diumenge, 28 de març del 2010

Santfe i El Masnou es reparteixen els punts

SANTFELIUENC FC 0 - CD MASNOU 0
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 300 espectadors
Àrbitre: Francisco Mur Romeo (Delegació de Barcelona)
Temps: 17 graus amb cel assolellat
Santfeliuenc i El Masnou van repartir-se els punts en un partit equilibrat en què els visitants van dominar per bé que el nostre equip va tenir tres bones oportunitats al primer temps. El Masnou va demostrar la qualitat anunciada: un grup de joves jugadors proveït de generoses dosis de talent que amb un futbol preciosista de toc i ràpides transicions van posar la rereguarda santfeliuenca en més d'un compromís. Sortosament el Santfeliuenc va lluitar i tot i que va haver d'afrontar els últims cinc minuts amb un jugador menys per l'expulsió de Jordi Vidal mai no va abaixar els braços. Bon matí de futbol i acceptable resposta de públic que no va poder veure, però, una victòria que se'ns resisteix obstinadament a Les Grases. El proper diumenge jornada de descans per la festivitat de Setmana Santa i toca ja pensar en un altre gran partit: Gramenet B - Santfeliuenc. El Santfe visitarà Can Peixauet. Tres punts separen santfeliuencs de colomencs. La jornada ha estat especialment beneficiosa per a la Montañesa.
Santfeliuenc i El Masnou van escenificar als primers passatges un rigorós respecte mutu que es va traduir en molt joc al centre del camp només trencat per alguna acció fugissera. La primera va néixer a les botes d'Iván Fuentes al minut 8 que, a través d'un llançament de falta, va obligar al porter Xavi a fer una generosa estirada.Va ser el primer cop del Santfeliuenc. El Masnou no va donar senyal de perill als 45 minuts inaugurals però sí va demostrar un exigent ordre i un elegant toc de pilota. Els millors minuts del Santfeliuenc van arribar a la part central del primer acte. Van ser minuts en què els nostres futbolistes van coquetejar amb el gol. Primer en un refús de cap del defensa visitant Aleix (33') que va llepar el travesser i després en una rematada de cap un xic afortunada de Javi Pozo que va adquirir un trajectòria elevada que a punt va estar de sorprendre Xavi. Aquí es posaria el punt final de la vocació ofensiva santfeliuenca.
Després de la represa, El Masnou va ensenyar el seu manual futbolístic.Una defensa molt ferma i un mig del camp amb talents extraordinaris: Ignacio Rosillo, Montilla, Jonathan i Àlex van imposar el seu domini. Els masnovins es van fer amb el domini que sense ser aclaparador si era decidit. Al minut 54 una badada de Jacobo va estar a punt de ser aprofitada per Álex però la valenta sortida de Carlos ho va impedir. A Les Grases s'hi començaven a entreveure cares de preocupació. L'extrem del Masnou Ignacio -un santfeliuenc a terres del Maresme- va convertir la seva banda en un continu malson. Sortosament el Santfeliuenc no es va descomposar i va fer tot el possible per puntuar. Al minut 73 un llançament des de 30 metres del masnoví Aleix va estar a punt d'anar-se'n a la xarxa. La més clara ocasió va ser a les botes de l'espigat davanter Javi Sánchez a servei d'Ignacio. Carlos va fer una sortida prou valenta com per dificultar la rematada de l'home gol dels visitants que finalment va marxar fora. I al 85 una contra fulgurant va obligar a Jordi Vidal a cometre un falta clara però necessària per tallar una acció d'Àlex que feia pinta de gol. El magnífic central cornellanenc del Santfe era l´últim jugador. La targeta vermella va ser, doncs, correcta.
Amb deu jugadors i Álex Burch amb evidents problemes físics el Santfe va mirar de congelar el partit. Tothom donava per bo un punt que, si bé no serveix per connectar amb el tercer lloc, sí deixa l'equip amb molta vida per a nou jornades interessants. El diumenge 11 d'abril la Primera Catalana tornarà per al Santfe a Can Peixauet de Santa Coloma. Un Grama B - Santfeliuenc serà un bon àpat per enfilar la recta final de la lliga en un escenari excel·lent.

Santfeliuenc FC: Carlos, Iñaki, Alberto, Jordi Vidal, Jacobo, Arcos, Diego (Dani Sánchez, 77’), Francisco (Quiles, 60’), Javi Pozo, Iván Fuentes (Joserra, 81’) i Álex Burch.
CD Masnou: Xavi, Ayala (Marc Reyes, 42’), Aleix, Javier, Guzmán, Jonathan, Ignacio, Galisteo (Àlex, 22’), David, Montilla i Cristian (Javi Sánchez, 68’).
Àrbitre: Francisco Mur Romeo. La seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga al masnoví Ayala i va expulsar amb vermella directa Jordi Vidal.
Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va saber salvar un punt davant un equip poderós.
- 47 punts en 29 partits és una marca excepcional. Ara sí podem dir que el Santfe 2009-2010 ja ha assolit l'objectiu de la permanència, i és a només tres punts de la Grama B, el proper rival i que marca el tercer lloc d'ascens. Ens queda, però, el disgut de no haver pogut gaudir amb més victòries a casa.
- La resposta de l'afició va ser més que acceptable i a la Penya Dani Maldonado se li va afegir la Penya Charli's, una colla d'amics del porter del Santfeliuenc que s'hi van fer sentir.
- El CD Masnou va demostrar qualitat i bon futbol. Sens dubte un clar aspirant per pujar a Tercera Divisió amb nou jornades emocionants per endavant.


4 comentaris:

jesus m. ha dit...

Seguramente, pueda ser uno de los puntos mas valiosos en casa, aunque si queremos que nuestro sueño se haga realidad, se nos hace corto, ya que no somos capaces de enlazar 2 o 3 victorias seguidas, y asi hacer valer nuestros grandes puntos fuera de casa. Aunque el futuro nos depara otro gran partido...asi que a por la grama!!

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

Ya veis de que os sirvió al final no ganasteis y además se noto la superioridad de nuestro MASNOU!!!!
Ale a catalana que os quedais

Anònim ha dit...

Ten cuidado, que a los superiores aveces les tiemblan las piernas en las ultimas jornadas...ejem...31/05/09 Tortosa 1 Masnou 0, lo pongo por poner un ejemplo cualquiera.

enokk ha dit...

Sólo deciros que a este anonimo no le hagais caso, el Masnou respeta a los rivales. Ojalá el año que viene aunque es difícil veamos un Santfe-Masnou en 3a. Ningún problema con vuestra afición y encantado de pasar una buena matinal de domingo en Les Grases.

Por cierto, esta web-blog está enlazado en nuestro blog www.futbolnostre.blogspot.com, nos encantaría que desde aquí también se enlazara nuestro blog sobre el fútbol catalán.

Saludos a todos los del Santfe y mucha suerte.