dijous, 3 de juny del 2010

Rubí, destinació final d'una gran temporada amb la il·lusió d'assolir el quart lloc

UE RUBÍ - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 6 de juny
Hora: 12 del matí
Jornada: 37
Estadi: Municipal de Can Rosès
Àrbitre: Xavier Rubió Ponsatí (Delegació de Girona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 25 graus amb cel amb sol i núvols

El Municipal rubinenc de Can Rosès posarà punt final a la primera temporada del Santfeliuenc FC a Primera Divisió Catalana. Hi haurà temps per fer una anàlisi més profunda del que ha estat l'exitós periple inaugural del nostre equip a la màxima categoria del futbol català. Durant molts mesos hem maldat per l'ascens a Tercera, i, de fet, vam ser de Tercera set dies. Finalment Vilafranca, Montañesa i Masnou seran els privilegiats que militaran en una reforçadíssima Tercera a la què han caigut tres equips de Segona B: Terrassa, Gavà i un sorprenent Espanyol B.
El quart lloc, un objectiu a l'abast
Andrés González ha preparat el partit amb l'objectiu de guanyar i aconseguir així uns punts que serveixin per acabar la lliga en quarta posició. Recordeu que perquè això s'endevingui a la victòria del Santfe s'hi ha de sumar la derrota o l'empat del San Cristóbal en la seva visita a un Marianao que necessita els punts per mantenir una remota opció d'assolir la permanència. Certament enganyaríem si diguéssim que el quart lloc donarà algun premi però cal estar atent al que pugui passar en un futbol català massat enrarit per problemes extraesportius. De fet, Benavent i Aiguafreda podrien no sortir la propera temporada a Primera Catalana, o almenys no respresentant a aquestes dues viles

La UE Rubí ja pensa en la propera temporada en què estrenarà tècnic
L'equip vallesà ha complert amb balanç acceptable en l'any del retorn a Primera Catalana. L'equip que ha entrenat Dani Andreu -que no continuarà a la banqueta- partia amb aspiracions pero mai no ha acabar d'encadenar-hi una ratxa de resultats convincent per refermar les seves opcions. L'entitat que presideix Ginés Soriano ha fet oficial el relleu a la banqueta i Alberto Fernández, entrenador de la Gramenet B, serà el nou responsable dels vallesans. Un entrenador de prestigi que ha assolit resultats brillants amb el filial colomenc i que de ben segur arriba a Rubí amb la promesa d'un projecte ambiciós. L'equip tipus que ha fet servir Andreu en les darreres jornades ha estat format per Franc; Kiki, Gerard, Alexis, Miguel; Germán, Juanlu, Juan Pedro, Pedro; Fernando Kroeff i Carles.


Fem una crida a l'afició santfeliuenca perquè ens doni suport en un partit que pot ser important per a un futur.
Primera volta: jornada 19 (17 - 01 - 2010)
Santfeliuenc FC 3 (Javi Pozo, 24'; Javi Pozo, 42' i Javi Pozo, 82') - UE Rubí 0

1 comentari:

jesus m. ha dit...

Es el ultimo esfuerzo, vamos a intentar conseguir ese cuarto puesto, no se sabe que pasara en el verano, que puede ser un poco largo. A mas para alguno puede ser su ultimo partido con la camiseta del Sanfe, asi se puede marchar orgulloso de otra victoria mas.

Un saludo y viska el Sanfe!!

PD: Por cierto, cuando sera este año la junta de socios?