divendres, 22 d’octubre del 2010

Santfe- Peralada, victòria o victòria!!!

SANTFELIUENC FC - CF PERALADA
Data: diumenge 24 d'octubre
Hora: 12
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Anna Zardain López (Delegació del Maresme)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona (Marcador Catalunya)
Previsió del temps: 19 graus amb cel amb sol i núvols


El Santfeliuenc rep a Les Grases el Peralada en un partit assenyalat de vermell perquè el nostre equip sumi tres punts i es consolidi a la part temperada de la classificació. No ens agrada ni ens acostumen a veure el Santfe tan avall, per bé que encara és lluny del descens, i per això serà un partit en què el suport de tota l'afició ha de ser l'esperó que ens projecti per aconseguir una victòria molt més que necessària que revitalitzaria les opcions d'una plantilla que tant ens ha fet gaudir i que ara li està costant agafar el punt.

Andrés González apel·la a recuperar la intensitat en el joc
L'entrenador del Santfeliuenc ha demanat als seus jugadors més intensitat ja que no pot ser que les pregones llacunes als primers minuts llastin les opcions de guanyar partits en una lliga en què els petits detalls sovint decideixen. Tots pensem i confiem que el Santfe tirarà cap amunt sense deficultats, però cal començar a sumar de tres en tres per estalviar-nos angoixes de primera hora.
Per a diumenge els blanc-i-blaus recuperen el sancionat Joserra i Iván Fuentes. Fuentes es va fer mal a Blanes, en un partit que va servir perquè l'habilidós davanter trenqués una sequera amb el gol que durava tres anys, una sequera això sí, condicionada pel llarguíssim temps de recuperació de la lesió que es va fer el setembre de 2007.

Així doncs, com no ens cansem de dir, demanem el suport de l'afició de Sant Feliu. El Santfeliuenc necessita els tres punts per enfilar-se a un lloc més adient a la qualitat de la plantilla que tenim, una plantilla que la temporada passada va col·locar el nom de la nostra ciutat en un lloc preeminent al futbol català.

El CF Peralada arriba a Sant Feliu després de tres setmanes sense guanyar
El Peralada d'Eduardo Vílchez arribarà a Sant Feliu en el pitjor moment de la lliga si fent cas als resultats. Els empordanesos van començar de manera fulgurant la competició i inclús van ocupar el primer lloc, però en les darreres jornades han perdut pistonada i la setmana passada van caure a casa contra el modest Montcada. En tot cas el Peralada és un equip que combina experiència amb joventut i s'ha reforçat prou bé per ser una de les alternatives als llocs capdavanters com ho prova el quart lloc que ocupa a hores d'ara.
L'estiu va ser mogut a terres empordaneses. Manel Cabezos saltava de manera inesperada de la banqueta i hi arribava Edu Vílchez, un clàssic del futbol espanyol sorgit de la pedrera del Reial Madrid, que ja havia estat a l'equip verd-i-blanc en l'etapa a Tercera Divisió. El Peralada busca una nova filosofia futbolística amb un entrenador a qui li agrada el joc de toc. Si els peraladencs es fan forts a casa tindran molt terreny guanyat. Pot ser una de les alternatives a animar la competició per bé que no parteix amb la vitola de favorit.

Plantilla:
Porters: Buendía i Sergio Rodríguez (UE Figueres).
Defenses: Armengol (Olot), Diego Soria (juvenil), Julien Gallart (Base Roses), Litus (Sant Hilari), Isma (Banyoles) i Geri (Roses).
Migcampistes: Albert Carbó, Guille, Tidian, Sergi Casanovas (UE Figueres) i Toni Gálvez (Palafrugell).
Davanters: Pol Compte, Sergi Arranz (UE Figueres), David Bermúdez (Ripoll), Carlos Chacón, Dani Haro i Ceballo (Figueres, juvenil).
Entrenador: Eduardo Vílchez


Últim precedent:

Primera Divisio Catalana, temporada 2009 - 2010

Jornada 5 (4 octubre 2009) Santfeliuenc 1 (Quiles, 30') - Peralada 0

Jornada 24 (21 de febrer 2010) Peralada 1 (Iñaki, pròpia porta, 30') - Santfeliuenc 2 (Alberto, 79 i Javi Pozo, 92')