dijous, 20 de maig del 2010

L'últim tren de Tercera passa per Montcada

CD MONTCADA - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 23 de maig
Hora: 12 del matí
Jornada: 36
Estadi: La Ferreria Nou
Àrbitre: José Antonio Molina Fernández (Delegació de Barcelona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 22 graus amb cel assolellat


Això s'acaba. Tres jornades per al final i el Santfeliuenc mirarà de conservar totes les opcions d'ascens a Tercera a l'extraordinari estadi del CD Montcada i davant un rival que es jugarà bona part del seu futur a Primera Catalana, en un any especialment delicat pels descensos catalans de Segona B a Tercera.
La millor temporada del Santfeliuenc tindrà el proper diumenge continuïtat esperançadora sempre i quan s'aconsegueixin els tres punts. Encara tot és possible i per això el treball que Andrés González ha hagut de fer al llarg de la setmana ha descansat sobretot a tractar de conscienciar tothom que s'ha de seguir donant el màxim pel que pugui esdevenir-se i per estar preparats per si El Masnou punxa. No hi ha res perdut i si el Santfe suma els nou punts tindrem opcions fins al final. Per a diumenge, el tècnic blanc-i-blau no podrà comptar amb Quiles -en l'entrenament de dijous va visitar els seus companys- ni tampoc amb Hinojo ni Dani Texeira. La resta de jugadors que han travessat per diferents problemes físics en aquestes últimes setmanes també es tornen a reincorporar al grup, a més de la incorporació destadíssima de l'ex jugador del Vilanova Javier Jarabo.

Jornada de portes obertes a la Ferreria Nou
La directiva del CD Montcada ha declarat el partit entre montcadencs i santfeliuencs de portes obertes, així que tots els aficionats tindreu entrada gratuïta. Una bona ocasió per donar tot el suport a uns futbolistes que segueixen treballant amb il·lusió per deixar al nostre equip el més amunt possible, i que encara somien amb la Tercera. Per què no?

El CD Montcada molt per sota de les previsions arriba al final de lliga reforçadíssim
El CD Montcada 2009 - 2010 ha estat una de les decepcions més clares. L'equip que va començar dirigint Alfonso Martínez Pino sortia a les travesses com una alternativa a ser a la part noble de la classificació. L'inici, però, va ser molt diferent del que tots els seguidors montcadens esperaven. La mala situació esportiva va fer que la directiva que presideix Modesto Sanchís diposités la confiança en un clàssic de les banquetes: Jaume Creixell. El tècnic més mediàtic del futbol català va fer reaccionar l'equip però no va acabar de resoldre els problemes i a manca de tres jornades els verds son setzens amb 39 punts, una situació incòmoda perque els descensos de Terrassa i Gavà ara mateix els abocaria a Preferent -tot esperant les possibles compensacions-. Per mirar de canviar la dinàmica de resultats amb l'arribada de Creixell es van anar produint una pleiade d'incorporacions: Pol (Gramenet B), Fran Jerez (Tercera aragonesa), Garzón (sense equip) i Remo Forzinetti (Manlleu). La setmana passada, esprement el termini de fitxatges, els vallesans van tancar tres incorporacions de luxe: Raúl Pérez (Cornellà, hi va jugar a Segona A amb el Terrassa i l'Elx), Salvanyà (Palamós) i Rubén Epitié (Vilanova). Tres fitxatges que hauran de ser el revulsiu d'urgència per salvar la categoria en una temporada per oblidar. El passat diumenge Jaume Creixell va fer servir aquest onze en la visita a Vilafranca: Jonathan; Cussó, Serrano, Jaime, Raúl Pérez; Salvanyà, Charli, Xavi García, Solana; Remo Forzinetti i Rubén Epitié.
Primera volta:
Jornada 17 (6-01-2010)
Santfeliuenc FC 2 (Javi Pozo, 72'; Javi Pozo, 79') - CD Montcada 1 (Xavi García, 88')

2 comentaris:

Diablo Blanquiazul ha dit...

Animo a todos los jugadores de la plantilla, todavia se puede si ganamos los tres partidos tenemos muchos números en poder alcanzar el sueño. Hay que darlo todo como siempre estáis haciendo y por lo que los socios nos sentimos orgullosos de vuestro esfuerzo. La afición tiene que acudir en masa a Montcada.

Força Santfe!!! Podemossss

Anònim ha dit...

Comparto su opinión, Diablo Blanquizul. Tenemos que estar hasta el final y creo que si sumamos los nueves puntos tenemos muchos números de hacernos con el tercer puesto.
En Montcada tenemos que estar tranquilos y aprovechar nuestra oportunidad.

Y como siempre,felicito a esta gran plantilla que nos ha hecho soñar y que nos puede seguir haciendo soñar.

Visca el Santfe!!!