diumenge, 19 de desembre del 2010

El Vic demostra la seva condició de líder davant un Santfeliuenc voluntariós

UE VIC 3 (Soler, 29'; Óscar Muñoz, 32' i Cesc Pla, de penal, 40') - SANTFELIUENC FC 1 (Sascha, 72')
Estadi: Municipal de Vic
Assistència: 225 espectadors
Àrbitre: Francisco Mur Romeo (Delegació de Girona)
Temperatura: 8 graus. Matí amb el cel assolellat

El Santfeliuenc es va acomiadar de l'any 2010 amb derrota en caure per 3 a 1 contra el Vic. La UE Vic va ensenyar el seu poderós rostre de líder i amb quinze minuts de futbol torrencial en va tenir prou per resoldre el matx. El Santfe va estar voluntariós i traballador però gairebé no va existir en atac. El nostres jugadors descansaran fins al proper 9 de gener, data del reinici de la competició a Primera Catalana i que enfrontarà el Santfeliuenc amb el Guíxols a Les Grases.
Els vigatans van deixar resolt el matx en els primers 45 minuts on van demostrar les seves intencions. Una circumstància semblant a la què vam viure fa un parell de setmanes a La Devesa de La Ràpita. I és que Vic i Rapitenca semblen estar un esglaó i mig per damunt de la resta d'adversaris. Després de mitja hora equilibrada i amb poc ritme, el local Soler va aprofitar una tímida indecisió de Carlos en la seva mitja sortida per estrenar el compte golejador blanc-i-vermell. Va ser el descoratjador pròleg als pitjors minuts del Santfeliuenc a la lliga que, tanmateix, podrien haver tingut esmena si Diego hagués aprofitat una clara ocasió que va salvar un defensa osonenc sota la ratlla de gol un minut abans del segon gol local. Al minut 32 Óscar Muñoz va posar el 2 a 0 en connectar de cap de manera plàcida una centrada precisa de l'incombustible Carrascal. Arran del segon gol, el Santfe va patir moltíssim i només les felices intervencions de Carlos van barrar el pas a un Vic que s'havia vestit amb l'equipatge de feina i estava disposat a fer un forat alarmant. Un veritable vendaval. Cesc Pla va donar la puntilla en transformar un clar penal cinc minuts abans d'un descans consolador i més necessari que mai.
A la represa, el Santfeliuenc va estar més sòlid, més concentrat i va controlar molt més bé l'atac vigatà. Álex Burch va mirar d'alegrar-nos un xic el matí fred i va fer algunes jugades molt ben intencionades per banda esquerra. Sascha va retallar distàncies mitjançant un bonic cop de cap al minut 71. És el poquet que va poder fer el Santfe per oposar-se a un rival que va marcar el ritme i que podria haver incrementat la renda als darrers minuts si Carlos i el pal no ho haguessin evitat. El Vic es proclama virtualment campió d'hivern i si no pateix un gran daltabaix a la segona volta serà equip de Tercera Divisió.
Us desitgem un Bon Nadal a tothom i ens retrobarem amb les cròniques del nostre Santfe el proper 9 de gener que serà ja de l'any 2011.

UE Vic: Montero (Marc Coll, 83'), Carrascal, Casas, Marcel Verdaguer, Dot, Òscar Almendros (Pol Coll, 78'), Guillem, Jordi Pla, Óscar Muñoz, Cesc Pla (Muniesa, 62') i Soler
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez. Hinojo, Iñaki, Joserra, Jacobo (Cristian, 56'), Parralejo (Pol Bas, 76') Diego, Quiles, Iván Fuentes (Sascha, 56') i Álex Burch.

Gols: 1 -0, Soler, 29'; 2 - 0, Óscar Muñoz, 32'; 3 - 0, Cesc Pla, de penal, 40' i 3 - 1, Sascha, 72'.
Àrbitre: Mur Romeo, el seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga al vigatà Óscar Muñoz; i als santfeliuencs Iván Fuentes, Dani Sánchez i Hinojo.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc abaixa el teló a un 2010 en què vam fregar l'èxit més gran de la nostra centenària història. Ara cal centrar-se en el present i mirar de garantir la permanència com més aviat possible. El primer partit del 2011 contra el Guíxols serà cabdal.
- Ens va agradar tornar a veure damunt la gespa un lluitador incansable com David Hinojo. Malgrat que la tornada no va ser propícia Hinojo sempre ofereix sacrifici i compromís.
- Sascha ja suma set gols i demostra que la seva incorporació va ser tot un encert.
- El jove del planter Pol Bas va fer el debut amb el Primer Equip. Un jove que ha de ser el mirall per als seus companys.
- El Vic, farcit de jugadors de Tercera Divisió, i amb la darrera incorporació d'un davanter de Segona B com Óscar Muñoz prepara el retorn a categoria nacional.