Empat valuós en un derbi amb molta passió

Estadi: Municipal Les Planes
Assistència: 350 espectadors
Àrbitre: Severiano Ramos Manzaneque (Delegació de Tarragona)
Temps: temperatura de 27 graus amb cel assolellat

El Santfeliuenc FC ha estat capaç de treure un valuós empat a 1 al dificilíssim camp de Les Planes del CF Olesa davant un equip que busca l'ascens a Tercera. Diego, en una de les seves genialitats va avançar aviat al Santfe. A la represa, la pressió olesana va donar fruit en forma de gol a través de Sergi Soler. Els darrers minuts van ser molt emocionants i tensos arran de l'expulsió del local Jordi Guarch. El pitjor: la lesió d'Álex Burch que segons la físio del Santfe Marta Saula podría tenir fracturat el nas.
El partit no va poder començar més bé quan un llançament de falta un xic tirat a banda que va executar Diego va sorprendre el porter local al minut 11. El Santfeliuenc va fer uns primers trenta minuts excel·lents i amb una mica de punteria podria haver decidit. L'espigat i lluitador incansable Sascha va tenir dues claríssimes ocasions que van topar amb el veterà porter local Coca. De ben segur que els gols de Sascha arribaran. Tanmateix l'Olesa va anar prenent el pols al matx i de mica en mica es va anar apropant amb perill als territoris de Carlos. Iñaki, providencial com ja ens té acostumats, i una mà esplèndida de Carlos a canonada des de la balconada de l'àrea de Fité van fer possible que el Santfeliuenc marxés als vestidors amb un 0 a 1 pregonament esparançador.
Després de la represa el partit es va anar equilibrant si bé amb una tímida superioritat local. El Santfe ho intentava en jugades ràpides pels extrems i l'Olesa imposava el seu poder a la zona de mitjos. Al minut, 68, però, una passada excel·lent entre línies de Pedro va caure a les botes de Sergi Soler que l'ex jugador del Vilanova va aprofitar per posar les taules al marcador. El Santfeliuenc no es va esquinçar amb el gol i va seguir fent el seu futbol i arribant amb generositat a la porteria olesana si bé amb poca capacitat de generar ocasions de gol. Als darrers minuts la tensió i la forta pressió del públic local descabadellada arran de l'expulsió del local Jordi Guarch va fer que la temperatura augmentés i hi hagués més d'un creuament de paraules a les banquetes. En l'acció de l'expulsió del futbolista olesà, Álex Burch va haver de retirar-se als vestidors amb el nas danyat. En les properes hores coneixerem l'abast de la lesió del brillant extrem santfeliuenc. Javi Pozo als bisos va tenir a les seves botes l'1 a 2 però la seva intel·ligent rematada va sortir desviada.
Just repartiment de punts. Un Santfe poderós va saber jugar i va fregar una victòria en un dels camps més complicats de la Primera Catalana i on sembla que pocs equips podran sumar. El proper diumenge la festa de la Primera Catalana torna a Les Grases amb el Santfe - Igualada. No te'l perdis i vine a donar suport l'equip de la ciutat!

CF Olesa: Coca, Guarch, Arguisuelas, Dennís, Ros, Juanje, Manolo Casto, Sergi Soler, Peke (Miki, 77'), Fité (Corbi, 86') i Nogareda (Pedro, 64').
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Joserra, Iñaki, Diego, Dani Texeira (Javi Pozo, 64'), Iván Fuentes, Sascha (Maldonado, 77'), Hinojo (Jacobo, 55') i Álex Burch.

Gols: 0 - 1, Diego, 11' - 1 - 1, Sergi Soler, 68'.
Àrbitre: Severiano Ramos Manzaneque. El seu arbitratge va ser correcte. Targeta grogues als locals Jordi Guarch i Juanje; i als santfeliuencs David Arcos (banqueta) i Álex Burch. Va expulsar per segona targeta groga el local Jordi Guarch.
Incidències: es va guardar un minut de silenci pel futbolista del CF Reus Deportiu Jordi Pitarque.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va demostrar la seva competitivitat en un feu complicadíssim.
- A poc que a Sascha li acompany un xic la sort veurem gols i espectacle. Un futbolista que és lluita constant i que dóna poder i presència a la línia d'atac.
- L'Olesa ens va agradar i serà a dalt en la lluita per la Tercera Divisió tot i que mai no va ser millor que el Santfe.
- No ens van agradar els nervis del final i algun comportament no massa esportiu. L'accés al túnel de vestidors era massa petit i estava molt a prop de la zona que ocupen el Green Warriors, la penya més animosa del club olesà.