divendres, 8 d’octubre del 2010

El Santfe viatja a Tortosa amb la il·lusió de repetir victòria

CD TORTOSA - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 10 d'octubre
Hora: 17:00
Jornada 6
Estadi: Municipal de Tortosa
Àrbitre: Rubén Rengel Royo (Delegació del Maresme)
Ràdio o TV: Imagina Ràdio, carrusel "Tots els gols" (emissió online accedint a
http://www.imaginaradio.com/)
Temps previst: 20 graus, amb cel amb sol i núvols i possibilitat de pluja

Tot apunt perquè el Santfeliuenc emprengui la setmana més moguda ja que en poc més de set dies haurà de disputar tres partits. El de Tortosa serà el primer i, per tant, el que ens ocupa de manera immediata. La temporada passada un Santfe en ratxa a domicili va sorprendre el Tortosa per 0 a 2 i va conquerir tres punts pels quals pocs hauríem apostat a principi de lliga. El principal maldecap del nostre equip és la llarga llista de baixes: Maldonado, Álex Burch, Iván Fuentes i Hinojo. Sortosament Rubén Quiles ja va jugar vint-i-cinc minuts el passat diumenge i Jordi Parralejo també sembla enfilar en tram final de la recuperació.
Una victòria en un desplaçament tan llarg com exigent seria una pedra de toc important perquè serviria per tornar a apropar-nos als llocs calents de la classificació. I com ja estem acostumats a somiar... doncs que el somni sigui estirant-se!

Sortida a les 13 hores, de l'Eroski
L'expedició santfeliuenca té previst de sortir en direcció a terres ebrenques el diumenge a les 13 hores de la parada d'autobús situada a l'altura del supermercat Eroski (antic Caprabo), a la carretera Laureà Miró. Recordeu que aquest cap se setmana celebrem la Festa de Tardor i el carrer Mataró és ocupat per les atraccions i casetes d'entitats. L'arribada a l'estadi tortosí està fixada per a les 15 hores.

El CD Tortosa sorprèn per una arrencada de lliga inesperada
No deixa de sorprendre'ns l'inici de lliga que han fet els blanc-i-vermells, ja que l'aposta per la joventut no semblava que donés tan bons resultats de manera immediata. I de fet el nou Tortosa s'està adaptant molt bé a la competició ja que només va perdre en la primera jornada i al difícil camp del Tàrrega. La resta dues victòries i dos empats per sumar vuit punts i ocupar un més que notable setè lloc.
El CD Tortosa 2010-2011 té molts pocs punts en comú amb l'equip de la passada temporada. La directiva roig i vermella ha tancat l'aixeta i ha apostat per un projecte gronxat en joventut -bona part dels seus jugadors provenen de l'equip juvenil de Lliga Nacional i de futbolistes modestos de la comarca- que ha trencat amb dinàmiques heretades basades en pressupostos altíssims i resultats mediocres. El Tortosa que veurem diumenge tractarà de demostrar que amb un canvi de política basat en futbolistes de la terra i del planter es poden acoseguir resultats, tot i que la incertesa sembla a hores d'ara l'element a superar. Serà cabdal fer-se fort a l'Estadi Municipal per començar a conrear un camí que ha de portar a la permanència.
Per a diumenge els tortosins no podran comptar amb els atacants Marc Baigés i Albert Arnau.

Dades del Club
Any de fundació: 1909
President: Santi Pelejà Anguera
Estadi: Estadi Municipal, inaugurat el 15 d'agost de 1942
Aforament: 2.500 espectadors
Socis: 600
Pressupost Primer Equip: 108.000 euros
web oficial:
http://www.cdtortosa.com/
Blog: http://www.cdtortosa.nireblog.com/
Bibliografia: l'historiador tortosí Enrique Viñas ha preparat per a la commemoració del Centenari un llibre en què rescata de manera exhaustiva la història del club
Temporades a Tercera Divisió: 44
Temporades a Primera Catalana: 6
Temporades a Regional Preferent: 9
Temporades a Primera Regional: 7
Temporades a Segona Regional: 1


Plantilla:
Porters:
Josué Andreu (juvenil), Àlex Iniesta (juvenil) i Alfons Povill (Roquetenc)
Defenses:
Joseph (Remolins Bitem), Joan Pérez (Sant Joan), Aleix Masdeu (La Cava), Jordi Roca (juvenil), Sergi Curto (juvenil) i Maikel Fernández (juvenil), i Àlex Clua (Gandesa).
Migcampistes:
Àlex Borrull, Iku (Jesús i Maria), Cristian Ventura, Sergi Ventura i Marc Baigés (Remolins Bitem).
Davanters: Àlex Accensi (La Cava), Joan Fontanet (Gandesa), Albert Arnau (Ulldecona), Toni Calafat (Ascó).
Entrenador:
Carles Blanch.

Últim precedent:
Temporada 2009 - 2010
Jornada 2 (13-09-2009) Santfeliuenc FC 3 (Jordi Vidal, 12'; Quiles, 21' i Alberto, 65') - CD Tortosa 1 (Héctor Méndez, 92')
Jornada 21 (31-01-2010) CD Tortosa 0 - Santfeliuenc FC 2 (Quiles, 30 segons i Álex Burch, 45')