dimecres, 21 d’abril del 2010

www.santfeliuencfc.com, un nou servei per a tots els santfeliuencs

Des de la nit del passat dimarts tots els santfeliuencs disposeu d'un nou servei per mantenir-vos atents a la informació del nostre club. Per primer cop a la seva història centenària el Santfeliuenc Futbol Club disposa d'una pàgina web oficial pròpia. A partir d'ara podeu navegar per ella i nosaltres anirem completant en les properes setmanes els apartats que encara són en construcció, sobretot pel que fa a la nostra rica i diversa història. Ja podeu navegar, doncs, per http://www.santfeliuencfc.com/ una nova mirada en blanc-i-blau d'una entitat amb 104 anys de vida.
Tothom que ja estigui registrat rebrà al seu correu electrònic els butlletins setmanals d'informació. La peça estrella del nou web serà el canal de televisió SantfeliuencTV.
Una nota per a tots els nostres lectors
Degut a un petit problema al servidor, la pàgina restarà inoperativa durant uns dies. Ja estem treballant per solucionar aquesta lleu contingència. Tingueu una mica de paciència perquè www.santfeliuencfc.com tornarà a estar amb vosaltres amb totes les novetats en breu.