diumenge, 28 de novembre del 2010

El Santfeliuenc suma un punt valuós contra un gran Olot

SANTFELIUENC FC 1 (Quiles, 31') - UE OLOT 1 (Roger, 28')
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 250 espectadors
Àrbitre: David Congost Larrosa (Delegació de Sabadell)
Temperatura: 7 graus. Matí amb predomini de sol i sensació de fred molt persistent

Santfeliuenc i Olot van empatar a 1 en un partit equilibrat, entretingut i de qualitat. Els olotins van donar mostres del seu poder però el Santfe va estar a to i va oposar resistència per saber amortir la teòrica superioritat visitant. Els garrotxins arribaven a Sant Feliu després d'encadenar una ratxa de sis victòries que els havia enfilat a posicions d'ascens.
El Santfeliuenc es va veure d'entrada sorprès per la forta pressió olotina. L'equip que entrena Nitus Santos, farcit de jugadors amb experiència a Tercera i fins i tot a Segona B, va anar per feina per bé que els nostres jugadors van respondre prou bé. Al minut 28 els visitants van estrenar el marcador a través de Roger, que des de la balconada de l'àrea va sorprende un Carlos un pèl avançat. El gol no va minvar l'ànim santfeliuenc i tres minuts més tard Quiles aprofitava una pilota pentinada per Arcos per tornar a deixar les coses tal com estaven. El gol de Quiles va equilibrar encara més el joc. L'Olot en els darrers minuts del primer acte va donar més d'un ensurt i en un parell d'accions va coquetejar amb el segon gol. Les oportunes accions de Carlos i Iñaki ho van impedir.
El segon acte va alterar molt poc el guió. Tots dos equips van mostrar tendència pel control de la pilota i les oportunitats van escassejar malgrat que es va veure bon futbol. Els garrotxins van mostrar molt perill entre línies i el seu davanter Robert -una de les estrelles de la categoria i que va saltar al camp després del descans- va ser un malson. La millor ocasió per als visitants va arribar en un servei de falta executat per Berga que va trobar una magnífica resposta en Carlos. El Santfeliuenc es va atrevir per les bandes i tant Alberto com Álex Burch van posar en més d'un compromís la granítica defensa gironina. Diego a l'equador del segon temps va tenir a les seves botes el gol de la victòria però un atentíssim Edile ho va evitar. El lateral esquerre nigerià de l'Olot va demostrar que la Primera Catalana se li queda curta.
Satisfacció per seguir sumant i més contra un equip que fa pinta de Tercera Divisió. La propera jornada un altre os: la Rapitenca a La Devesa. El millor de tot plegat és que l'equip continua progressant.
A l'inici es va fer un minut de silenci en record de l'avi de Dani Maldonado i també del jove Jordi Andreu, fill del president del FC Santboià, que va morir en un dramàtic accident de trànsit.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Iñaki, Arcos, Diego, Dani Texeira (Edgar, 18’) (Joserra, 81’), Quiles, Sascha, Iván Fuentes (Maldonado, 76’) i Álex Burch.
UE Olot: Aleix, Freixa, Edile Juanjo, Berga, Roger, Villaplana, Ferran (Hostench, 76’), Álex (Robert, 53’), Sergi Arimany i Dani Alonso.

Gols: 0 – 1, Roger, 28; 1 – 1, Quiles, 31’.

Àrbitre: Congost Larrosa, va ser massa meticulós a l'hora de xiular faltes i tallar el joc. Va ensenyar trageta groga als santfeliuencs Arcos i Edgar; i als visitants Roger i Sergi Arimany. TV: cap.

Quadern de notes:

-El Santfeliuenc segueix el camí de progressió i contra rivals de qualitat.
- El pitjor va ser la lesió al genoll de Dani Texeira. No podem sinó demanar un ràpid restabliment per a un gran jugador que tant ens fa gaudir amb el seu futbol elegant.

- L'Olot va demostrar que busca la Tercera Divisió i que el seu segon lloc està més que justificat.