Municipal de Blanes
Assistència: 150 espectadors
Àrbitre: Ramon Ricard Comella Gil (Delegació del Bages)
Temperatura: 17 graus i cel amb sol i núvols

Victòria balsàmica i esperadíssima per començar la tardor amb bon peu. La victòria no va ser gens fàcil. Quan el partit semblava dat i beneit perquè el Santfeliuenc dominava per un còmode 0 a 2 el Blanes va treure una força inesperada per qüestionar els punts que ja portaven color vermell al front, i diem això de vermell per la indumentària que va fer servir el Santfeliuenc a la Costa Brava. Sortosament els nostres van saber patir per apuntar-se tres punts necessaris que ens situen al bell mig de la classificació. El pitjor: la lesió d'Iván Fuentes. El migcampista santfeliuenc, que estava sent el millor jugador, va tenir un pinçament a la cuixa que l'haurà d'obligar a descansar unes setmanes. No estem tenim sort en un apartat especialment delicat: Quiles, Nando, Álex Burch, Parralejo i ara Iván Fuentes.
Blanencs i santfeliuencs van saltar a la moqueta - i diem moqueta perquè literalment aquesta era la superfície d'aquest camp- temorencs. El Blanes presentava una carta de serveis preocupant de 0 de 9 i el Santfeliuenc tampoc no estava per gaires celebracions després de la derrota contra l'Igualada. Només algunes accions aïllades d'Alberto per banda esquerra van trencar l'ensopiment general dels primers 25 minuts. A la mitja hora, però, Sascha es va fer amb una pilota a la línia de mitjos per posar la directa i plantar-se davant el porter local a qui va sortejar per acabar esprement al màxim l'acció tot donant un servei excel·lent a Iván Fuentes que no va perdonar i va estrenar el marcador. El gol va asserenar el joc del Santfeliuenc que va imposar el seu domini a la parcel·la central. Deigo, Arcos i Jacobo van imposar el seu poder davant un inofensiu Blanes que gairebé no va inquietar la porteria de Duran.
Després de la represa el relat no es va alterar gaire. El Santfeliuenc dominava sense brillantor i el Blanes no trobava la manera d'arribar a la porteria d'Albert Duran. Al minut 56 el Santfeliuenc va assaltar la banca. Una jugada iniciada des de la defensa pel jove Joserra va caure a les cames d'Iván Fuentes que va fer un control excel·lent per habilitar Edgar. L'ex jugador d'El Prat va fer una rematada habilidosa per clavar la pilota a la xarxa i fer el primer gol amb la samarreta del nostre equip. 0 a 2 i els punts ja estaven al sarró ... o això crèiem. L'alegria del gol es va barrejar amb la preocupació per l'estat de Fuentes, que es va lesionar en l'acció esmentada de l'assistència a Edgar.
El gol del Santfeliuenc fa ressorgir el Blanes
Un Blanes abatut va ressorgir de les cendres arran del gol per paradoxal que sembli. Al minut 60 una jugada sensacional d'Hoyos, que se'n va anar de tota la rereguarda santfeliuenca, va col·locar a la xarxa una pilota impossible per a Albert Durán. El gol ens va fer posar la por al cos, i més quan el locals arribaven a la porteria en veritables onejades. Al minut 65 Chema va tenir l'empat en una rematada dins l'àrea petita que va marxar miraculosament desviada. El partit se'ns feia llarg i al Santfeliuenc no li quedava més sol·lució que aprendre a patir. Els locals, abocats a l'atac i jugant amb quatre davanters -Erik, Hoyos, Raúl Cortezón i Marcelo- van posar setge la porteria d'Albert Duran. El Santfe va mirar d'esbandir la pressió però no va acabar de sortir-se'n en atac. El patiment va acabar rebent premi i els tres punts assolits de manera tan ajustada van fer respirar l'afició santfeliuenca.
El proper diumenge torna la Primera Catalana a Les Grases amb un clàssic del futbol català: Santfeliuenc- Sants. Hem de trencar la malastrugança d'un estadi que s'està convertint en un malson en aquest 2010. Amb el suport de tota l'afició de Sant Feliu serà una mica més fàcil.

CD Blanes: Carlos, Pol Victoria (Ivi, 79'), Craviotto, Hernández, Aleix, Cervantes, Chema (Moha, 71'), Toure Abdou (Raúl Cortezón, 55'), Marcelo, Hoyos i Erik.
Santfeliuenc FC: Albert Duran, Cristian, Alberto, Joserra, Iñaki, Jacobo, Diego, Arcos, Edgar (Dani Sánchez, 80'), Iván Fuentes (Dani Texeira, 57') i Sascha (Javi Pozo, 75').

Gols: 0 - 1, Iván Fuentes, 31'; 0 - 2, Edgar, 55' i 1 - 2, Hoyos, 60'.
Àrbitre: Ramon Ricard Comella Gil. La seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga els blanencs Hoyos, Erik i Moha; i als santfeliuencs Edgar, Sascha, Arcos i Javi Pozo.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va a tornar a aliar-se amb la victòria en partit oficial. I com sempre o quasi sempre a domicili. Si aconseguim superar la malastrugança del Parc Esportiu de Les Grases aquest equip anirà cap amunt.
- Iván Fuentes va ser la cara i la creu. La cara per un magnífic partit i la creu per un nou problema físic en un futbolista sense sort.
- El Blanes, si demostra la competitivitat dels darrers trenta minuts, pot tenir clares opcions de salvar la categoria. Un equip jove amb jugadors de qualitat que han d'acabar de conjuntar-se.
- La superfície de moqueta del camp del Blanes necessita un canvi apressat.