dilluns, 2 de novembre del 2009

La contra de la crònica

La contra de la crònica d'aquesta jornada no pot ser sinó dedicada de manera monogràfica a la brillant posada en escena de tots els equips que fan part del Santfe 2009-2010. Quanta, quanta, quanta il·lusió vam poder veure damunt la gespa de Les Grases!. Amb la presència del nostre estimat amic Pep Sales com a honorable presentador, des dels més petits fins al Primer Equip es van presentar a la ciutat. Com bé deia el nostre president, "tots porteu a la samarreta l'escut d'una entitat Centenària". Molt bona presència de públic i gran col·laboració dels pares que també són part fonamental del nostre projecte de club i que han de suportar amb paciència vicària les deficiències d'una instal·lació que ha tenir un canvi d'imatge radical en un futur immediat.
En el torn de parlaments Alberto Prieto, en un llarg missatge, va agrair el suport de tots els que fan possible el dia a dia del club, i va fer esment al gran moment esportiu que viu l'entitat. Va recordar que el Primer Equip milita a la categoria més alta de la seva història moderna després d'haver assolit aquest estiu l'ascens a Primera Divisió Catalana. El màxim mandatari santfeliuenc va apel·lar al suport clar i rotund de l'Ajuntament de Sant Feliu. Com va remarcar de manera especial "ja no valen excuses".
Per la seva part Joan Grisó, Regidor d'Esports, va agrair el Santfeliuenc l'esforç per portar la imatge de Sant Feliu arreu de Catalunya. El Regidor va garantir el suport de la màxima institució de la ciutat i va recordar que cap Ajuntament de Catalunya ha fet tres camps de gespa artificial en el període de temps que ho ha fet el nostre consistori.
En definitiva, la temporada 2009-2010 ja és a ple rendiment. El Santfeliuenc va tornar a oferir la voluntat de seguir creixent, però de seguir creixent amb el clar suport de qui ha de moure fitxa.
El Santfeliuenc Futbol Club 2009 - 2010 es va presentar a la ciutat

La desfilada del Promeses portant la bandera del Santfe va ser un dels moments més aplaudit de l'acte
Foto oficial de l'equip que representa Sant Feliu a Primera Divisió Catalana

Present i futur es van donar la mà

Alberto Prieto durant el seu discurs que va ser seguit amb atenció pel públic

Joan Grisó, Regidor d'Esports, durant el seu parlament

Detall del Making Off fotogràfic

Una seguidora va fer "el gol de la teva vida" des de 50 metres

El Santfe - Sants va tenir una important representació de pratencs

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Joder, que estilo, que fichen a Rosa pa el primer equipo!! y encima se llevó 50.000 € jajaja

Anònim ha dit...

ala Rosa, que n´aprenguin!!!!
peaso estilo!!
TT8

Anònim ha dit...

Esa Rosa buena y sin entrenar como otros, Rosa Presidenta!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

seguro que alguno te echó de menos en Alcorcón floreta.

Anònim ha dit...

SANTFELIUENC 6 - 5 P.B.VALLIRANA
(Infantil)
Esta claro que en esta liga no vamos a tener partidos “cómodos” Sobre todo debido al físico de nuestros chicos. El 75% de la plantilla es de primer año. Y la intensidad de algunos jugadores no es la que debería ser. El Vallirana se ha presentado sólo con 10 jugadores y con una muy buena actitud.
EL Vallirana, al ser uno memos, ha salido replegado atrás. Y los primeros minutos han sido de dominio blanquiazul, consiguiendo dos goles (Marc y Jaume) antes del minuto 10. A mediados de la primera parte , la Peña conseguía acortar distancias tras aprovechar un error en nuestra zaga. Justo antes del descanso, Jaume, conseguía su segundo gol y ponía un esperanzador 3-1 antes de ir al vestuario.
La segunda parte empezaba con un encontronazo entre nuestro delantero Joel y el valiente portero visitante que se llevaba un corte en el labio del que se ha recuperado a los pocos minutos. Poco después de este incidente la Peña volvía a poner emoción al conseguir el 3-2.
Los chavales del Santfe ha querido sentenciar el partido y en ocho minutos (7, 15) Joel conseguía dos goles y nos volvíamos a distanciar. Pero ahí ha empezado el peor juego local, la media perdia la posición y el control del balón, la defensa hacía aguas por todos lados y los delanteros visitantes nos ganaban constantemente la espalda. El Vallirana(recuerdo que ha jugado todo el partido con 10) conseguía en dos minutos (17,18) volver a meterse en el partido 5-4. Y hubiese podido ser peor si el árbitro hubiese pitado un (para mi)claro penalti de nuestro portero en salida a los pies de un jugador visitante.
El Vallirana seguía apretando y conseguía el premio a su esfuerzo en otro gol de fuerza y potencia. Era el min.30 y empate a 5.
Nuestros chicos han sacado algo de orgullo y se han estirado hacía adelante con más ímpetu que precisión. Se llegaba al minuto 35 con una falta a favor nuestro que Albert ha colado dentro.
En resumen, el Santfeliuenc mejor técnicamente y con mejor posicionamiento se ha impuesto al Vallirana con chavales altos y corpulentos y que se han entregado por completo. Felicitarles por su esfuerzo.

Saludos a tod@s,
TT8

Anònim ha dit...

Que pasa con las fotos de la presentación?

Anònim ha dit...

cuando poneis las fotos de la presentacion??? miro en promesas y esta la del año pasado, nadie escribe ahi he visto q en otras categorias si animar ala gente desde aki!!! viva el santfe y viva la promesas

14 ha dit...

Rosa...ESTILAZO TOTAL, solo te faltó la mini!!...jeje...

Un peto,