dijous, 18 de febrer del 2010

El Santfe, a per tres punts d'or a Peralada per seguir somiant

CF PERALADA - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 21 de febrer de 2010
Jornada: 24
Hora: 16:30
Estadi: Municipal de Peralada
Àrbitre: Ramon Ricard Comella Gil (Bages)
Ràdio o TV: no
Temps previst: 12 graus amb sol i núvols i possibilitat de pluja

El Santfeliuenc FC fa el tercer i últim desplaçament de la temporada a terres gironines. Els dos primers es van saldar amb bona nota (empat a Guíxols i victòria a Banyoles fa un parell de setmanes). Andrés González sap de la importància dels punts al feu del Peralada i per això no ha descuidat ni l'últim detall, al punt que l'equip va jugar dijous un amistós contra el Gavà CF, que milita a Segona B, al camp de gespa natural de la Bòbila, la mateixa superfície que ens trobarem a l'estadi peraladenc. El Santfe va oferir una gran imatge i va ser capaç d'empatar a zero. La rereguarda santfeliuenca formada per Iñaki, Jordi Vidal i Joserra va ratllar a un gran nivell i va aconseguir neutralitzar el davanter romanès Raducanu. Un nou exemple de la feina exemplar que està fent aquest equip nostre que mereix el millor de tots nosaltres.
Per a diumenge el tècnic santfeliuenc recupera Diego i caldrà veure l'evolució de Javi Pozo, que ha arrossegat molèsties al turmell aquestes darreres setmanes. De mica en mica la infermeria es va buidant i això és un magnífic senyal per endinsar-nos en el tram final de lliga amb les màximes garanties.

L'expedició partirà de Les Grases a les 12:45 hores
L'expedició del primer equip sortirà del Parc Esportiu de Les Grases a les 12:45. L'horari previst d'arribada a la vila empordanesa està fixat a les 14:45 hores. Peralada és un bonic poble que conserva un notable centre medieval i que és conegut mundialment pel festival de música que tots els estius se celebra al seu castell d'estil francès presidit per dues torre bessones i tapissat d'heura. Així doncs aprofiteu els minuts previs a l'inici del partit per fer un tomb per aquesta vila que va veure néixer el cronista de les gestes comtals Ramon Muntaner.


El CF Peralada, una revelació que ha perdut un xic de gas
El Peralada ha estat una de les sorpreses agradables de la primera part de la lliga. L'equip que entrena l'experimentat Manel Cabezos ha ocupat durant moltes jornades posicions d'ascens i ara arriba a la cita de diumenge en sisena posició amb 38 punts, amb els mateix número de victòries, empats i derrotes que el Santfe (11, 5 i 7 respectivament). En el darrer mes els blanc-i-verds han perdut un xic de pistonada tot i que encara tenen moltes opcions de ficar-se en la lluita per ser entre els tres primers.
Respecte al Peralada que va passar per Sant Feliu han causat baixa el davanter David Vilarrodà i el defensa Fran Fuentes; i han estat altes els mitjos Leslie (L'Escala) i Borja, i els davanters Marquitos (Figueres) i Eric, un jugador en edat juvenil que ha fet actuacions molt interessants. En les darreres setmanes no ha jugat Juanma, un dels davanters importants de la categoria. L'equip tipus dels peraladencs ha estat format per Buendia; Carbó, Llançá, Lango, André; Álex Almansa, Tidian, Pol; Juanma, Chacón i Txiki.



Peralada- Santfeliuenc, duel entre equips de la part alta i una gran il·lusió compartida: emportar-nos tres punts que suposarien fer un salt impressionant i seguir somiant.


Primera volta:
Jornada 5 (4-10-2009) Santfeliuenc FC 1 (Quiles, 30') - CF Peralada 0