dissabte, 26 de febrer del 2011

El Santfeliuenc no pot badar contra el Tortosa

SANTFELIUENC FC - CD TORTOSA
Data: diumenge 27 de febrer
Hora: 12
Jornada: 25
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Miguel Aguilar Escalera (Delegació de Girona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 15 graus; cel amb sol i núvols

A per la victòria! Aquesta és la premissa obligada que té el Santfeliuenc aquest diumenge en un partit que pot marcar el present immediat del nostre equip. El Tortosa, per la seva part, viatjarà a Sant Feliu també molt necessitat i amb l'esperança d'esgarrapar algun punt que l'allunyi del descens.
Andrés González podrà disposar del nou davanter, el tinerfeny Bioko. L'equip ha entrenat sent conscient de la importància dels punts en joc perquè és un rival directe i perquè cal afenyar-se a salvar la categoria com més aviat possible.

Crida a l'afició. Vine a animar el nostre Santfe!!!
El Santfeliuenc juga un partit transcendental per al seu present més immediat. Per tot plegat demanem a tota l'afició de Sant Feliu que vingui a donar un cop de mà a un equip històric que és en creisement i que no vol fer cap pas enrere.

El CD Tortosa, agrada en el seu canvi de projecte
El Tortosa, un clàssic de la Catalunya meridional, va fer el passat estiu un gir radical a la seva política esportiva. Va passar de ser un club inversor que es movia en un mercat de jugadors ampli a apostar per gent jove de la terra i amb poca experiència a Primera Catalana. Les primeres jornades van ser molt positives i els blanc-i-vermells van assolir posicions d'honor si bé segons ha anat avançant la competició ha perdut pistonada. Amb tot, l'equip està fent una temporada digna i l'afició ha tornat al camp cridada pels joves talents de la pedrera. En les darreres jornades l'equip ha experimentat una millora i caldrà vigilar els davanters Albert Arnau i Àlex Accensi -el futbolista que posa un punt de veterania- i a l'extrem dretà Joan Fontanet.

L'aposta per gent jove i de la terra ha fet que el Municipal tortosí recuperi color

Primera volta, jornada 6 (10-10-10): CD Tortosa 1 (Joan Fontanet, 18') - Santfeliuenc FC 1 (Dani Texeira, 59')