divendres, 26 de març del 2010

Santfeliuenc-Masnou, 90 minuts de gran futbol i algunes coses més a Les Grases

SANTFELIUENC FC - CD MASNOU
Data: diumenge 28 de març
Hora: 12 del matí
jornada: 29
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Francisco Mur Romeo (Delegació de Barcelona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca, "Marcador Catalunya" (partit designat com a destacat de la jornada)
Previsió del temps: 17 graus amb cel assolellat

Santfeliuenc i Masnou, dos estils semblants de futbol, s'enfronten aquest diumenge a Les Grases en un dels millors partits de la jornada a la territorial catalana. La gran revelació de la temporada contra el brillant campió dels Històrics. Tres punts que poden fer canviar moltes coses i que reforçaran de manera claríssima a qui se'ls emporti.
Andrés González coneix prou bé les dificultats que plantejarà el CD Masnou. Un equip jove i amb futbolistes de gran nivell que ha reaccionat quan semblava que s'acomiadava de l'ascens fa algunes jornades.
Per a diumenge, el tècnic del Santfeliuenc no podrà comptar amb el concurs del lesionat David Hinojo. La moral de la plantilla és enorme i tots els nostres futbolistes esperen una gran resposta de l'afició per poder brindar-li tres punts que ens posarien en el llindar de les posicions d'ascens a Tercera Divisió. Una fita per a la història.

Necessitem el suport decidit de l'afició en una jornada amb molts al·licients
Com heu anat llegint al llarg de la setmana el partit ofereix molts al·licients per passar el matí de diumenge a Les Grases. Cada soci podrà portar dos acompayants que entraran al camp de franc. A més, totes els ciutadans que siguin socis d'una entitat de la ciutat tindran un descompte del 50% en el preu de l'entrada. A les 10 del matí us espera una espectacular bofifarrada que podreu gaudir veient els partits del benjamí B i prebenjamí. Una jornada, doncs, per passar un diumenge en què tindrem sol i bona temperatura, i que esperem culminar amb tres puntets que ens situarien ben amunt. La directiva ha incrementat la presència de cartells, i si feu un tomb per la ciutat els veureu a tots els plafons dedicats a informació ciutadana.


CD Masnou, possiblement la millor plantilla de Primera Catalana
El CD Masnou 2009-2010 partia a les travesses com a favorit a l'ascens. El gran paper que va fer als històrics, en que s'hi va proclamar campió amb un futbol exquisit, va ser un revulsiu anímic per a un equip que la temporada passada es va quedar a un pas del retorn a Tercera Divisió. Enguany el seu entrenador, Claudio Festa, s'ha sabut envoltar d'un grup de jugadors joves i amb enorme talent: Guzmán, Javier Alegre, Montilla, Jonathan, Cristian, Brian, Edu acompasats amb la veterania de Marc Esteban, Galisteo i el davanter Javi Sánchez. Però si hem de destacar algun futbolistas masnoví ens quedaríem amb Ignacio Rosillo -germà del nostre jugadors del juvenil Gonzalo Rosillo-, un interior dret de luxe que aquesta temporada ha fet 14 gols i que al partit d'anada va ser un malson per a la cobertura santfeliuenca. L'alineació tipus que ha fet servir Festa en les darrers jornades ha esta formada per Xavi; Ayala, Aleix, Javier Alegre, Guzmán, Brian, Ignacio, Galisteo, Cristian, David i Montilla. Un equip que es caracteritza per un futbol de toc i transicions rapidíssimes capaç de fer molt de mal. Els maresmencs han mostrat dubtes a domicili, ja que han perdut nou partits i només n'han guanyant 4.

Primera volta
Jornada 10 (8-11-2010)
CD Masnou 2 (Cristian, 60' i Ignacio, 70') - Santfeliuenc FC 0



1 comentari:

jesus m. ha dit...

Os dejo otra previa.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/8-esports/52-futbol-catala/152126-el-santfeliuenc-afronta-dema-un-partit-decisiu-per-a-lascens-contra-el-masnou.html

Un saludo y viska el sanfe!!