dissabte, 19 de març del 2011

El Santfeliuenc, a puntuar a Peralada

CF PERALADA - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 20 de març
Hora: 17
Jornada: 28
Estadi: Municipal de Peralada
Àrbitre: Ramon Molgo Hernando (Delegació de Terrassa)
Ràdio o TV: No
Previsió del temps: 17 graus i cel assolellat

Tot a punt perquè el Santfeliuenc es desplaci a terres de l'Empordà. L'equip ha treballat molt bé al llarg de la setmana, i hi ha ganes i confiança de treure un resultat positiu en un escenari de bon record ja que la temporada passada un gran gol de Javi Pozo en el temps de descompte va obrir les portes del nostre somni tercerdivisionista. Malauradament, en aquesta cita Javi Pozo no hi podrà ser ja que ha estat sancionat amb un partit arran l'expulsió contra el Vilassar de Mar.

Sortida a les 13:15 hores
L'expedició santfeliuenca partirà del Parc Esportiu de Les Grases a les 13:15 hores. L'arribada a la bonica vila empordanesa és prevista per a les 15 hores. Confiem en un bon resultat per apropar-nos a la tan cobejada permanència.

CF Peralada, un projecte consolidat
L'equip alt empordanès representa a una de les viles menys poblades en una categoria important. Després de quatre temporades a Tercera Divisió, el descens no va suposar un daltabaix sinó que va aconseguir consolidar plaça a Primera Divisió Catalana. Eduardo Vílchez, un clàssic del futbol espanyol, dirigeix un projecte exitós i ja ha anunciat la seva renovació. Joventut i experiència es combinen en un equip que aposta per un joc vistós i tècnic. El conegut tècnic peraladenc no podrà comptar amb el concurs del sancionat Tidian.


Primera volta, jornada 9 (24-10-2010) Santfeliuenc FC 3 (Diego, 10'; Dani Texeira, 39' i Sascha, 82') i CF Peralada 1 (Chacón, 17')