportunidad de conseguir nuestros primeros puntos fuera de casa en 1ª catalana!!

Y creo que sabemos hacerlo, solo hay que mirar y recordar los ultimos 70 minutos contra el banyoles y tortosa y asi creo que seremos capaz de ganar, porque cuando un equipo hace ocasiones de gol y sabe defender, los resultados llegaran seguro!

Un saludo y viska el sanfe!!