dijous, 21 de gener del 2010

Santfeliuenc - Vilafranca, el gran partit de la jornada a Les Grases

SANTFELIUENC FC - FC VILAFRANCA
Data: diumenge 24 de gener
Hora: 12:00
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: David Congost Larrosa (Delegació de Sabadell)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona (Marcador Catalunya) i Ràdio Vilafranca (retransmissió íntegra)
Temps previst: 12 graus, amb cel cobert


Poques hores queden perquè el partit més esperat de la lliga es disputi a Les Grases. El millor Santfeliuenc de la temporada i ens atrevim a dir que el millor de les últimes dècades s'enfronta a un líder sòlid i cada cop més inexpugnable com el FC Vilafranca, que la propera temporada, si res no canvia molt, jugarà a Tercera Divisió.
Hi ha moltíssima il·lusió de fer un gran partit a tota la plantilla del Santfeliuenc. Tothom és sabedor de la gran repercussió que la seva excel·lent temporada està tenint als mitjans de comunicació, i guanyar diumenge al líder suposaria reblar el clau i despertar encara més atenció. Andrés González podrà comptar amb tota la plantilla llevat del covalescent David Hinojo, que mira de recuperar-se de l'esguinç de clavícula que va tenir al primer entrenament de l'any.
La directiva del Santfeliuenc demana a tota la ciutat que participi a la festa, que començarà a les 10:30 amb la celebració de la botifarrada ja comentada fa uns dies. És per a tots una gran oportunitat de fer club i fer ciutat i amb el protagonisme del nostre Santfe.
No t'ho perdis!!!


El FC Vilafranca, un líder sòlid
Amb la visita del Vilafranca arrenca la segona volta. El 6 de setembre el Santfeliuenc va debutar a Primera Catalana a l'Estadi Municipal vilafranquí i ja allà vam veure que els quadribarrats farien fortuna enguany. Un equip que, sense fer escarafalls, ha mantingut una línia regular al llarg de tota la temporada, circumstància que li ha permès comandar la classificació gairebé des de les primeres jornades. Puchi, el seu veterà entrenador, té les idees molts clares i sap quin és el futbol que cal practicar-hi per pujar a Tercera Divisió: lluita, disciplina i fermesa, i si a tot plegat hi afegim que a casa ha sumat tots 30 punts en joc doncs l'equació surt sola. Els vilafranquins tenen 40 punts i han assolit un coixí de vuit respecte al quart classificat.
A la porteria Saperas; els defenses David, Aleix, Tito Caballero i sobretot Palau; els migcampistes Elvis, Bacaicoa i Roca; i els puntes Puchi i Valerio formen la columna vertebral d'un equip que en aquestes últimes setmanes s'ha reforçat amb tres primeres espases procedents de Tercera: el defensa vilafranquí Francesc Fos (Olesa); el migcampista Enric Palet (UE Cornellà); i el davanter David Pérez (Manlleu). L'ex davanter manlleuenc és un dels grans ariets del futbol català i és la cirereta a un projecte que al Penedès ja s'ensuma que acabarà amb l'històric Futbol Club Vilafranca jugant al grup V de Tercera Divisió la temporada 2010-2011.
Primera volta:
Jornada 1 (6-09-2009): FC Vilafranca 2 (Puchi, 44' i Puchi, de penal, 51') - Santfeliuenc FC 1 (Diego, 81')


3 comentaris:

jesus m. ha dit...

Se puede ganar!! Y se que el futbol del Sanfe puede con el del Vilafranca, pero siempre con maxima concentracion, ya que ellos llevan 2 meses sin perder y mas confianza que ellos no tiene nadie en esta liga.

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

podemos ganar al vilafranca eso si teneis ke trabajar !


animos xavales!
un saludo y viska el santfe!

Anònim ha dit...

Biba el sanfe!