dilluns, 14 de desembre del 2009

La contra de la crònica

Permeteu-me que aquesta Contra de la crònica sigui un reconeixement sincer als ciutadans que van decidir venir al Parc Esportiu de Les Grases a animar el Santfe, i també als aficionats del Marianao. Tots plegats van haver de suportar un temperatura gèlida -6 graus- i una fina, freda i persistent capa d'aigua en una instal·lació que ara i adés demostra que no serveix per acollir partits de futbol perquè no reuneix els elements mínims d'habitabilitat i accessibilitat. Trist és el qui no ho veu o no ho vol veure.
D'altra banda, el Santfeliuenc va jugar l'últim partit de l'any 2009 a Les Grases, d'un any que serà recordat per l'ascens a Primera Catalana. Un ascens que va arribar el 3 d'agost i que va ser un motiu d'alegria compartit per l'esport santfeliuenc. Ara cal que tothom ens creguem que ja som a Primera i que la ciutat sigui prou sensible com per no deixar perdre aquest patrimoni que és de tots.
Per cert, hem dit que el Santfe-Marianao va ser l'últim partit de l'any a Les Grases, però pareu atenció perquè el Santfeliuenc ha demanat el Montcada avançar el famós partit que s'havia de jugar el 6 de gener al dimecres 23 de desembre a les 20:30 hores. En les properes hores us informarem si l'equip vallesà ha acceptat la proposta.
Una imatge que sempre ens agrada compartir

El públic es va protegir com va poder i on va poder de la pluja i el fred glacial

Carlos Miguel està demostrant la seva qualitat a la porteria del Santfeliuenc.Una magnífica incorporació per aquest Santfe de Primera Catalana

Vicente Garrido, d'esquenes, conversa amb José Antonio Ochoa