dijous, 28 de gener del 2010

Rumb a Tortosa

CD TORTOSA - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 31 de gener
Hora: 17:00
Jornada 21
Estadi: Municipal de Tortosa
Àrbitre: José Expósito Muñoz (Delegació de Sabadell)
Ràdio o TV: Imagina Ràdio, carrusel "Tots els gols" (emissió online accedint a http://www.imaginaradio.com/)
Temps previst: 10 graus, amb cel amb sol i núvols

El Santfeliuenc torna a un escenari destacat del futbol català com l'Estadi Municipal de Tortosa, on no hi jugava des del 7 de desembre de 1986 quan tots dos equips militaven a l'antiga Regional Preferent i a la banqueta del Santfe s'hi asseia Toni Llebaria. Una oportunitat, doncs, per retrobar-se en forma de diàleg amb el passat i amb el millor de la nostra història contra un rival també clàssic que enguany celebra el seu Centenari.
El Santfe-Vilafranca va deixar un pòsit agredolç, però això no treu que admetem amb satisfacció el gran futbol que està regalant-nos el nostre equip, que ja encadena set partits sense perdre i que és a només quatre punts del tercer lloc. Uns números que hauria signat tot aficionat abans de començar el primer periple a l'exigent Primera Catalana.
Caldrà estar atent a l'evolució de la infermeria. El passat diumenge es van quedar fora de la convocatòria per problemes físics lleus Iván Fuentes i Joserra. José Antonio Ochoa ja està a disposició d'Andrés González i Guillem Costa, que ha estat malalt un parell de setmanes, també és a punt per tornar a la convocatòria.
Sortida a les 13 hores
L'expedició del Santfeliuenc sortirà a les 13 hores del Parc Esportiu de Les Grases en direcció a la capital del Baix Ebre. L'arribada a l'Estadi Municipal tortosí està prevista per a les 15 hores, així que els socis i aficionats que acompanyin l'equip tindran un parell d'hores per passejar per la bonica i històrica ciutat de la riba de l'Ebre, rellevant cruïlla cultural entre l'Aragó, València i la Catalunya del migdia.


El CD Tortosa, una gran decepció en l'any del Centenari
Pocs esperàvem a la capital ebrenca que després de 20 jornades els blanc-i-vermells fossin dissetens amb 22 punts -nou menys que el Santfeliuenc- i estiguessin seriosament amenaçats pels descensos no compensats que arribaran dels catalans de Segona B. Una trajectòria molt fluixa fora de casa i bastant irregular al seu feu, on tradicionalment el Tortosa és inexpugnable, s'han conjuminat perquè a hores d'ara l'ombra del descens hi plani sobre la riba de l'Ebre.
Segons ens ha confessat Marc Pelejà, Cap de Premsa del CD Tortosa,"a la ciutat la discreta temporada s'està vivint amb un aire d'escepticisme. L'equip està oferint massa dubtes i tot i que ha fet alguns pocs bons partits, en línies generals la cosa no està rutllant. I ningú no acaba de saber del cert el motiu, potser la pressió, el pes d'una samarreta que obliga a lluitar per estar a dalt, el Centenari...". Pelejà també hi afegeix que "el Tortosa porta una dècada a Primera Catalana i no ha acabat de prendre-li la mida a la categoria".
Respecte al Tortosa que vam veure a Les Grases el passat 13 de setembre han causat baixa Álex Ródenas (Morell), Toni Calafat (Ascó) i el davanter i fitxatge estrella Héctor Méndez. Curiosament Héctor havia estat el màxim golejador a la primera volta amb cinc gols i a Les Grases va ser l'autor del gol de l'honor. Per la seva banda, el porter Raúl Jiménez i el davanter andalús Javi Henares, procedent de Los Barrios gadità, en són les altes. La columna vertebral de l'equip que entrena el tècnic de la casa Sergi Domènech ha estat formada pel porter Raúl Jiménez; els defenses Joseph, Mauri, Quique García i Unai Egurbide; els mitjos Marc Vernet, David, Subi, Darío i Borrull; i els davanters Javi Henares i Xavi.
Malgrat la discreta temporada i el futbol irregular que totes les fonts consultades ens han fet arribar, el Tortosa no serà un rival gens fàcil i menys encara al seu estadi. Els blanc-i-vermells estan obligats a vèncer si no volen empitjorar la seva precària situació, molt condicionada per la debacle catalana que s'ensuma a Segona Divisió B.
Primera volta
Jornada 2 (13-09-2009) Santfeliuenc FC 3 (Jordi Vidal, 12'; Quiles, 21'; Alberto, 65') - CD Tortosa 1 (Héctor Méndez, 92')

1 comentari:

currito ha dit...

victoria del santfe en tortosa 0-2 muy bien todo el equipo, y golazo de alex burch, y la semana q viene a por el banyolas. ¡¡ VISÇA EL SANFELIUENC!!.