dilluns, 14 de setembre del 2009

La contra de la crònica

Debut esperat a Les Grases i victòria solvent per 3 a 1 davant un històric del futbol català com el CD Tortosa que és història viva de Tercera Divisió amb 44 participacions.
Feina intensa del club que va preparar amb molta il·lusió la nova imatge corporativa: l'entrada es va engalanar amb banderes blanc-i-blaves i també les graderies supletories. Es van instal·lar altaveus a la cabina de premsa. De mica en mica millorarem les condicions perquè tots els que ens visiteu gaudiu amb dues hores de futbol, companyonia i moltes altres coses. Potser la nota un xic més preocupant: la discreta resposta de l'afició. El Santfe ha fet una aposta decidida perquè tothom que vulgui viure la Primera Catalana es faci soci amb un política de preus molt accessible. Tant de bo la visita del Banyoles el proper diumenge i el magnífic resultat obtingut davant el Tortosa acabi per convèncer els indecisos. Aquest és un projecte del Santfe per a tota la ciutat; per a tots vosaltres perquè l'amor per l'esport comença des del més proper.
També va ser una jornada especial perquè vam ser protagonistes al Carrusel Marcador Catalunya de Ràdio Marca. Joaquín Rivas va fer una feina excel·lent i a més va tenir l'honor de cantar amb força el primer gol del club com a local a Primera Catalana, circumstància a què també va fer esment el periodista Ricard Vicente, presentador del carrusel.

Omplir Les Grases segueix sent una assignatura pendent que entre tots hem de superar

Jordi Vidal, el magnífic central del nostre club, rep la felicitació dels companys per un gol molt especial

Rubén Quiles va celebrar el gol amb l'afició i uns fans molt especials

Jesús, un cor eternament blanc-i-blau que no es va voler perdre el debut del seu Santfe

El CD Tortosa va viatjar a la capital del Baix Llobregat en autocar personalitzat. Una feliç iniciativa per a un club que enguany celebra el Centenari.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Además de lo explicado en "La contra de la crónica" comentar también que pude ver que desde el bar también se intenta animar a la gente: se ofrecen unos excelentes desayunos de "tenedor y cuchillo" a las diez de la mañana. supongo que es cuando juega el Primer Equipo. Entre todos hemos de responder a esta buena inicativa y conseguir que esos desayunos sean todos los fines de semana (sábado y domingo).
Seguir así.
TT8

Anònim ha dit...

Desde la Junta Directiva se intenta animar los "dias de futbol" y se aceptan reservas y en caso de antojos, sugerencias.

TT8 alguna sugerencia culinaria??....eres un crak,gracias y sigue asi.

Visca el SANTFE.