diumenge, 15 de novembre del 2009

El Santfeliuenc aconsegueix una gran victòria i acaba amb el lideratge de la Gramenet B

SANTFELIUENC FC 2- UD ATL GRAMENET B 1
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 300 espectadors
Àrbitre: Xavier Rubio Ponsatí (Delegació de Girona)
Temperatura: 20 graus i sol xafogós i molt molest

Com en els dies de festa que escrivia Hölderlin. El Santfeliuenc va aplicar una gran lliçó de futbol i estètica quan més ho necessitava per superar un qualificadíssim rival que encapçalava la classificació. Andrés González va saber gestionar hàbilment les baixes en el centre del camp de dos pesos pesants com Diego i Jacobo, i la tria d'Hinojo, David Arcos i Dani Maldonado va reeixir. Tots tres van complir amb nota i va ser precisament des de la línia de mitjos des d'on el Santfe va rescatar un partit de l'abisme per sumar tres punts d'or que va desfermar l'alegria de l'afició. Aquest equip segueix complint i escrivint les millors pàgines de la nostra història moderna.
Es temia i amb arguments més que sòlids aquesta Gramenet B. Si bé és cert que les baixes dels seus homes forts, Óscar Muñoz i Carlitos, donaven un cert respir, l'equip que van treure els colomencs damunt la gespa de Les Grases era poderosíssim. El Santfeliuenc va respondre fent un primer quart d'hora molt esperançador i sense tenir cap complex del líder. Tanmateix al minut 17 el visitant Ortega, en posició dubtosa, va aprofitar un servei de falta per inaugurar el marcador. Galleda d'aigua freda de rigor. Tocava remuntar i la por es va estendre arreu del Parc Esportiu de Les Grases.
Els nostres van mirar de redreçar el rumb. Álex Burch i Quiles van pugnar amb decisió amb la defensa colomenca però no van tenir continuïtat. Al propi Rubén Quiles se li va quedar clavada un pilota sobre la gespa quan el públic ja ensumava l'empat. Els visitants, uns autèntics mestres en el toc de pilota i en la creció de joc, podrien haver sentenciat si al minut 34 Carlos no hagués estat esplèndid per treure una rematada enverinada de Ferran Vila a l'interior de l'àrea.
Malgrat la derrota parcial, el Santfeliuenc havia donat mostres de poder capgirar el marcador. I l'inici del segon acte va ser la demostració que quan aquest equip es convenç de les seves possibilitats esdevé incontrolable i imprevisible. Hinojo, Arcos, Quiles i un genial Álex Burch van començar a construir tones de bon futbol. I com no, el gran José Antonio Ochoa va rebre un premi més que merescut. Al minut 52 el davanter del Santfe va controlar una pilota dins l'àrea per superar amb convicció el porter colomenc. Era la pedra fundacional d'una remuntada en què ara sí tothom hi creia.
El gol de l'empat va donar a llum a 25 minuts de grandíssim futbol. Els blanc-i-blaus, absolutament desimbolts i desatats, van imposar un clar dominir i ara i adés van desbordar per les bandes. Álex Burch va tenir la victòria a les seves botes però una triple rematada va trobar l'oposició d'una onada de cames colomenques. L'exhibició del senyor Burch era total i només faltava coronar-la amb un gol. I al minut 79 es va fer la llum. I va ser després d'un rebot afortunat a l'esquena del feliçment reaparegut Iván Fuentes; la pilota va anar a parar a Álex Burch perquè, amb increïble sang freda, l'elevés des de la frontera de l'àrea i deixés amb un pam de nas el porter colomenc. El gol va desfermar la joia a Les Grases.
La feina estava feta i ara només calia resistir. Els jugadors de la Grama B es van abocar a l'atac però l'ocasió més clara va ser del debutant Joserra, que va estar a punt d'aprofitar un servei de barret d'Iván Fuentes. Als bisos, un remat de cap d'un atacant de la Grama B va portar el pànic pero la jugada va ser invalidada per fora de joc. Per si de cas, l'aturada de Carlos va ser antològica.
Grandíssima victòria del Santfe que ens va regalar una col·lecció selecta de sensacions. Què la festa, continuï!!!

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Jordi Vidal, Iñaki, Hinojo, Maldonado (Iván Fuentes, 75'), Arcos "Palote", Ochoa (Dani Texeira, 69'), Quiles (Joserra, 87') i Álex Burch.
UD Atl Gramenet B: Pecha, Cantó, Ortega, Santos, Medina, Marcel, Ferran Vila (Aritz, 72'), Roger, Álex, Marc Arias i Javi Santolalla (Ferran Alabau, 76').
Gols: 0 - 1, Ortega, 17'; 1 - 1, Ochoa, 52' i 2 - 1, Álex Burch, 79'.
Àrbitre: Xavier Rubio Ponsatí (Delegació de Girona). La seva actuació va ser correcta. Targetes grogues els santfeliuencs Hinojo i Quiles; i als colomencs Medina, Marc Arias i Javi Santolalla.


Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va fer una segona meitat per emmarcar. Exhibició d'Álex Burch i gran resposta de l'equip en totes les línies. Perfecte Carlos a la porteria, perfecte i infal·lible la defensa i matrícula d'honor per al mig del camp amb el recurs innovador de David Hinojo i David Arcos a la parcel·la central. El jove Dani Maldonado va tornar a l'equip titular i ho va fer molt bé.
- José Antonio Ochoa mereixia ja fer el primer gol de la temporada. Tant de bo en vinguin molts més. Un gran davanter del futbol català que ara el gaudim a Sant Feliu.
- La Gramenet B va demostrar la seva qualitat malgrat l'absència del seu golejador Óscar Muñoz.
- Bona resposta de públic tot i que sempre n'esperem molt més. Però els que hi veniu col·laboreu de valent i us ho agraïm de tot cor.


10 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias, equipo, seguís haciendo historia y haciéndonos felices.
Poquito a poco nos acercamos al objetivo.

Visca el Santfe!!!
Penya Sentiment Immortal SFC 1905

Anònim ha dit...

Grandessssssssssssssssss chicos, ejemplo de entrega y oficio, a ver si ochoa le sirve este golito para entrar en esa dinámica de goleador que tanto nos hace falta. Burch en cuanto crea que puede hacer goles los hará a pares también, bien Maldo mucho trabajo y destellitos de calidad ¡a afianzarse!, y gran partido de todos en general.

Aúpa santfe

Anònim ha dit...

buen partido de entrega y pundonor y tres puntos mas para estar un poco mas tranquilo. buen partido del joven dani maldonado sigue asin chaval con esa entrega y sacrificio y sin dar un balon por perdido, llegaras lejos eres grande maldo.
visca el santfe!!!

Anònim ha dit...

buen partido de entrega y pundonor y tres puntos mas para estar un poco mas tranquilo. buen partido del joven dani maldonado sigue asin chaval con esa entrega y sacrificio y sin dar un balon por perdido, llegaras lejos eres grande maldo.
visca el santfe!!!

MIAU ha dit...

Felicidades a todo el equipo,nos sentimos orgullosos de vosotros,.
Sera el equipo titular? por garra,trabajo y dos cojones seguro
Bien Maldo y encima tiene calidad.

MALDO a currar currar y currar
ganar ganar y ganar.

Visca el santfe !!!.

Anònim ha dit...

mañana lunes maldo en radio sanfeliu alrededor de las 9 de la noche CHIQUI

Anònim ha dit...

mañana en radio sant feliu a las 21horas entrevista a la perla de la cantera daniel maldonado(maldo) a ver q nos dice este gran jugador y persona q es todo pundonor fuerza y calidad,suerte chaval y afianzarse en el equipo titular.

Anònim ha dit...

Enhorabuena chicos!!!!
Vamos por el buen camino.

Aúpa Santfe!!!!

diablo blanquiazul ha dit...

Muchas felicidades por este gran victoria, los socios y aficiones nos sentimos orgullosos del espiritu de lucha que ayer ofrecisteis, se gane o no, jugando así todos nos podremos ir cada domingo a casa contentos. Ahora a pensar en ganar la semana que viene fuera. Con esta garra y calidad podemos!!!!

Anònim ha dit...

El tio del canterano
valla sobrino que tenemos,llego un momento que no sabia en que posicion jugaba, lo mismo estaba por la banda derecha, que se iva a la izquierda, que en el centro, solo le falto ponerse de portero que porcierto que paradones,en los ultimos minutos salbo al equipo de un empate, gol cantado.
disfrute como un cochino, con un bocata de iberico,los ultimos minutos como si fuera al matadero.