dijous, 25 de febrer del 2010

Santfeliuenc - San Cristóbal, el millor de la nostra història passa per Les Grases

SANTFELIUENC FC - CP SAN CRISTÓBAL
Data: diumenge 28 de febrer
Hora: 12 del matí
Jornada: 25
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àbitre: Juan A. Mesones González (Maresme)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió de temps: 16 graus amb sol i núvols

El millor Santfeliuenc de las últimes dècades rep a un dels més potents equips de la Primera Catalana, el CP San Cristóbal. Cara a cara dos equips que estan treballant per fer-se un lloc a les altures i que arriben a les jornada 25 amb les possibilitats intactes i amb il·lusió d'aspirar a tot.
De Moral i confiança no hi falten en els nostres jugadors. Un èxit inesperat i justament per això és viscut d'una manera especial. Els nostres futbolistes estan conjurats per dedicar a tota l'afició de Sant Feliu una victòria que suposaria sumar 44 punts i deixar-nos tercers, una classificació històrica que suposaria acabar la jornada en posició d'ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol. Tot un regal. Recordem que el fet que Montañesa i Gramanet B s'enfrontin en l'altre partit estel·lar de la jornada permet que el Santfe obtenint els tres punts s'enfili a aquesta inesperada, èpica i fabulosa tercera posició.
Rubén Quiles, baixa per sanció
L'expulsió de la passada jornada a Peralada suposarà que el nostre magnífic migcampista hagi de descansar dues jornades. Una llàstima que una expulsió tan rigorosa hagi rebut un càstig tan sever. Però cal fer de la necessitat virtut i ja tenen els nostres jugadors un altre element de pes per sumar tres punts.
Jornada festiva que començarà a les 10 del matí
Com ja heu anant llegint al llarg de la setmana la jornada de diumenge serà especial. Volem que sigui una festa del futbol de Sant Feliu per a tota la ciutat. A les 10 del matí començarà la xistorrada a preus populars. Recordeu que cada soci rebrà una entrada per a un acompanyant, i cada aficionat que compri una entrada en rebrà una altra de regal. Us demanem un suport total i decidit. Sense el vostre suport, sense el suport de tot Sant Feliu això no té cap sentit.
Atenció dels mitjans de comunicació
Sabem que el partit ha despertat molt interès i tant Sport com Mundo Deportiu tornaran a dedicar-hi atenció especial en les cròniques de dilluns.
Segueix la campanya de subscripció a www.santfeliuencfc.com
El Santfeliuenc FC continua amb la seva campanya de subscripció per al nou web i per al canal de televisió. Les subscripcions que hem tingut fins avui són molt bones però en necessitem encara més. Per això ja podeu entrar directament anant a la part dreta del web i clicant a Santfeliuenc TV. En un parell de setmanes començarem a funcionar.

El CP San Cristóbal vol recuperar posició d'ascens
Els egarencs del barri de Ca N'Anglada han estat un dels grans animadors de la lliga. Durant moltes jornades hi han estat entre els tres primers llocs, per bé que en les darreres jornades han perdut un xic de pistonada. Però pareu atenció perquè això ens portaria a enganyar-nos: els de Terrassa encara estan molt vius i per la qualitat de la seva plantilla i pels reforços que ha anant fent en les últimes jornades -Pereira (Granollers), Cervantes (Cornellà) i Aliou (Mollet)- seran un dels rivals més complicats que resten per visitar Les Grases. A la primera volta el Santfeliuenc va caure a Ca N'Anglada per un ajustat 1 a 0, gol de l'extrem Peque que ara juga a l'Olesa. L'equip tipus que ha fet servir Miguel Pirt ha estat format per: Óscar; Miguel Ángel, Jaume, Rueda, Edgar; Juan Jesús, Ferraro, Xavi Lordán, Marc Roigé; Cárdenas i Dame. La setmana passada va causar baixa per qüestions professionals Dame, però aquesta baixa ha estat suplida amb un fitxatge bomba com el d'Albert Cervantes, un dels millors davanters del futbol català. Els blanc-i-blaus de Terrassa es caracteritzen per un joc disciplinat, potser no gaire brillant, però sí molt pràctic i amb poques llacunes. El davanter Cárdenas és la gran figura i l'ídol de l'afició.

Primera volta:
Jornada 6 (10-10-2009) CP San Cristóbal 1 (Peque, 20') - Santfeliuenc FC 0


1 comentari:

Anònim ha dit...

el campo se tine que llenar

animo santfeliu venir a ver a nuestro santfe!!!