dimarts, 19 de gener del 2010

Santfe, mediàtic!!!

La bona trajectòria del primer equip del Santfeliuenc està fent que molts mitjans de comunicació s'interessin pel nostre club. Un dels santfeliuencs més sol·licitats és el golejador Javi Pozo. El davanter pratenc va ser protagonista el passat diumenge a Minuto 91 de Radio Unión Catalunya, el programa que presenten Paco Riojo i l'estimat Pep Sales. Javi Pozo va repetir dilluns a Ràdio Sant Feliu en el programa Àrea de Joc. Els nostres amics Joaquín Rivas i Jordi Ruz també van comptar amb el testimoni de Rubén Quiles i Andrés González en un monogràfic que la ràdio municipal va dedicar a la convincent victòria del Santfeliuenc davant el Rubí. Quiles va admetre que la bona trajectòria de l'equip reposa en l'esperit de grup que han aconseguit crear-hi, per bé que va reconèixer que serà molt difícil anar més enllà de la permanència tot i que d'il·lusió no hi faltarà. Mundo Deportivo publica un article en el seu quadern FutCat que titula: "El Santfeliuenc d'Andrés González ha pres el pols a la Primera Catalana". El rotatiu barcelonès recorda que els blanc-i-blaus són debutants a Primera Catalana però que després d'un inici irregular han agafat una línia ascendent que s'ha traduït en l'encadenament de sis partits sense tastar la derrota. Finalment a l'edició vespertina de "Marcador" de Ràdio Marca Ricard Vicente ha entrevistat Javi Pozo qui s'ha mostrat exultant. Pozo, que va dedicar els gols als companys de Ràdio Marca i Ràdio Sant Feliu, ha confessat que des que va estrenar unes botes verd-i-negres a Sant Feliu de Guíxols no ha parat de fer gols. Javi està convençut que el Santfe s'imposarà al Vilafranca en un partit que serà extraordinari i amb el qual tots estem molt esperançats.

El Santfe, com podeu copsar, està de moda i surt més que mai als mitjans de comunicació. Ara el que cal es que l'afició de Sant Feliu escolti la crida que fa el seu equip i que tindrà una jornada ben especial el proper diumenge.
Aquesta fotografia s'ha publicat al FutCat de Mundo Deportivo

2 comentaris:

jesus m. ha dit...

Añadir que el domingo, en la web futbolcatalunya.com, en las noticias breves que pasan por arriba en la web tambien tenia cabida la victoria del Sanfe contra el Rubi con el hattrick de Pozo.

Un saludo y viska el sanfe!!

Jose David Muñoz ha dit...

I també a la ràdio del Prat!!!