El Santfeliuenc perd a Montcada i el somni haurà d'esperar per una altra ocasió

Estadi: La Ferreria Nou
Assistència: 350 espectadors
Àrbitre: José Antonio Molina Fernández (Delegació de Barcelona)
Temps: temperatura de 25 graus amb cel assolellat

El Santfeliuenc va perdre per un clar 3 a o a Montcada. Amb aquesta derrota el nostre equip passa al cinquè lloc amb 58 punts, a quatre d'El Masnou a manca de dos partits. Els santfeliuencs tenen possibiltats matemàtiques de ser tercers per bé que el proper dimecres el Tribunal Català de l'Esport emetrà el dictamen del affaire Masnou-Montañesa. Si admet la impugnació masnovina el Santfeliuenc ja "només" podrà ser quart. Més enllà d'aquesta contingència ens toca a tots felicitar un gran conjunt nostre que ha fet feliç molta gent. És molt probable que l'any que ve l'espectacular Tercera Divisió (Espanyol B, Terrassa, Gavà, Europa, Prat, Palamós, Cornellà...) no passi per Sant Feliu però hem d'estar molt orgullosos d'una temporada que només pot ser qualificada amb matrícula d'honor. I hem de començar a treballar per continuar fent del Santfeliuenc la referència informativa de la ciutat cada dilluns.
El Santfeliuenc va donar la cara a Montcada i malgrat la severitat del resultat les coses podien haver estat radicalment diferents si Álex Burch hagués aprofitat una claríssima ocasió al minut 56. Els locals, amb un onze titular reforçat per jugadors de Tercera amb experiència a Segona B i fins i tot Segona A, s'ho jugaven tot i més sabent l'escandalosa debacle del futbol català a Segona B que, fins al moment, no ha pogut compensar-se amb cap ascens per bé que L'Hospitalet, Reus i Santboià encara mantener l'esperança de suturar una ferida que pot acabar en hemorràgia.
El partit va començar amb clar domini local. El Montcada va buscar la victòria des del primer minut i la defensa santfeliuenca i el porter Carlos van haver d'estar molt atents a les perilloses escomeses ofensives dels vallesans. Rubén Epitié, Remo, Charly, Carrión, Salvanyà, Raul Pérez... una petita constel·lació d'estrelles per a un equip que seria favorit per al títol. El primer avís seriós va arribar mitjançant un tret duríssim de Raúl Pérez que va obligar lluir-se Carlos. Malgrat la superioritat local el Santfe va anar estirant-se i arribant a l'àrea local. Ochoa, Diego i Ivan Fuentes van fer alguna tímida rematada que podria haver inaugurat el marcador. Tanmateix, quan més animat semblava el Santfeliuenc una contra fulminant organitzada per Remo Forninetti va acabar amb una passada precisa que Rubén Epitié no va perdonar. Una galleda d'aigua freda al minut 42.
Després de la represa el Santfeliuenc va sortir decidit a esmenar el rumb. Al minut 56 en una bonica combinació de l'atac blanc-i-blau Álex Burch es va quedar sol davant el porter local Jonathan però aquest va salvar amb una aturada extraordinària. El Montcada va oferir alguns dubtes però al minut 68 els va solucionar tots pel dret. Una rematada potent des de la frontal de l'àrea de Remo Forzinetti va posar el segon gol verd al marcador. El partit estava dat i beneit. L'experiènica dels locals es va imposar i on no arribaven les seves forces va arribar el recurs a aturar de manera continuada el joc. Al minut 87 una jugada preciosa de Carrión, el millor futbolista dels locals, la va culminar Solanas per fer pujar un excessiu 3 a 0. Era el punt final a moltes esperances en una temporada històrica per a tots els que fem el Santfeliuenc.

CD Montcada: Jonathan, Iván Serrano, Miki, Salvanyà,Raúl Pérez, Xavi Garcia, Norbert, Carrión, Rubén Epitié (Israel Serrano, 90'), Remo Forzinetti (Germán, 88') i Charly (Solanas, 63').
Santfeliuenc FC: Carlos, Cristian (Javi Pozo, 68'), Alberto, Iñaki, Jordi Vidal, Arcos (Iván Fuentes, 24'), Dani Sánchez (Álex Burch, 46'), Jarabo, Ochoa, Francisco i Diego.

Gols: 1 - 0, Ruben Epitié, 42'; 2 - 0, Remo Forzintetti, 68'; 3 - 0, Solanas, 87'.
Àrbitre: José Antonio Molina Fernández, la seva actuació va ser regular. Va mostrar targeta groga els locals Jonathan, Rubén Epitié i Remo; i als santfeliuencs Iñaki, Arcos i Dani Sánchez.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va donar la cara però no va poder amb un equip amb pinta de Tercera Divisió que treballa per evitar el descens a Preferent.
- Ara més que mai hem d'agrair a aquest equip nostre i a Andrés González la bona feina feta que ens ha fet somiar fins al final.
- Hem de seguir lluitant pel quart lloc pel que pugui passar. El calendari és molt propici per aconseguir-ho.
- Jaume Creixell va tornar a ser un espectacle a la banqueta del Montcada. El seu equip necessitarà sumar els sis punts en joc per fugir dels descensos no compensats.
- La Ferreria Nou, l'estadi del Montcada, és una sensacional instal·lació que hauria de servir de model per la seva senzillesa i harmonia per a futurs estadis.