diumenge, 17 de gener del 2010

La contra de la crònica

Dia gran de futbol a Les Grases. El Santfeliuenc clou la primera volta amb tots els deures complerts. Superar per 3 a 0 un rival tan qualificat com el Rubí no està a l'abast de tothom i això és una prova fefaent del bon moment que travessem. Som entre els vuit millors de Primera Catalana i aquest ha de ser un motiu d'orgull per a l'afició. Una afició que va gaudir de valent. Tant de bo la comunió amb l'equip es mantingui. Cal trencar la fredor multiplicada per una instal·lació que no és la més adient per veure futbol.
Capítol a part mereix el senyor Javi Pozo. Un Hat-trick que corona una ratxa espectacular en aquest 2010: 3 partits 6 gols. I que la cosa vagi a més, per què no. Per cert, el davanter blanc-i-blau se'n va enrecordar de la promesa que havia fet als nostres companys de Ràdio Sant Feliu, Joaquín Rivas i Jordi Ruz, i els va dedicar el tercer gol.
El Rubí, un altre dels històrics del futbol català, va arribar a la nostra ciutat representat pel seu afable president, Ginés Soriano. El màxim mandatari vallesà va recordar el seu pas als anys 60 pels juvenils del Santfeliuenc.
El proper diumenge... partit per somiar: Santfeliuenc-Vilafranca. El líder visita Sant Feliu. Un encontre espectacular que ha ser una festa. Història viva del futbol català en 209 anys.


El nostre company de Ràdio Rubí conversa amb Andrés González

Ginés Soriano, l'amable president de la UE Rubí, ens va explicar el seu passat com a jugador del Santfeliuenc FC

El soci del Santfeliuenc Ferran Torras en va cedir per al nostre arxiu aquest document de l'any 1933

L'accés al Parc Esportiu de Les Grases, un aspecte a millorar