diumenge, 14 de març del 2010

El Vilassar de Mar acaba amb un somni de tretze jornades

SANTFELIUENC FC 3 - UE VILASSAR DE MAR 4
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Lluís Brunner López (Delegació de Girona)
Temps: 13 graus i cel assolellat

Sorpresa majúscula de les que fa mal. El Santfeliuenc va llançar un partit que tenia a la butxaca ben entrat el segon temps. El cuer, el Vilassar de Mar, no va abaixar els braços mai i va obtenir un premi que ni el més optimista dels seguidors de l'equip maresmenc podia imaginar. Un cop dur que hem de saber pair. La temporada ha estat exitosa i malgrat aquesta reculada hem de seguir persistint. La fragilitat a casa s'imposa com un llast que condiciona massa la gran trajectòria a domicili. La lliga, sortosament, segueix i el camp del Sants és un bon escenari per tornar a reprendre el camí de la victòria. Serà el proper diumenge.
El futbol té amagades cartes que, sovint, són doloroses. La derrota davant un equip que és a la cua de la classificació i ferm candidat al descens a Preferent fa mal i més si tenim present que amb un clar 3 a 1 el nostre equip estava sent molt superior. Un seguit de circumstàncies inexplicables va fer que el Santfe anés reculant, cosa que va aprofitar el Vilassar per capgirar el marcador i deixar Les Grases amb un dolorosíssim rostre de decepció.
El Santfeliuenc no va trigar gaire a inaugurar el marcador. Álex Burch en una jugada individual dins l'àrea va connectar un tret potent que va foradar la xarxa de Pecha. El gol, però, va esperonar els visitants que amb un persistent vent a favor es van prodigar amb massa alegria a la porteria de Carlos, i fins i tot van reclamar de manera enèrgica dos possibles penals. Quan millor jugaven els visitants el Santfe va tramar una contra que va culminar de manera elegant Diego per segellar un còmode 2 a 0. El Vilassar va reaccionar i va donar el primer avís mitjançant Sergio Cobo, que es va saber aprofitar d'una indecisió de la rereguarda santfeliuenca per estrenar el compte. El partit es va endinsar per uns contorns un xic anodins. El Santfe arribava amb poc perill a la porteria del Vilassar i els visitants imposaven un lleuger domini al mig del camp.
Després de la represa el Santfeliuenc va començar manant amb autoritat. Álex Burch es va fer fort en el joc d'atac. Javi Pozo mitjançant una rematada de cap que va resoldre amb una feliç intervenció Pecha, i un llançament de Parralejo que es va estavellar al pal van posar de relleu la clara superioritat dels nostres futbolistes. El gol s'estava cuinant i al minut 55 un servei magnífic de Jacobo el va aprofitar el golejador Javi Pozo per quasi mig resoldre la història.
Amb el 3 a 1 el Santfe va entrar en una fase d'estranya atonia. Va fer la sensació com si la feina estigués feta i el Vilassar va veure llum al final del túnel. Al minut 69 Ballús va aprofitar de manera afortunada un sevei de córner per tornar a donar vida al seu equip. En uns darrers minuts tan sorprenents com decebedors el Santfe va desaparéixer del camp. El Vilassar ho va aprofitar per fer un parell de gols en dos minuts tempestuosos que van deixar Les Grases amb un pam de nas. Una derrota especialment dolorosa per la forma. Caldrà prendre bona nota per no repetir errors que ens van fer perdre tres punts d'or en una jornada on Vilafranca, Gramenet B, Montañesa, San Cristóbal i Masnou han guanyat.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Jordi Vidal, Iñaki, Arcos, Diego (Dani Texeira, 74’), Hinojo (Quiles, 5’) (Jacobo, 39’), Parralejo, Javi Pozo, i Álex Burch.
UE Vilassar de Mar: Pecha, Gerard Rosés (Àngel, 48’), Planes, Ballús, Ricard, Edu, Xavili, Edgar (Juanje, 61’), Sergio, Willy i Cristian (Michael, 72’).
Gols: 1 - 0, Álex Burch, 6' ; 2 – 0, Diego, 30'; 2 – 1, Sergio Cobo, 33'; 3 – 1, Javi Pozo, 55'; 3 – 2, Ballús, 69'; 3 – 3, Àngel, 83' i 3 – 4, Michael, 85'.
Àrbitre: Lluís Brunner López, la seva actuació va ser protestada pels vistants que van reclamar dos penals. Va ensenyar targeta groga als santfeliuencs Dani Sánchez, Jordi Vidal, Arcos i Álex Burch; i als visitant Cristian. Dani Sánchez va ser expulsat per doble amonestació (86’).
Incidències: Televisió de Catalunya va captar imatges d'un dia de partit a Sant Feliu per emetre-les a la secció "On Tour" del programa Futbol Cat del Canal 33. Podre veure el reportatge aquest dilluns a partir de les 20:30 hores.

Quadern de notes:
- Dolorós punt final a una ratxa de 13 partits sense perdre.
- La fragilitat de l'equip a Les Grases torna a ser un enemic. El Santfeliuenc no ha guanyat cap partit de la segona volta a casa.
- La resposta de l'afició va tornar a ser molt discreta. Malaurament en aquest tema seguim suspenent i no trobem solució.
- La nota més negativa va venir per les lesions de David Hinojo i Rubén Quiles.
- El Vilassar de Mar va tenir convicció per rescatar tres punts que fan una mica més soportable la seva delicada situació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jesus m. ha dit...
Sin querer faltar el respeto, pero creo que el Vilassar ha sido el peor equipo que ha pasado este año por Sant Feliu, pero hoy los cambios del equipo rival hicieron mucho efecto, sobre todo con el mediapunta, sino me equivoco Angel.
Pero bueno, al resultado se le podría poner mucha excusas por lo sucedido...pero personalmente, creo que a este equipo se le puede permitir un fallo así, debido a la gran temporada que está realizando.

Además pienso que el próximo domingo, el Sanfe nos va a dar una buena alegría. Porque nos tiene acostumbrado a grandes hazañas, y el proximo domingo no será menos!!

Un saludo y viska el Sanfe!!

14 de març de 2010 16:53

Anònim ha dit...

CREO Q HOY EL ENTRENADOR NO HA ACERTADO CON LOS CAMBIOS SIEMPRE HACE LO MISMO HOY SE LESIONA UN JUGADOR DE BANDA Y METE UN DELANTERO CENTRO TENIENDO UN CHAVAL Q LO HACE MUY BIEN POR LA BANDA DERECHA DONDE LLEVA MUCHO PELIGRO ESTE CHAVAL COMO OTROS MAS LLEVAN MUCHOS PARTIDOS SIN JUGAR ¿HASTA CUANDO? LA VERDAD ES Q NO LO ENTIENDO ,DELE OPORTUNIDA A ESTOS JOVENES Q TIENE EN EL BANQUILLO Q CREO Q SE MERECEN UNA OPORTUNIDAD.

Anònim ha dit...

Si el Santfe siguiera en la Rambla habria mucha más gente, pero nadie presiono para intentar quedarse allí.

jesus m. ha dit...

Eso ultimo, tambien lo pienso yo, pero hay que hacerse la idea, de que jamas se volvera a tener un campo como aquel, ya que directamente, el ultimo martes de este mes, el ayuntamiento aprobara en el pleno la venta de la zona del campo de futbol de la rambla, una lastima...con tantos recuerdos que uno tiene!

Un saludo y viska el sanfe!!