dissabte, 15 de gener del 2011

El Santfeliuenc esgarrapa un punt molt meritori

CP SAN CRISTÓBAL 1 (Parra, 37') - SANTFELIUENC FC 1 (Sascha, 47)
Estadi: Municipal de Ca n'Anglada
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: José Exposito Muñoz (Delegació de Barcelona)
Temperatura: 15 graus. Tardavepre molt agradable amb cel sense núvols

El Santfeliuenc va esgarrapar un punt meritori en empatar a 1 contra el San Cristóbal. Sascha no es va voler acomiadar del nostre equip sense deixar el segell de la seva eficàcia. Un gran davanter que en cinc mesos ha deixat una magnífica carta de presentació. Protagonisme per a Carlos. El porter del Santfeliuenc va fer una exhibició al segon temps i va aturar tot els atacs dels locals que buscaven de manera desesperada tres punts per sortir del descens. I polèmica final amb un gol anul·lat a Sascha que no ens va fer la sensació que hagués comès cap falta.
Els primers 30 minuts van estar dominats per l'equilibri. El Santfeliuenc es va situar més bé al camp però no va tenir fluïdesa en atac. Javi Pozo, que tornava després d'unes setmanes de baixa, ho va intentar en alguna acció aïllada però sense massa continuïtat. Tanmateix els locals van despertar i al tram final del primer acte van imposar de manera clara seu domini. Al minut 36 un llançament al travesser de David va ser el preàmbul del gol egarenc. En una acció trenada per banda dreta i conduïda per Cristian va ser rematada en boca de gol al fons de la xarxa per Parra. Els locals encara podríen haver ampliat la renda en una acció on de nou el pal es va aliar amb el Santfe. Els nostres, molt afeblits per la baixes, van guanyar els vestidors amb la necesitat d'esmenar el rumb.
A la represa, un gol matiner de Sascha al minut 47, que va aprofitar de cap una centrada precisa de Dani Sánchez, i que va servir per a revitalitzar al Santfe. Els locals, però, van tornar a reaccionar i van exercir un domini aclaparador per bé que van topar amb un escull colossal: Carlos. El porter del Santfeliuenc, que fins i tot va acabar amb problemes a l'esquena, es va erigir en la gran figura amb intervencions de mèrit, especialment una en què des de terra va salvar un gol que els parroquials ja celebraven. Els últims minuts van estar banyats per l'emoció i la polèmica. La defensa santfeliuenca mirava d'esbandir com podia els insistents atacs locals. Els egarencs van reclamar com a punible una càrrega dins l'àrea de Joserra, i en l'última jugada i exhaurint-se el temps, Sascha es va portar per força una pilota que va acabar a la xarxa. L'àrbitre, però, va anul·lar el gol en considerar que el davanter havia comès falta. Una decisió molt protestada pels nostres jugadors.
En resum, punt important, treballat i suat. Sascha s'acomiada del nostre club deixant un espectacular segell de golejador que ara voldrà seguir demostrant a Castelldefels. I punt important també perquè mantenim una distància tranquil·litzadora respecte a les posicions de descens. El Santfeliuenc començarà la segona volta el proper diumenge a un escenari talimà: el Municipal de Cant Fatjó.

CP San Cristóbal: Óscar, Javi Santolaya, Jordi Hernández (Lariño, 9), Osuna, Marc Roigé, Cristian, Erik (Toni, 46'), Arjona, Parra (Oliver Piris, 73'), David i Xavi Lordan.
Santfeliuenc FC: Carlos, Cristian, Hinojo, Joserra, Arcos, Diego, Dani Sánchez (Chivu, 92'), Maldonado (Pol, 84'), Sascha, Quiles i Javi Pozo (Edgar, 70').
Gols: 1 - 0, Parra, 37'; 1 - 1, Sascha, 47'.
Àrbitre: José Expósito Muñoz, la seva actuació va ser regular. Va mostrar targeta groga a l'egarenc Javi Santolalla; i al santfeliuenc Arcos.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc es va refer a la plaga de baixes i va donar la cara per salvar un punt molt valuós
- Sascha es va acomiadar donant una lliçó de professionalitat, i és que s'hi va deixar la pell i va anar a per totes en cada jugada.
- Carlos va exhibir-se a la porteria. Una aturada des de terra va ser antològica.
- El San Cristóbal va demostrar que des de l'arribada de Pedro Belmonte a la banqueta ha canviat de cara.
- La directiva del San Cristóbal, representada pel seu president, Plàcid Lordan, va fer una recepció oficial a la directiva santfeliuenca. Un detall que honora aquesta simpàtica entitat egarenca.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracias a todos por todo.
Un Abrazo