dimarts, 2 de març del 2010

La contra de la crònica

Dia gran a Les Grases. Només la falta de sort davant la porteria del San Cristóbal va impedir que el nostre Santfe acabés la jornada en tercer lloc. Però tots estem convençuts que amb la dedicació i implicació d'aquest grup impressionant de professionals que ens ha tocat en sort aquest tercer lloc màgic és a tocar... per què no.
Hem de seguir creient en les utopies. Sabem que és difícil mobilitzar afició en una ciutat massa abocada al futbol com a espectacle mercantilista. Un somni mil il·lusions ha de mantenir la seva vigència. Estem vivint un gran moment i això es nota cada dilluns quan llegim amb orgull les cròniques del nostre equip a Mundo Deportivo, Sport o el 9 Esportiu. Com a prova, només cal agafar les edicions d'aquest dilluns de tots tres diaris per fer-se una idea de la repercussió que ha pres la gran feina de tot el primer equip. Mai a la seva història el Santfeliuenc havia estat tan repetidament present als mitjans de comunicació.
Amb tot, però, queda el solatge d'amargor de no ser capaços de fer arribar una mica més el nostre missatge, de no ser capaços que les nostres iniciatives tinguin una resposta més decidida de la ciutadania. Sabem que sou molts els qui un interesseu pel que fa l'equip de la ciutat peró després aquest fet no s'acaba de traduir vivament a Les Grases. Potser ens haurem de conformar amb el que tenim i ben poca cosa més es pot fer. Nosaltres, però, serem obstinats i seguirem en aquesta línia. Un somni val mil il·lusions i moltes coses més.
El proper diumenge ens desplacem al Municipal de La Plana de Tàrrega. Una prova de foc ja que l'equip de l'Urgell no ha perdut cap partit al seu estadi des que va començar la temporada: 9 victòries i 4 empats. Si el Santfeliuenc supera la prova targarina les nostres opcions es multiplicaran fins a l'infinit. Demanem a tots els aficionats que provin de viatjar a la capital de l'Urgell perquè aquest equip mereix tot el suport.

El nostre ex jugador Aleix Mirabet conversa amb Andrés González per a www.futbolcatalunya.com. Aleix vol continuar la nissaga familiar i és que el seu avi Ramon va ser el cronista de l'esport santfeliuenc durant quatre dècades. Hi podeu veure la crònica signada per Aleix clicant aquí

Aquest cartell podria haver estat històric

"Xistorrada" popular. Una nova iniciativa per animar la ciutadania a compartir un dia de futbol amb l'equip de la ciutat