dijous, 22 d’octubre del 2009

El Santfeliuenc visita Vilassar de Mar amb la il·lusió d'aconseguir la primera victòria a domicili

UE VILASSAR MAR - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 25 d'octubre
Hora: 12 del matí
Estadi: Municipal Xevi Ramon
Àrbitre: Albert López Martínez (Delegació de Barcelona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca, 89.1 FM ( Marcador Catalunya)
Previsió del temps: 23 graus i cel amb sol i núvols


El Santfeliuenc juga per primera vegada a la seva història al camp de la UE Vilassar de Mar. Un dels partits assenyalats en el nostre calendari ja que els blanc-i-vermells del Maresme es troben a la part baixa de la classificació i d'aquest fet ens hauríem d'aprofitar per començar a construir una frontera de punts amb la zona perillosa, i més quan aquesta temporada la Segona B pot ser una generosa font de maldecaps que faci ampliar els equips que perdin la categoria pels sempre temibles descensos no compensats. No ens avancem, però, perquè la competició és tan llarga que el panorama pot canviar de manera radical.
L'equip ha entrenat amb normalitat al llarg de la setmana i aquest dijous va donar una gran imatge davant el potentíssim Barça Juvenil de García Pimienta, que va visitar Les Grases amb un notable mostrari de figures.
Iván Fuentes dóna la bona notícia
La bona notícia de la setmana és que la lesió que es va fer Iván Fuentes en el darrer partit contra el Tàrrega és molt lleu i les proves han descartat qualsevol complicació. Així que el davanter blanc-i-blau podrà estar a punt per a Andrés González en pocs dies. També caldrà estar atent a l'evolució en l'estat de Jordi Vidal. El magnífic central cornellanenc arrossega problemes al turmell des del partit jugat contra el Poble Sec.
Esperem comptar amb una notable presència de seguidors santfeliuencs. El desplaçament és prou agradable i fer un tomb pel Maresme no està gens malament. Recordeu que podeu arribar a a Vilassar a través de l'Autopista C-32 (A 19) sortida Vilassar de Mar o per la Nacional II entre Premià de Mar i Mataró. Hi trobareu l'estadi Xavi Ramon a l'Avinguda Arquitecte Eduard Ferrés, 155.


El nostre rival (VIII), la UE Vilassar de Mar, un ex Tercera Divisió que ara malda per mantenir-se a Primera Catalana
La UE Vilassar de Mar és un clàssic del futbol maresmenc que va ser fundat el 1923. Fins als anys 90 va jugar en categories territorials però no va ser fins a la temporada 1996-1997 quan va fer el salt a Tercera Divisió. El RCD Espanyol va tenir una col·laboració estreta en aquest anys, no oblidéssiu que el president blanc-i-blau, Dani Sánchez Llibre, és fill de la vila maresmenca i durant un grapat d'anys va ser el patrocinador. La temporada 1998-1999 el Vilassar es va veure abocat a un descens administratiu perquè l'Espanyol B va baixar de Segona B. Dues temporades després tornava a recuperar la Tercera on s'hi estaria sis anys fins a tornar a caure a Primera Catalana.
El Vilassar de Mar 2009-2010 és un projecte condicionat per la situació econòmica general que viu el futbol. S'han acabat els temps de les bondats i ara ha tocat adaptar-se a una nova realitat en què l'objectiu ja no és el retorn a Tercera sinó la permanència a Primera Catalana. L'entrenador, Manu González, ha format un equip molt jove amb majoria de jugadors de la comarca i amb un toc de veterania que posen Jordi Ballús, Álex Vílchez i Xavili. El principal perill pot arribar mitjançant el davanter camerunès Michael Masson. Malgrat una certa dosi d'inexperiència, els deixebles de Manu González destaquen per la lluita constant. Ja han sumat cinc puntets i això demostra que no val a badar i que a Primera Catalana ningú no regala res.
Aprofitant el partit amb el Santfeliuenc, el Vilassar de Mar farà la presentació de tot el seu futbol base, així que l'ambient al Xevi Ramon serà molt bo.

Plantilla:
Porters
: Adrià Buetas (Europa) i Adri Caballero.

Defenses: Jordi Ballús (Vic), Francisco Javier Racero "Xavili" (Pomar), Julián Rodríguez (Igualdada), Oriol Torres (juvenil), Ricard Canela i Óscar Tolrá.

Migcampistes: Edu Domingo (Cornellà), Álex Vílchez, Borja Lozano (Juvenil), Rafa Blázquez (Cerdanyola Mataró), Joan Roqueta (Alella), Éric Soriano (Júpiter Juvenil) i Rubén Castillo (Mataró).
Davanters: Vitalla ((Premià de Dalt), Cristian Pérez (Vilassanès), Isaac Maldonado (Sant Andreu, Juvenil) i Michael Masson (Hospitalet, juvenil).
Dades del club
Any de fundació: 6 de juny de 1923.
Fundador: Joaquim Carreres
President: Francesc Tolrà
Estadi: Municipal Xevi Ramon, inaugurat el 1991
Aforament: 2.500 espectadors
web oficial: http://www.uevilassardemar.com/
Temporades a Tercera Divisió: 8

Últim precedent: no existeix


Fotografia oficial de la UE Vilassar de Mar 2009 - 2010

La imatge ha estat extreta del web oficial de la UE Vilassar de Mar: http://www.uevilassardemar.com/

3 comentaris:

jesus m. ha dit...

Venga Sanfe que viene la primera alegria de la temporada fuera de casa, que viene la 2ª victoria consecutiva!!!

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

Partido muy importante. Si obtenemos tres puntitos nos situaremos en la zona medio alta y pondremos un dique de puntos con la zona de peligro.

Visca el Santfe!!!

Anònim ha dit...

ahí estamos, 0-1 y a seguir sumando, esto marcha sres.