divendres, 18 de febrer del 2011

La contra de la crònica

Han passat alguns dies des de l'amarga derrota contra el Blanes i ara, un cop païda, és temps de pensar en l'importantíssim partit d'aquest diumenge contra el Sants. Necessitem els tres punts per tornar a deixar les coses al seu lloc i recuperar la tranquil·litat.
Com no ens cansem de repetir aquest equip ens ha donat els millors dies del darrers anys. Sant Feliu ha guanyat un equip en una categoria respectable. Tanmateix, la il·lusió que tenim els que fem el Santfe des de dins no hem aconseguit encomanar-la i l'estadi de Les Grases continua estan massa buit Especialment dolorosa va ser la minsa assistència d'aquest darrer diumenge. La nosta ciutat, que ha superat rels 43.000 habitants i conserva una gran afició per l'esport, ha de despertar perquè ens resistim a creure que aquest equip centenari que atreu l'atenció de molts mitjans de comunicacióno només interessi a 150 conciutadans. La ciutat ha de reaccionar, nosaltres hem de reaccionar. Hem de treballar junts perquè el Santfeliuenc assoleixi un espai, perquè estem convençuts que el tenim.
Hi haurà temps en els darrers mesos per insistir-hi posar-hi solucions. Ara, però, el que cal és viatjar a la capital a la recerca de tres punts contra un Sants que no travesa un bom moment i que està pagant el seu llarg exili de Magòria. T'hi esperem!!!

Iván Fuentes obsequia al capità del Blanes, Mario Hita, amb el llibre del nostre Centenari. El Blanes ens va visitar per primera vegada en partit oficial.

El porter santfeliuenc Fonti va debutar a Les Grases amb l'equip de la seva ciutat

Els dos utillers marxen a corre-cuita als vestidors

Els partits de futbol base de primera hora del matí van atreure molts pares. Malauradament a l'inici del partit del primer equip l'ambient era més fred.