dimecres, 28 d’octubre del 2009

Aquest diumenge 1 de novembre tothom a la Festa de Presentació

No va poder ser el passat dijous 22 d'octubre però el Santfeliuenc és un club perseverant i aquest diumenge saludarem el mes de novembre amb la presentació de tots els equips. El nostre club Centenari es presenta a la ciutat. Tots esteu convidats per viure un acte important en una temporada que està aixecant molta il·lusió.
Us recordem que tots els nostres jugadors estan convocats al Parc Esportiu de Les Grases a les 9:45 hores i han de venir degudament uniformats amb el xandall del club i l'equipatge de joc.

Programa d'actes:
A les 10 hores arrencarà la desfilada inaugurant-la el Promeses i continuada pel Prebenjamí, Benjamí B, Benjamí A, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Futbol Sala i Primer Equip.
Després de la desfilada es procedirà a la preceptiva sessió fotogràfica.
A les 10:45 hores serà el moment dels parlaments a càrrec del nostre President, Alberto Prieto Carretero, i de les autoritats de la ciutat.

Un plat fort per cloure l'acte:
L'acte clourà amb un partit de luxe, ja que el Santfeliuenc rep la UE Sants a partir de les 12 del matí en un dels partits més apassionants de la jornada a Primera Divisió Catalana. L'històric equip barceloní va començar la temporada amb molts dubtes però ara arriba a Les Grases en plena forma i encadena sis partits sense perdre. El Santfeliuenc voldrà regalar a tota l'afició una victòria que ens enfilaria als llocs capdavanters de la classificació. Un partit clàssic del futbol català entre dos equips que la temporada passada van pujar de Preferent.

Demanem a tots els pares, socis i aficionats l'assistència en un acte tan especial. De ben segur alguna sorpresa us espera. I demanem també que us quedeu a veure el partit del Primer Equip. L'espectacle està garantit!